حساسیت در ایجاد تاپیک در همدردی از ترس همسر آینده
سلام دوستان.
هر بار که می خوام مطلبی رو توی سایت تایپ کنم و یا بنویسم فکر می کنم اگه همسر آینده ام یه روزی منو توی تالار همدردی پیدا کنه ، چه واویلایی میشه . این میشه که خیلی اوقات از ارسال برخی از پست ها صرفنظر می کنم و همچنین خیلی از تاپیک ها رو ایجاد نمی کنم .
آخه منم آدمی هستم که نمی تونم موضوعی مثل این رو فقط پیش خودم نگه دارم ، به خاطر همین خیلی اوقات ملاحظه می کنم و اگه می خوام حرفی رو بزنم روش بیشتر فکر می کنم .
نمی دونم این واقعاً می تونه یه مشکل باشه یا یه اختلاله ؟!؟!
اینکه کسی که هنوز معلوم نیست کی باشه ، نه دیدمش و نه میشناسمش ، منو پیدا کنه ؟! به نظر مسخره می رسه ولی همه اش درگیر این موضوع هستم ، نمی دونم چیکار کنم ؟.
.
(سخنی با همسر آینده : ببین ... خانم ، عزیزم!:43: آخه تو همدردی رو از کجا پیدا کردی؟!)
RE: حساسیت در ایجاد تاپیک در همدردی از ترس همسر آینده
امید عزیز
به نظر من که همه اعضا این حساسیت رو دارند که خانوادن یا آشنایان پی به هویت آنان نبرند که البته درستش همین است . البته این حساسیت در بعضی ها کم در برخی افراد بیشتر است .
به نظر من که اگر جزییات رو ننویسید هیچ کس نمیتونه شما رو بشناسد مگر اینکه قصد داشته باشید اینجا را به همسر آینده تون معرفی کنید که فکر نمیکنم کار درستی باشه.
البته بستگی به رفتارهاتون نسبت بهم داره که تا چقدر حساسیت بهم داشته باشید ..
مثلا خود من از همه مسائلی که اینجا می نویسم و تاپیکهایی که دارم همسرم اطلاع داره و حتی همیشه سعی می کنه که اونها رو بخونه ولی هیچ تاثیر بدی بر روند ادامه زندگیمون نداشته اتفاقا گاهی اوقات هم خیلی خوب عمل کرده !
سلام اقا اميد
اينجوري كه فهميدم اميد اسم واقعيتم نيست و اينقدر حساسي
با اين همه عضو و تاپيك و نام كاربري حالا همسر اينده تورو از كجا پيدا كنه؟!!!!
ماها چون خودمون رو خودمون حساسيم احساس ميكنيم خيلي نام كاربريمون تابلوست و از بس معتاد شديم به همدردي شب و روزمون شده اين همدردي
تازه مطمينا ازدواج كه بكني و بري سر خونه خودت اينجا كمتر مياي و اعتيادت كم ميشه
راستي اميد اين اواتارت خيلي لجمو در مياره همه اش فكر ميكنم اين پسره يه چيزي اون پشت قايم كرده مثلا ماژيك يا گل ميخواد بماله به صورتم فرار كنه
[align=justify]سلام امیدجان،
به نظر من این رفتار شما نشونه درایت و آینده نگریه.
البته اینجور که متوجه شدم، شما حرف هایی رو اینجا مطرح نمی کنی، که بعدا در زندگی مشترکت می تونه حساسیت ایجاد کنه.
همونطور که ما در زندگی واقعی، هر حرفی رو نمی زنیم، اینجا هم لازمه که همون رفتار رو داشته باشیم.
در واقع من از بعضی دوستان تعجب می کنم که خیلی بی ملاحظه در این مورد عمل می کنن. مثلا در جاهایی که اصلا نیازی نیست، عنوان می کنه که: آره منم یه دوست پسری داشتم، مثل شوهر تو بود!! یا ...
اینکه انسان روی گفتارش کنترل داشته باشه، خیلی هم خوبه.
چون مسئله فقط همسر آیندت نیست، این احتمال هست که هرکدوم از اعضای اینجا که الان یه نام کاربری هستند، همکار یا آشنای شما باشن. اگه اون شخص بصورت اتفاقی از کنار سیستم شما رد بشه و ببینه که با نام کاربری omid65 لاگین هستی، اونوقت بهتره که شخصیتی که اینجا از شما می شناسه، همون شخصیت اجتماعی خودتون باشه. نه اینکه اینجا خیلی از اسرار زندگیتون رو بیان کرده باشید (بدون اینکه نیاز جدی به بیان کردنشون بوده باشه).
اما اگه مورد خاصی در زندگیتون پیش بیاد که جزء اسرار شما هست (فرضا مثل ارتباط با جنس مخالف) و در موردش به مشاوره نیاز دارید، می تونید با نام کاربری دیگه ای مطرح کنید. البته منظورم برای اعضای فعالی مثل شماست که اینطور که گفتید، قصد ندارید هویت مجازی خودتون رو از همسر آیندتون مخفی نگهدارید. وگرنه کسیکه از اینجا صرفا برای مشورت گرفتن استفاده می کنه و این فضا ماندگاری ای در زندگیش نداره، نیازی به همچین کاری نخواهد داشت.[/align]
امید جان معلومه ازاون تیپ پسرایی هستی که عاشق خانومت میشیا..
خوشا به سعادت خانومت
عزیز برادر، سعی کن تو زندگیت جوری با خانومت رفتار کنی که خانومت اصلا لازم ندونه واسه مطرح کردن مشکل یا درد دل یا گرفتن مشاوره این سایتها بیاد.
تو خودت بشو بهترین شنونده و مشاوره واسه خانوم گلت
قند تو دلت آب میشه میگم خانوم گلت نه؟؟:311::311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط z o h r e h
سلام اقا اميد
اينجوري كه فهميدم اميد اسم واقعيتم نيست و اينقدر حساسي
آره، اسم واقعیم نیست.
با اين همه عضو و تاپيك و نام كاربري حالا همسر اينده تورو از كجا پيدا كنه؟!!!!
تازه مطمينا ازدواج كه بكني و بري سر خونه خودت اينجا كمتر مياي و اعتيادت كم ميشه
انشالله
راستي اميد اين اواتارت خيلي لجمو در مياره همه اش فكر ميكنم اين پسره يه چيزي اون پشت قايم كرده مثلا ماژيك يا گل ميخواد بماله به صورتم فرار كنه
تو رو خدا نگو که میخوای عوضش کنم ، یه حس خوبی بهم میده این آواتار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آزرمیدخت
[align=justify]سلام امیدجان،
البته اینجور که متوجه شدم، شما حرف هایی رو اینجا مطرح نمی کنی، که بعدا در زندگی مشترکت می تونه حساسیت ایجاد کنه.
البته واقعاً به اون شکل هم حرفی نیست که وجود داشته باشه (قابل توجه همسر آینده :43:، خیالت راحت شد؟!:311:)
.[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
امید جان معلومه ازاون تیپ پسرایی هستی که عاشق خانومت میشیا..
آررررررررررررررهههههههههه ههههه:::72:
خوشا به سعادت خانومت
عزیز برادر، سعی کن تو زندگیت جوری با خانومت رفتار کنی که خانومت اصلا لازم ندونه واسه مطرح کردن مشکل یا درد دل یا گرفتن مشاوره این سایتها بیاد.
واقعاً اصلا به این موضوع فکر نکرده بودم.مرسی
تو خودت بشو بهترین شنونده و مشاوره واسه خانوم گلت
قند تو دلت آب میشه میگم خانوم گلت نه؟؟:311:::
:227::::::310::43::72::16::228:
اول سلام داداش امید عزیز
دوم اینکه اگه به خانوم مستقبلت چیزی نگی، ایشون چیزی نمیفهمه
مگه اینکه از اعضای همدردی خانومتو انتخاب کنی!
حساسیت بیخود به خرج میدی ها داداش!
ولی اگه خیلی حساسیت داری رو این قضیه،از نوشتن ریز جزئیات خودداری کن
حرف آخر هم اینکه: آواتارت خیلی باحاله خیلیییییی!!! :)
سلام.منم دقیقا همین نگرانی رو دارم.چون میخوام این سایتو به همسر آینده ام معرفی کنم
آقای امید شما قدر بامزه و احساساتی هستین.خوش به حال همسرتون.
با من ازدواج میکنید ؟؟؟:311: :311:
من که قصد دارم با یه نام کاربری دیگه عضو بشم.چون با این نام کاربری که حسابی اطلاعات دادم از خودم :303:
به امید خوشبختی و رفع مشکل همه ی اعضای سایت :310: