RE: خواستگار کسل کننده!!!
سلام.
اگه الان یه شخص ایده آل و مناسب(از نظر عرف) به خواستگاریتون بیاد و اونوقت شما جواب رد بدید این میتونه یه خرده عجیب باشه و بشه مثلا گفت شاید هنوز دارید به شخص قبلی فکر میکنید ولی وقتی یه نفر الان اومده که ایده آل نیست,به نظر نمیاد این احساس شما(که طرف جذابیتی نداره)اشتباه و عجیب باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdad_m
سلام.
اگه الان یه شخص ایده آل و مناسب(از نظر عرف) به خواستگاریتون بیاد و اونوقت شما جواب رد بدید این میتونه یه خرده عجیب باشه و بشه مثلا گفت شاید هنوز دارید به شخص قبلی فکر میکنید ولی وقتی یه نفر الان اومده که ایده آل نیست,به نظر نمیاد این احساس شما(که طرف جذابیتی نداره)اشتباه و عجیب باشه.
متشکرم. من منظورم اینه که شاید به خاطر اینکه هنوز علاقه ای نسبت به مورد قبلی دارم، ناخودآگاه اینو بد می بینم و برام جذاب نیست؟... ایده آل از نظر عرف یعنی چی؟ اتفاقا این فردی که الان اومده رو کسی از ظاهرش ایرادی نگرفت ولی من خوشم نیومد!... در صورتی که دفعه قبلی- همون مورد مذکور- رو از بد لباسیش انتقاد جدی به عمل آوردن اما من اصلا به چشمم نیومده بود!...
منظور اینکه انگار باید زیبایی در نگاه آدم باشه و اینا!... من میگم شاید من نگاهم خراب شده!
راستی واقعا چقدر باید به این به دل نشستن اهمیت داد؟...
خیلی؛
باز هم این فقط نظر منه و ممکنه درست نباشه، اما اعتقاد دارم که طرف باید در همون نگاه اول به دل بشینه،
البته در این مورد یک نظریه هم وجود داره نمی دونم چقدر علمی هستش اما خب اینجوری می گن که آدمها در اطراف خودشون انرژیی دارند که روی افراد مختلف تاثیرات مختلف می ذاره، این تاثیر رو نباید دست کم گرفت،
درسته که عشق و محبت به مرور زمان ایجاد میشه و باید بهش فرصت داد، اما من فکر میکنم نگاه اول و لحظه ی اول آشنایی، در ادامه ی روند آشنا شدن و ایجاد محبت موثره.
سلام.واي جانا سخن از زبان ما ميگويي.برا منم دقيقا يه همچين چيزي اتفاق افتاد جز اينكه ظاهرشم خوب بود. اصلا نميتونستن به عنوان شوهر بهش نگاه كنم. وقتي بيرونميرفتيم دوست داشتم زودتر بيام خونه يا وقتي زنگ ميزد دوست داشتم زودتر قطع كنه.بااينكه خيلي پسره خوبي بود اما كششي به عنوان شوهر بهش نداشتم.حوصله ادمو سر ميبرد.حس شوخ طبعي نداشت.با خواستگار قبليم كه مقايسه ميكردمم ديگه بدتر.همين شد كه بهش نه گفتم اما الان خيلي داغونم ميترسم اشتباه كرده باشم.ميگم شايد مقايسه ميكردم كه اينطور شده. به نظرم حتما پيش يه روانشناس بريد
به نظر من بالاخره باید یه کششی وجود داشته باشه ، اگه نباشه که روابط از همین الان سرد سرد هست ، یعنی شما رغبت نمی کنین حتی اطلاعاتتون رو در موردش بیشتر کنین.پس چه شناختی بوحود میاد؟
سلام همه دوستان گل.:43:
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی های همه تون. :72:
واقعیت اینکه من با خوندن راهنمایی شما و چرخیدن توی وبلاگها و سایتها و مطالعه مطالب مربوطه و همچنین خوندن تاپیک خانوم حنان که همین الان در جریانه و خیلی شبیه مشکل منه، به این نتیجه رسیدم که این آقا با همه ویژگیهای خیلی خوبشون، چون هیچ جذابیت و کششی برای من ایجاد نمیکنند و چون تناسب ظاهری هم با هم نداریم، نمی تونند با گذر زمان در گزینه های خوب برای من قرار بگیرند و صحیح نیست اذیتشون کنیم و ادامه بدیم وقتی تا این حد از منفی بودن جواب مطمئنیم.
الان من نظرم اینه که ایشونو به یکی از دوستانم که خیلی خیلی با شرایطشون میخونه ولی از نظر قد و جثه باهاشون متناسبه بهشون معرفی کنم. به مادرم هم توضیح دادم که اگر موافق باشند ایشون بگن تلفنی. ایشون نظرشون خنثی هستش. به نظرتون ایرادی نداره؟ ممکنه بعدا خودم از دیدن این که پیش بره مراسمشون ناراحت شم؟!... مثلا چمیدونم پشیمون شم و دوس نداشته باشم لااقل جلوی چشمم باشند هی!؟! یا دوستم از دستم ناراحت شه که ایم موردو معرفی کردم؟.... نمیدونم والا .... خیلی خیلی با هم متناسبن، فقط ممکنه این که 6 ماه با هم تفاوت سنی دارن رو خوششون نیاد...
چه کنم؟