اهمیت کارت پایان خدمت در انتخاب همسر
سلام. بازم خواستگاری که سربازی نرفته. این دفعه سومه که این موضوع پیش می یاد. تا پارسال واسم تحصیلات و شغل مهم بود که حداقل فوق دیپلم داشته باشه و کارمند باشه. از وقتی دیگه این معیارهارو در نظر نمی گیرم، موضوع سربازی پیش اومده. به نظرتون تو این مورد هم باید سخت نگیرم؟ دیگه واقعا قضیه خواستگارهای من داره اعصابم رو داغون می کنه. ولی حداقل دلم به این خوشه که از لحاظ ایمان و اعتقادات مشکلی ندارن(حداقل در حد صحبت معرف). سربازی خیلی مهمه؟
RE: اهمیت کارت پایان خدمت در انتخاب همسر
سلام مرضیه خانم
اگه طاقت حداکثر دوسال دوری و طول کشیدن عقد رو داری نه مهم نیست!!!
من مشکلی ندارم! چون تهران می افتن دیگه. جالب اینجاست وقتی به یکی از کسایی که سربازی نرفته بود گفتم تکلیف سربازیش رو مشخص کنه، قبول نکرد. ولی من دوست ندارم زندگی پیشرفتی نداشته باشه. بعدش معلوم هم نیست که بعدا چه قانونی می ذارن. می ترسم محدودیت های مشمولین غائب بیشتر هم بشه. پس سربازی یه موضوع مهمه؟
سلام مرضیه جان
برای انتخاب همسر معیارهای مختلف و مهمی وجود داره از جمله:
کار..تحصیلات...فرهنگ...اعتقاد ات مذهبی...سربازی...خانواده...سن یت خود شخص با شما و ....
خوب مسلمه که اگر کسی باشه که همه اینها رو باهم داشته باشه خوب خیلی عالیه.اما فراموش نکن که اگر تا صد سال دیگه هم ازدواج نکنی و هزاران خواستگار هم داشته باشی خیلی بعیده که کسی پیدا بشه تا همه شرایط ایده آل شما رو داشته باشه
شما میتونید معیارهاتو اولویت بندی کنی.
مثلا اینجوری:
اولویت اولم:نزدیک بودن اعتقادات فرهنگی و مذهبی
اولویت دومم:سنش به من بخوره
اولویت سومم:تحصیلاتش مثلا لیسانس باشه
و ....
برای خودت مشخص کن با کدوم یک از مواردی که باب میلت نیست میتونی کنار بیای و با کدومش نمیتونی کنار بیای
یه موقع برای یک نفر تحصیلات و کار در اولین درجه اهمیت داره ولی یه موقع کس دیگه ای مسائل مذهبی براش مهمترین اصله.
اینا رو برای خودت مشخص کن تا سردرگم نشی.
اگر بخوای نگران قوانین باشی که دیگه هیچ کاری نباید بکنی !
قوانین در حال بروز شدن هستند و شما هم مثل سایر انسانها که در این کشور زندگی میکنند باید مسیر اصلی زندگی رو ادامه بدی و اگر تغییری کرد دیگه شما مقصر نیستی.و بدون که اگر تغییر کرده هم برای شما تغییر میکنه و هم برای 70 میلیون نفر دیگه
موفق باشی
مرضیه خانوم / بستگی داره که چه کسی بره سربازی !!!!
مدت زمان :
بعضی از دوستام بودن که چن ماه بیشتر سربازی نرفتن و همیشه از سربازی به عنوان یه سرگرمی یاد می کنن از بس کوتاه بود!
ولی بعضی از دوستامم هستن که سربازی رو کامل خدمت کردن .
شهر محل خدمت :
بعضی ها می افتن توی شهر خودشون یا شهر های دیگه و بعضی ها از شانس بدشون می افتن زاهدان
ارگان محل خدمت:
اگه سپاه بیفته که خیلی عالیه ، ارتش بدتره ولی در کل الان خیلی بهتر شده.
این از اطلاعات عمومی
حالا سوالی که پیش میاد اینه که ایشون دیپلم دارند یا لیساسنن؟
اگه دیپلم باشن که مدت زمان خدمتشون بیشتره و معمولاً خدمت براشوون سخت تر می گذره .
اگه شما متاهل بشین ، اون راحتتر می تونه توی شهر شما انتقالی بگیره و خدمتشو بگذرونه (باید بپرسین)، این جوری بعد از ظهرها هم می تونه با شما در ارتباط باشه و هم کار کنه .
راستی اگه کسری خدمت داشته باشن سربازی زودتر تموم میشه ها
سلام
ایشون اصلا نمی خواد بره سربازی یا اینکه بعداز پایان دوران تحصیلات می خواد بره ؟
اگه نگران قوانین هستین خب تشویقش کنید بره اگه هم نگرانی این چیزا رو ندارین به نظرم سربازی رفتن یا نرفتن زیاد مهم نیست با توجه به اینکه ایشون رو پای خودشون هستن یا به اصطلاح دستشون توی جیب خودشونه
فقط توی سند زدن یا پاسپورت گرفتن و... دردسر ساز می شه وگرنه واسه عقد ،خیلیا رو دیدم بدون کارت پایان خدمت عقد کردن
سربازی واسه بعضیا خوبه واسه بعضیا نه ولی نظر شخصیم اینه که کلا ملاک چندان قابل اتکایی واسه ازدواج نمی تونه باشه
البته خیلی چیزا آدم یاد می گیره وقتی می ره سربازی ،مثل خود من
مدت سربازی الان نمی دونم چند ماه شده ولی خب اگه نگرانید حتما تشویقش کنید بره چون هر چی سن بالاتر می ره سربازی رفتن هم واسه آدم سخت تر می شه
خود من 18 ماه خدمت رفتم به علاوه 6 ماه اضافه خدمت توی جزیره ابوموسی :311: ولی فکر نمی کنم الان برم خواستگاری واسه طرف زیاد مهم باشه سربازی رفتنم:D
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamid_reza_66
سلام
ایشون اصلا نمی خواد بره سربازی یا اینکه بعداز پایان دوران تحصیلات می خواد بره ؟
اگه نگران قوانین هستین خب تشویقش کنید بره اگه هم نگرانی این چیزا رو ندارین به نظرم سربازی رفتن یا نرفتن زیاد مهم نیست با توجه به اینکه ایشون رو پای خودشون هستن یا به اصطلاح دستشون توی جیب خودشونه
فقط توی سند زدن یا پاسپورت گرفتن و... دردسر ساز می شه وگرنه واسه عقد ،خیلیا رو دیدم بدون کارت پایان خدمت عقد کردن
سربازی واسه بعضیا خوبه واسه بعضیا نه ولی نظر شخصیم اینه که کلا ملاک چندان قابل اتکایی واسه ازدواج نمی تونه باشه
البته خیلی چیزا آدم یاد می گیره وقتی می ره سربازی ،مثل خود من
مدت سربازی الان نمی دونم چند ماه شده ولی خب اگه نگرانید حتما تشویقش کنید بره چون هر چی سن بالاتر می ره سربازی رفتن هم واسه آدم سخت تر می شه
خود من 18 ماه خدمت رفتم به علاوه 6 ماه اضافه خدمت توی جزیره ابوموسی :311: ولی فکر نمی کنم الان برم خواستگاری واسه طرف زیاد مهم باشه سربازی رفتنم:D
برای سند و ازدواج اصلا نیاز نیست !
فقط خروج از کشور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داود.ت
برای سند و ازدواج اصلا نیاز نیست !
فقط خروج از کشور
سند رو مطمين نيستم چون يه زماني لازم بود شايد الان لازم نيست
وفكر ميكنم شغل اگه خودشون شغل ازاد نداشته باشن لازمه
والا من سال پیش از یه نفر ماشین خریدم می خواستم به نام بزنم کارت پایان خدمتم رو یادم رفته بود همراهم ببرم به نامم نمی زد می گفت باید بری حتما کارتت رو بیاری:305: منم مجبور شدم برگردم کارتم رو بیارم :103:
آقاي حميدرضا از سال پيش دي-بهمن فكر كنم، براي نقل و انتقالات نيازي به كارت پايان خدمت نيست
همون خروج از كشور، شغل در بعضي شركت ها و فكر كنم وام گرفتن از بانكها نيازه
وقتي سربازي توي فقط چند تا از كشورها اجباريه و بقيه جاها ازاده، نمي فهمم چرا اينقدر بايد براي ازدواج مسئله مهم باشه. احه طرف احتياجي بهش نداره، دو سال زندگيشم براش نميذاره. چه ايرادي داره؟
اگر خواستگارتون شرايط كاريش جوريه كه احتياج نداره، و شما با مسافرت داخلي قانع ميشين، اين رو هم سخت نگيريد.