اعتیاد در گذشته به فیلم های پورنو
با سلام...
خیلی برام سخته مشکلم رو بگم ، ولی چاره ای نیست می گم...
اول از همه ی اعضای فروم عذرخواهی می کنم...:
من از سن 15 سالگی با فیلم های پورنو آشنا شدم ...........تا سال 3وم دبیرستان زندگی رو باختم تا این که از همون سال کلا تغییر کردم .. (مذهبی و دارای فعالیت سیاسی و به شدت درسخون) چند روز پیش هم کنکور دادم...
حالا مسئله اینه: من هر چند وقت یکبار (مثل همین الان) اون چیزهایی که قبلا دیدم به ذهنم می یاد این باعث می شه یکی دو ساعت از عمرم رو دوباره بابت این فیلم ها...
بعدش هم که توبه می کنم به شدت نا امید...
RE: اعتیاد در گذشته به فیلم های پورنو
چه شرایطی فراهم میشه که میری سراغشون؟
فیلم ها رو کامل از دسترس خودت دور کن.
از تنهایی اجتناب کن.
یه فعالیتی رو جایگزین کن تا هر وقت این فکر اومد سراغت اون کار رو انجام بدی.( مثلا من یه مدت یه فکری خیلی اذیتم میکرد گوش دادن به رادیو رو جایگزین کردم.)
اصلا کار سختی نیست... یه اراده میخواد یه توکل...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole kaghazi
چه شرایطی فراهم میشه که میری سراغشون؟
شرایط خاصی نیست ، فقط هر چند وقت یک بار سراغم می آد...که در اون زمان جنوب زیاد می شم ، یعنی فکر می کنم که به ترشح هورمون تستوسترون باشه!؟؟
آفرین که شهامت داشتی مشکلتو بفهمی و بخوای رفعش کنی:104::104:
شما مدت طولانی معتاد دیدن بودید پس نخواید که توی مدت کوتاه ترکش کنی.
باید به خودت فرصت بدی.
اول باید تمام عکس و فیلمایی که داری کامل از بین ببری .چه تو گوشیت چه کامپیوتر و ...
اگر ماهواره دارین باید کانال های اینچنینی پاک بشه .
به محض اینکه میل به دیدن به سراغت اومد باید ذهنتو منحرف کنی باید خودتو سرگرم کنی، اگر هم میتونی بلند شو برو بیرون یه دوری بزن برگرد
فیلمهای خوب،تصاویر خوب،زیاد ببین/البته عاشقانه و احساسی نباشن
منطورمم از خوب نمیتونم بهت بفهمونم مثلا اگه فیلم بزن بزن دوست داری زیاد ببین،یا مثلا حیات وحش
حافظه تصویریتو جایگزین کن،انقدر که فضا پر بشه.متاسفانه حافظه تصویری اقایون خیلی قویه و حتما باید اینقدر ببینی تا جایگزین بشه،البته دوباره نری سراغ فیلمهای اشتباه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
آفرین که شهامت داشتی مشکلتو بفهمی و بخوای رفعش کنی:104::104:
شما مدت طولانی معتاد دیدن بودید پس نخواید که توی مدت کوتاه ترکش کنی.
باید به خودت فرصت بدی.
اول باید تمام عکس و فیلمایی که داری کامل از بین ببری .چه تو گوشیت چه کامپیوتر و ...
اگر ماهواره دارین باید کانال های اینچنینی پاک بشه .
به محض اینکه میل به دیدن به سراغت اومد باید ذهنتو منحرف کنی باید خودتو سرگرم کنی، اگر هم میتونی بلند شو برو بیرون یه دوری بزن برگرد
نه الان دو سال می شه که توبه کردم ، گفتم که... همون روز همرو پاک کردم...
ولی تو ذهنم هستند همین باعث می شه که یک روز فکرش سراغم بیاد ، دیروز تو اینترنت بودم ...شب قبلش هم جنوب شده بودم این باعث شد یک ساعتی وقتم رو!!!:161: این کلی من را ناامید می کنه!! باعث می شه که هیچ کتابی نتونم بخونم ...
یک بار هم چند رو پیش 1 هفته ی پیش بود که دوباره کنترل خودم رو از دست دادم...
یک چیزه دیگه که فکر می کنم به این موضوع ربط داشت باشه:
من تابستون پارسال 2 یا 3 بار جنوب شدم که همون موقع هم چند ساعتی وقتم رو صرف این کردم ، دیگه جنوب نشدم تا الان! که...
به نظرتون به ترشح هورمون ربط داره ؟، می شه کنترلش کرد...
نقل قول:
فیلمهای خوب،تصاویر خوب،زیاد ببین/البته عاشقانه و احساسی نباشن
منطورمم از خوب نمیتونم بهت بفهمونم مثلا اگه فیلم بزن بزن دوست داری زیاد ببین،یا مثلا حیات وحش
حافظه تصویریتو جایگزین کن،انقدر که فضا پر بشه.متاسفانه حافظه تصویری اقایون خیلی قویه و حتما باید اینقدر ببینی تا جایگزین بشه،البته دوباره نری سراغ فیلمهای اشتباه
کلا فیلم زیاد می بینم مستند و سریال ولی مسئله اینه که من 50 یا 60 گیگ فیلم پورنو....
نقل قول:
ولی مسئله اینه که من 50 یا 60 گیگ فیلم پورنو....
تا زمانی که این فیلمها در دسترست باشن امیدی نیست .
اگر واقعا میخوای این مشکل برطرف بشه اول باید هارد کامپیوترت رو از وجود چنین فیلمهایی پاک کنی .
یه بار پسر خالم یه فلش 16 گیگ از این فیلما اورد گفت بذار ببینیم .گرفتم فلشش رو فرمت کردم .:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gold
نقل قول:
ولی مسئله اینه که من 50 یا 60 گیگ فیلم پورنو....
تا زمانی که این فیلمها در دسترست باشن امیدی نیست .
اگر واقعا میخوای این مشکل برطرف بشه اول باید هارد کامپیوترت رو از وجود چنین فیلمهایی پاک کنی .
یه بار پسر خالم یه فلش 16 گیگ از این فیلما اورد گفت بذار ببینیم .گرفتم فلشش رو فرمت کردم .:311:
گفتم که قبلا دیدم نگفتم که دارم...2 سال پیش ...ولی هنوز تو ذهنم هست:302:
سلام میلاد :72:
در مورد سوالی که در مورد ترشح هورمون و ... کردی، فکر کنم اگه این سوالو تو یه سایت پزشکی بپرسی، پاسخهای بهتری بگیری.
نقل قول:
ولی تو ذهنم هستند همین باعث می شه که یک روز فکرش سراغم بیاد ، دیروز تو اینترنت بودم ...
خاطرات و کارهای گذشته ممکنه تاثیراتی در زندگی فعلی ما داشته باشه، اما این تاثیر اونقدر نیست که ما اعمال فعلیمونو تماما مربوط به اونا بدونیم. اگه اینطور بود توبه کردن و کلا هرگونه تغییریو باید غیرممکن میدونستیم.
پس الان اگه هنوز دیدن اینگونه فیلمها رو ادامه میدی، تا حد زیادی به وضعیت فعلیت وابستست. برای کنار گذاشتن این کار دو راه کلی به ذهنم میرسه.
اول اینکه تا حد امکان عوامل تحریککننده رو کم کنی. این عوامل ممکنه در فضای اینترنت و یا در زندگی روزمره باشه. مثلا، فیلمهایی که مضامین و یا محتواهای خفیف جنسی مثل بوسه و ... داره نگاه نکن ( در مورد سطوح بالاتر که قراره کنار بذاری و قطعا نگاه نمیکنی). سعی کن نگاه به نامحرمو به حداقل برسونی. مطالب یا داستانهایی که به نوعی مضامین جنسیو تو ذهنت میاره نخون. یه چیز نسبتا مهم دیگهای که به تازگی خیلی هم مد شده، تبلیغات غیرمربوط جنسی هست که در بعضی از سایتها وجود داره. برای حل این مشکل از افزونههایی برای مرورگرت استفاده کن که تبلیغاتو از صفحه سایت حذف کنن. اینجوری میزان تحریک شدنِ ناخواسترو تا حد زیادی کاهش میدی.
دوم اینه که ما همیشه نمیتونیم این عوامل تحریککننده رو از بین ببریم. بالاخره با وضعیت فعلیِ دنیایِ حقیقی و مجازی، ممکنه با تمامی پیشگیریها باز هم این عوامل جلوی چشم ما سبز بشن. برای این هم راهکارهایی هست که مخصوصا هنگام استفاده از اینترنت مؤثره. اگه با دستگاههای قابل حمل از اینترنت استفاده میکنی، همیشه برای استفاده از اینترنت، از اتاقت بیرون بیا و جایی برو که کس دیگهای هم باشه. مثلا اتاق خواهر یا برادر و یا هال و ... اگه دستگاهت قابل حمل نیست، با هماهنگی با والدین اونو به جایی منتقل کن که در آنجا اطمینان از تنها بودن نداشته باشی. اگه در زمان دیگهای هم عاملی تحریکت کرد، باید حواس خودتو به چیز دیگهای معطوف کنی. بهترین حالت هم اینه که در این زمانها از تنهایی دوری کنی.
در نهایت، با توجه به این که مذهبی هستی فکر میکنم نزدیکتر شدن به خدا و توجه به حضور همیشگی او تا حد زیادی در این راه کمکت کنه.
موفق باشی :72: