دوست دارم فرشته کوچولویم.
نمی دونم چرا اینجا را برای گفتن این حرفها انتخاب کردم شاید چون مشکلات کودکمون را اینجا مطرح کردیم .
دختر گل مامان :228: انشاءا... یه روزی خودت بزرگ می شی و می فهمی که همه لحظات خنده هایت خنده مامان و بابا و گریه هایت گریه مامان و بابا بوده و هست. با تولدت زندگیمان را گرم تر کردی و میشه گفت تمام زندگیمون شدی . خیلی متاسفم از اینکه بیشتر وقتها کنارت نیستم تا لحظه لحظه بزرگ شدنت را ببینم بعضی وقتها وقتی بر میگرم خونه می بینم یه کار جدید یاد گرفتی . مثل روزی که اومدم خونه دیدم داری دست می زنی هم خوشحال بودم و هم غمگین که چرا وقتی برای اولین بار دست زدی کنارت نبودم تا در آغوشت بگیرم و غرق بوسه ات بکنم . اگه مامان کنارت نیست اگه بیتشر وقتها نبودن من باعث میشه که اذیت بشی منو ببخش عزیزم. همه اینها فقط فقط به خاطر سعادت و خوشبختی توست. نازگل مامان هر لحظه که ازت دورم دلم برات تاپ تاپ می زنه. عشق مامان نسبت بهت فراتر از عشق مادر به فرزنده. دوستت دارم عزیزم .:47:
RE: دوست دارم فرشته کوچولویم.
مریم خانم خیلی زیبا نوشتید
من هم به علت مشغله کاری مجبور بودم بچه هایم رو تنها بزارم اوائل خیلی غیر قابل تحمل بود، گاهی اوقات در اتاقم رو می بستم و برای بچه هایم گریه می کردم.
وقتی ساعت کاریم تموم می شد با سرعت برق می خواستم خودمو برسونم به اونها نمی دونی وقتی بچه هام رو بغل می کردم چقدر خودم رو سرزنش می کردم.
ولی به مرور زمان هم اونها به این وضعیت عادت کردند و هم من.
یکبار به علت بیماری در منزل استراحت می کردم.
پسرم به من گفت مامان چقدر خوبه که خونه هستی
با اینکه خوابیده ای و مریضی ولی نمی دونی چقدر امروز خوشحالم.
حرفهاش تموم نشده بود که چشمام مثل ابر بهاری شروع به باریدن کرد...
RE: دوست دارم فرشته کوچولویم.
قندعسل مامن دوستت دارم تا حد حان می پرستمت. دوست دارم امروز وقت اداری زود تموم شه و برگردم پیشت .
اگه اینجا اداره نبود به خاطر این همه دلتنگی برای تو اشک می ریختم همه می کن خیلی احساساتی هستی و این همه توجه و وابستگی ممکنه برات مشکلی پیش بیاره. ولی نه دختر من عمر منه روز منه. تمام زندگی منه.
نازگلم روز به روز شیرین کاریهات بیشتر و بیشتر دل مامن هم برای تو شیرین تنگ تر تنگ تر میشه.
به امید روزی که شاهد موفقیتهای تو خوشگل زندگیم باشم.
دوستت دارم عزیزم.