RE: مشکل در برقراری ارتباط
سلام عزیزم.
مشکل شما در اعتماد به نفس هستش .
اول باید خود ، خودتو دوست داشته باشی تا دیگران تو رو دوست داشته باشن.
مطالب و تایپیک های مربوط به اعتماد و عزت نفس رو بخون.
ذره ذره و تدریجا باید رو خودت کار کنی.
راستشو بخوای من هم تا چند مماه پیش همین جور بودم اما خدا رو شکر هرچند که هنوزم جای اصلاح دارم اما راضی ام.
یک روش الگو برداریه.
برای مثال :
من به رفتارهای جاری ام که آدم خوش برخوردیه دقت میکردم و میدیدم مثلا وقتی مهمونی وارد خونش میشه چه طور و با چه لحن و چه جملاتی ازش استقبال میکنه.
پیامک روش خوب دیگه ایه :
به دوستات پیامک بده و احوالشونو بپرس و حتما اونها رو تو پیامک با لحن های صمیمی و پرمحبت مثل"عزیزم" خطاب بده.
وقتی تو پیامک عادی شد تو برخوردهای حضوری هم کم کم عادت میشه.
تو پیامک هات خودتو صمیمی نشون بده. کمی در ابتدا سخته اما عادت میکنی.
برای رویارویی با دوستات از قبل آماده باش. برنامه ریزی کن که چه جوری سلام بدی و چی بگی و چه جوری خداحافظی کنی.
من هم مشکل شمارو دارم . از وقتی کلاس یوگا میرم خیلی روحیم عوض شده تا قبل از یوگا خودم رو مدام سرزنش میکردم واصلا اعتماد به نفس نداشتم اما با یوگا نه تنها سرزنش ها قطع شد و اعتماد به نفس پیدا کردم بلکه احساس میکنم خودم رو دوست دارم و البته یوگا روح رو جلا میبخشه و شادی و طراوت رو به شما هدیه میده.
اهل کجایی؟شاید بتونم یه جای خوب برای یادگیری مهارت ارتباطی بهت معرفی کنم اگه شیرازی باشی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط s@h@r
من هم مشکل شمارو دارم . از وقتی کلاس یوگا میرم خیلی روحیم عوض شده تا قبل از یوگا خودم رو مدام سرزنش میکردم واصلا اعتماد به نفس نداشتم اما با یوگا نه تنها سرزنش ها قطع شد و اعتماد به نفس پیدا کردم بلکه احساس میکنم خودم رو دوست دارم و البته یوگا روح رو جلا میبخشه و شادی و طراوت رو به شما هدیه میده.
اهل کجایی؟شاید بتونم یه جای خوب برای یادگیری مهارت ارتباطی بهت معرفی کنم اگه شیرازی باشی!
ممنون
من تهران هستم .
ممنون میشم اگه جایی برای یادگیری مهرت های ارتباطی می شناسید بهم معرفی کنید.
سپاس
http://www.hamyaran.ir/
به این لینک سری بزن.