RE: تردید برای انتخاب شغل
خانم پاییزان
الان استخدام تو ادارات دولتی برای هر کسی فراهم نمیشه . در ضمن ساعت کاری این ادارات، مزایا و عدم استرس کاری زیاد از جمله ویژگی های مثبت بیشتر ادارات دولتیه. من فکر می کنم انتخاب مناسبی باشه.
شما 10 سال پشتوانه کاری دارین که این خودش خیلی خوبه. از چیه این موضوع نگران هستید؟
آیا از بقیه شرایط کاریتون دقیق مطلعید؟ ساعت کاری، حقوق و ...؟
همین که میدونی چی میخوای خیلی جلو هستی. من که هنوز دارم تو زندگی ام فکر میکنم واقعا چی میخوام قدر این آگاهی تو رو به خواستت میدونم.
دلم میخواد بهت بگم فقط برو دنبال خواستت و ناامید نشو اما با قطعیت بهت نمیگم چون خودم هنوز جرأت این کار رو ندارم ... من خودم 4 سال از عمرم رو به خاطر درآمد خوب و بیکار نبودن یک کاری رو انجام دادم که اصلا دوست نداشتم. الان فکر می کنم که لذت از کار هم به اندازه درآمد مهم هست.
خوب سه سال برای استخدام خیلی زوده!! حتی اگر بتونی یک کار خیلی خیلی کوچیک پیدا کنی خوبه. حتی در حد هفته ای دو ساعت کلاس تقویتی مثلا. چون بعد ارتباطات ایجاد میشه و موقعیت های بهتری برات پیش میاد. الان تو از اون شبکه معلمها و مدرسه ها دوری. خودت رو یک جوری باید وارد کنی. شده یک کاری کنی که مربوط به رشتت هم نباشه اما تو اون محیط ها باشی.
دیر تش باد رو دیدی؟
راستی آواتارت خیلی خوبه... هر بار یک کم نگاش میکنم و خودم رو اونجا تصور میکنم.
سلام پاییزان عزیز
شغل یکی از مواردیه که باید باب علاقه ادم باشه تا هم یتونی وظیفه ات رو خوب انجام بدی و هم بتونی ارامش خاطر داشته باشی...
ضمن اینکه اگر شغل مورد نظرت با انچه که سالها در ذهن شما بوده همخوانی نداشته باشه روی اخلاق شما هم تاثیر منفی میذاره و ممکنه وارد زندگی تون بشه.
در واقع من فکر میکنم ما خانومها چون نان بیار خونه نیستیم میتونیم با خیال راحت شغلی رو انتخاب کنیم که از اون لذت ببریم...
در واقع شما میخوای با انتخاب شغل سرت گرم بشه و روحیه ات بهتر.باید مناسب ترین انتخاب رو داشته باشی...
و نکته دیگه اینکه پاییزان جان...
الان استخدام در اموزش و پرورش حتی همون حق التدریسش خیلی دشواره...و اینکه بشینی به امید اینکه از همون اول در مدارس دولتی استخدام بشی هم ناامید میشی و هم روزهای عمرت هدر میره..
من و دوستام بالافاصله بعد از فارغ التحصیلیمون جذب اموزشگاها و مدارس شدیم.(اکثرمون در رشته غیر از خودمون جذب شدیم از جمله خود من)
ما با گشتن توی روزنامه و سر زدن به مدارس غیر انتفاعی و دولتی ناحیه خودمون بالاخره تونستیم دبیر و اموزگار بشیم.(البته من نمیدونم رشته شما چی بوده)
یادمه توی 60-70 مدرسه من فرم پر کردم.و بالاخره یکی از اونا باهام تماس گرفت
الان بهترین زمانه برای سر زدن به مدارسه.چون تا اواخر شهریور کادر شون رو تکمیل میکنن.. ...میتونی از اموزشگاها هم شروع کنی تا برات بشه سابقه کار مفید.
اگر تلاش کنی حتما پیدا میکنی...حتی میتونی با کارهای ساده تر شروع کنی..مثلا ناظم بشی ...یکی دو سال که جا بیفتی میتونی بری سر کلاس...
یکی از دوستای من یکسال تو یه مدرسه کار کرد بدون یک ریال حقوق(دوره کارآموزی)...از کارهای تیربیتی گرفته تا نظامت و دفترداری و ....
امسال دیگه استخدامش کردن با یه حقوق و مزایای عالی
به نظرم برای سرکار رفتن عجله نکن...بگرد تا بتونی کار مورد علاقه ات رو پیدا کنی...
راستی یه پیشنهاد دیگه هم دارم
برای اینکه حوصله ات سر نره مجبور نیستی حتما بری سرکار(اگر همسرت نیاز مالی نداره)
میتونی بری یه ورزشی رو که دوست داری به صورت حرفه ای شروع کنی..هم برای روحیه و جسمت خوبه و هم کلی نشاط میاره....
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mr6262
خانم پاییزان
الان استخدام تو ادارات دولتی برای هر کسی فراهم نمیشه . در ضمن ساعت کاری این ادارات، مزایا و عدم استرس کاری زیاد از جمله ویژگی های مثبت بیشتر ادارات دولتیه. من فکر می کنم انتخاب مناسبی باشه.
شما 10 سال پشتوانه کاری دارین که این خودش خیلی خوبه. از چیه این موضوع نگران هستید؟
آیا از بقیه شرایط کاریتون دقیق مطلعید؟ ساعت کاری، حقوق و ...؟
mr6262 عزیز ممنون از نظرتون.:72:
بله میدونم که موقعیت خوبیه . و همین خوب بودن هست که تردید هام رو بیشتر میکنه . یه طرف یه شغل خوب و طرف دیگه شغلی که خیلی وقته تو خیالاتم باهاش زندگی کردم .
بله شرایط کاری هر دو شغل رو میدونم :
دبیری:
جنبه های مثبت:علاقه من ، ساعات کاری کمتر ( 4 روز در هفته و ساعات روزانه کمتر و تعطیلی تابستان)
جنبه های منفی: معلوم نیست کی استخدام بشم . پیشرفت کاری خیلی کم
کارمند سازمان دولتی:
جنبه های مثبت: مزایای جانبی ( سفر های تفریحی و زیارتی + بن های خرید کالا و ...)+ برای پیشرفت شغلی جای زیادی داره، نهایتا تا چند ماه آینده سر کار میرم.
منفی: ساعات کاری بیشتر
شما کاملا درست می گید ، ساعت کاری خیلی مهمه. مخصوصا اینکه برای دبیرها خیلی کمتر از اداراته وبه خصوص تابستون ها که .... و اینکه با توجه به اطلاعاتی که من دارم شاید حقوق ماهانه دبیری کمتر باشه ولی اگر بر اساس ساعت کاری حساب کنید، بیشتر هم میشه.
نکته دیگه ای هم که هست اینه که وقتی رئیس جمهور عوض بشن ممکنه ساعت کاری اداره های دولتی برگرده سر روال قبل یعنی بیشتر بشه.
شما فکر می کنید احتمال اینکه به شغل دلخواهتون برسید چقدر هست؟ و آیا تا کی حاضرید صبر کنید؟ من حس می کنم شرایط اداری هم بتونه یه نفر رو راضی کنه، باز هم بستگی به شرایط روحیه خودتون داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط negin iran
همین که میدونی چی میخوای خیلی جلو هستی. من که هنوز دارم تو زندگی ام فکر میکنم واقعا چی میخوام قدر این آگاهی تو رو به خواستت میدونم.
دلم میخواد بهت بگم فقط برو دنبال خواستت و ناامید نشو اما با قطعیت بهت نمیگم چون خودم هنوز جرأت این کار رو ندارم ... من خودم 4 سال از عمرم رو به خاطر درآمد خوب و بیکار نبودن یک کاری رو انجام دادم که اصلا دوست نداشتم. الان فکر می کنم که لذت از کار هم به اندازه درآمد مهم هست.
خوب سه سال برای استخدام خیلی زوده!! حتی اگر بتونی یک کار خیلی خیلی کوچیک پیدا کنی خوبه. حتی در حد هفته ای دو ساعت کلاس تقویتی مثلا. چون بعد ارتباطات ایجاد میشه و موقعیت های بهتری برات پیش میاد. الان تو از اون شبکه معلمها و مدرسه ها دوری. خودت رو یک جوری باید وارد کنی. شده یک کاری کنی که مربوط به رشتت هم نباشه اما تو اون محیط ها باشی.
دیر تش باد رو دیدی؟
[i
راستی آواتارت خیلی خوبه... هر بار یک کم نگاش میکنم و خودم رو اونجا تصور میکنم.
ممنون نگین ایرانی عزیز
لینکتون رو دیدم جالب بود .مرسی
شما درست میگید سه سال خیلی زوده ولی راستش خیلی خسته شدم . من از بیکاری و بی ثمری متنفرم.
یعنی بازم باید منتظر بمونم؟؟[align=center]
http://www.hamdardi.net/images/www.h....com_2.net.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
سلام پاییزان عزیز
شغل یکی از مواردیه که باید باب علاقه ادم باشه تا هم یتونی وظیفه ات رو خوب انجام بدی و هم بتونی ارامش خاطر داشته باشی...
ضمن اینکه اگر شغل مورد نظرت با انچه که سالها در ذهن شما بوده همخوانی نداشته باشه روی اخلاق شما هم تاثیر منفی میذاره و ممکنه وارد زندگی تون بشه.
در واقع من فکر میکنم ما خانومها چون نان بیار خونه نیستیم میتونیم با خیال راحت شغلی رو انتخاب کنیم که از اون لذت ببریم...
در واقع شما میخوای با انتخاب شغل سرت گرم بشه و روحیه ات بهتر.باید مناسب ترین انتخاب رو داشته باشی...
بله عزیزم ولی مشکل اینجاست که واقعا نمیدونم مناسبترین انتخاب چیه. شاید بتونم به شغل کارمندی هم علاقه مند بشم و شاید ...
و نکته دیگه اینکه پاییزان جان...
الان استخدام در اموزش و پرورش حتی همون حق التدریسش خیلی دشواره...و اینکه بشینی به امید اینکه از همون اول در مدارس دولتی استخدام بشی هم ناامید میشی و هم روزهای عمرت هدر میره..
اره خیلی سخت شده ولی از یه طرف هم شنیدم ازمون استخدامیش هست . البته پارسال هم این شایعه بود ولی خبری نشد .
من و دوستام بالافاصله بعد از فارغ التحصیلیمون جذب اموزشگاها و مدارس شدیم.(اکثرمون در رشته غیر از خودمون جذب شدیم از جمله خود من)
ما با گشتن توی روزنامه و سر زدن به مدارس غیر انتفاعی و دولتی ناحیه خودمون بالاخره تونستیم دبیر و اموزگار بشیم.(البته من نمیدونم رشته شما چی بوده)
یادمه توی 60-70 مدرسه من فرم پر کردم.و بالاخره یکی از اونا باهام تماس گرفت
الان بهترین زمانه برای سر زدن به مدارسه.چون تا اواخر شهریور کادر شون رو تکمیل میکنن.. ...میتونی از اموزشگاها هم شروع کنی تا برات بشه سابقه کار مفید.
اگر تلاش کنی حتما پیدا میکنی...حتی میتونی با کارهای ساده تر شروع کنی..مثلا ناظم بشی ...یکی دو سال که جا بیفتی میتونی بری سر کلاس...
یکی از دوستای من یکسال تو یه مدرسه کار کرد بدون یک ریال حقوق(دوره کارآموزی)...از کارهای تیربیتی گرفته تا نظامت و دفترداری و ....
امسال دیگه استخدامش کردن با یه حقوق و مزایای عالی
به نظرم برای سرکار رفتن عجله نکن...بگرد تا بتونی کار مورد علاقه ات رو پیدا کنی...
مریم جان متاسفانه این گزینه واسه من وجود نداره چون تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم که مدارس اون همه دولتی هستند که هر جا مراجعه کردم گفتند باید از طریق استخدامی جذب بشید. یعنی ارزش داره که برم یه شهر بزرگتر زندگی کنیم البته با امکانات کمتر؟
راستی یه پیشنهاد دیگه هم دارم
برای اینکه حوصله ات سر نره مجبور نیستی حتما بری سرکار(اگر همسرت نیاز مالی نداره)
میتونی بری یه ورزشی رو که دوست داری به صورت حرفه ای شروع کنی..هم برای روحیه و جسمت خوبه و هم کلی نشاط میاره....
همسرم نیاز مالی نداره ولی خودم دوست دارم تا اندازه ای استقلال مال داشته باشم و واسه کار هایی که دوست دارم از پول خودم خرج کنم .
موفق باشی
از وقتی که گذاشتید سپاسگذارم:72:
سلام بر دوستای عزیزم
فعلا میخوام تصمیم قطعیم رو بذارم واسه قبولی بعد از مصاحبه . چون امروز شنیدم چند ماه بعد از قبولی در مصاحبه تعهد خدمت میگیرن که دیگه بعد از اون نمیشه ادامه نداد. تو این چند ماه هم منتظر آگهی استخدامی آموزش و پرورش میمونم (:323:) شانس قبولی من تو مصاحبه با توجه به معدل کارشناسی و دانشگاه محل تحصیلم نسبت به دو رقیب دیگه ام بیشتر هست که البته از بند پ استفاده نمیکنم و ممکن از رقبا استفاده کنند:163:
امروز اصل مدارک رو بردم اون ادره دولتی واسه مطابقت قرار دادن اصل با کپی. و قرار شد ماه بعد واسه مصاحبه تماس بگیرند.
راستی امروز با چند تا از آشنا هامون واسه این موضوع مشورت کردم که گفتند : تو این بیکاری نمیخواد کلاس بذاری.. ولی من که ...:302: ( قبل از شرکت در آزمون هم میگفتند حالا از کجا معلوم تو آزمون قبول شی:311:).
منم تصمیم گرفتم فقط اینجا مشاوره بگیرم:43:
سلام پائیزان عزیز خواستم بگم من هم می خوام تو طرح قرانی شرکت کنم لطف کن اعلام کن من هم صفحات 34. 35 و 36 رو می خونم.آیه 216 تا 230:46:
سلام رایحه عزیزم
این صفحاتی که برداشتی سهم یک نفر دیگه شده ..شما می تونی صفحه 40 ، 41 ، 42 رو بردارید .:46: