پسر مجردم با زن مطلقه ازدواج کنم؟
سلام دوستان؛
پسری 25 ساله هستم که حدود 2 ماه با دختری اشنا شدم که 23 سالشه، از اون اول بهم گفته بود که رابطه ما باید در حد دوست معمولی باشه ولی وقتی که بهم وابسته شدیم و من بهش پیشنهاد ازدواج دادم، گفت که قبلا تو سن 20 سالگی ازدواج کرده و هنوز دنبال کارای طلاقشه، علت رو پرسیدم گفت تعادل روانی نداشت و دست بزن داشت.
دختر خوبیه، روحیه حساس و شادی داری، وقتی بهش پیشنهاد دادم گفت قطع رابطه کنیم بهتره، چون تا وقتی تو با من باشی به فکر ازدواج با کس دیگه نیستی. می خواستم بدونم عواقب ازدواج با این جور دخترا چیه؟ چرا ترس داره؟
RE: پسر مجردم با زن مطلقه ازدواج کنم؟
[b] سلام یاس کامپیوتر
خوش اومدی با تالار
2 ماه آشنایی و بعد تصمیم برای ازدواج خیلی مدت کوتاهیه..یکم بیشتر زمان بدین و ببینید شرایطتون به هم میخوره؟
بگذارید خانوم کارای طلاقشون رو تکمیل کنن و بعد از طلاق هم یه مدت لازم دارند برای اینکه به طور کامل از اون زندگی چه از لحاظ روحی و روانی و چه از لحاظ مسائل دیگه بیان بیرون.
سنتون خیلی زیاد نیست که برای ازدواج عجله کنید..پس نگران نباشید فعلا وقت دارید هر دوتون..
من خودم با مردی بودم که دست بزن داشت و میدونم چقدر زندگی با اینجور آدمای روانی سخته..سعی کنید بفهمید که علت طلاق و جدایی چیا بوده و در ضمن نظر خانوادتونم به صورت غیر مستقیم در مورد این ازدواج جویا بشین (البته غیرمستقیم)
به هر حال بازم از نظر من خیلی زوده برای تصمیم به ازدواج و این مساله بیشتر وقت میخواد
سلام
شاید چون خودم یه زن مطلقه ام باعث شده که به تاپیکت سر بزنم.
خیلی وقت نیست که جدا شدم و شاید تقریبا از نظر احساسی با دخترخانمی که شما میگین یکی باشم.
به نظر من ایشون الان به هیچ عنوان آمادگی ازدواج رو ندارن...:324:( همون جور که خودشونم خواستن قطع رابطه کنید.) من زمانی که تصمیم به جدایی گرفتم اینتقدر نشکستم که وقتی قانونا و شرعا جدا شدم.
چندتا مسئله رو با خودتون حل کنید:
1. دلیل جدایی قبلیشون
2. چرا زمانی که هنوز در عقد این آقاست پیشنهاد دوستی شما رو قبول کرده؟ از سر خلا عاطفی؟
و یه چیز دیگه شما اول پیشنهاد دادی بعد فکر عواقبش افتادی؟:163:
سلام
مشكل از مطلقه بودن يا نبودن اين خانم نيست, مشكل اينه بخواي يا نخواي اين خانم هنوز قانونا جدا نشده و حتا تو بدترين شرايط هم متعهده
اگه ميخواد رابطه جديدي رو ايجاد كنه حتما بايدرابطه قبليو قانونا تموم كنه چون هم اخلاقا هنوز متعهده و هم قانونا جدانشده و همين رابطه ميتونه واسه هر دوتون مشكل ايجاد كنه
ازدواج با خانم مطلقه اشتباه نيست و بستگي به شخصيت اون خانم و علت جداشدنش داره اما كسي كه ميخواد رابطه جديد رو شروع كنه رابطه قبلو اول تموم كرده
اين خانم از ترس تنها شدن به شما نزديك شده و حتا نگفته جدا نشده, با اينكه تنهايي و مشكلاتشو ميتونم درك كنم اما كار اين خانم رو اصلا توجيه نميكنم
واسه ازدواج دقت كن و شناختتو ببر بالا
در ضمن شما مگه ميتوني با خانمي كه هنوز جدا نشده ازدواج كني يا حتا ازش خواستگاري كني؟؟؟
با كدوم منطق اخه؟؟؟
نقل قول:
می خواستم بدونم عواقب ازدواج با این جور دخترا چیه؟ چرا ترس داره؟
ميدوني چي ترس داره؟
بي هدف بودن,تعهد نداشتن, توجيه كردن,از راه درست وارد نشدن, روراست نبودن,صبور نبودن, تحقيق نكردن, به حرفها استناد كردن, بدون پشتوانه عقلي عمل كردن,و برچسب چسبوندن به ادما
باز هم ميگم مشكل جدا شدن يا نشدن اون خانم نيست, مهم رفتارشه تو مشكلاتش و مهمتر رفتار شماست تو دوستي اشتباهت
بچه ها از همتون ممنون که راهنمایی کردید. الان تصمیم به ازدواج نگرفتم، دوست دارم یکی کنارم باشه تا یک دوسال دیگه شرایطمو درست کنم بعد ازدواج کنیم، من از همون اول رابطمون همیشه میخواستم بدونم علت ارتباطش با من چیه، اصلا به فکر ازدواج نبودم، نمی دونم چرا ولی یه احتمال کمی می دادم که شاید ازدواج کرده باشه ولی مطمئن نبودم، خودشم همیشه میگفت تا وقتی باهات میمونم که یکی رو واسه ازدواج پیدا کنی، وقتی پیشنهاد ازدواجمو مطرح کردم خیلی شوکه شد و گفت که نمی تونم به ازدواج فکر کنم. وقتی دلیلشو پرسیدم با اصرار زیاد و چون نمی خواست دروغ بگه قضیه رو گفت. و همونجا خواست که ارتباطو قطع کنیم، چون می گفت اینجوری تو نمی تونی واسه خودت کسی رو پیدا کنی و بهتره که کات کنیم. منم چون واسم خیلی سخت بود که یه دفه کات کنیم، با اصرار زیاد ازش خواستم که یه مدت باهم باشیم و کم کم قضیه رو تموم کنیم. تو این مدت حرفای عاشقانه خیلی به هم زدیم و اونم خیلی وابسته شده، شاید بیشتر از من. واقعا نمی تونم تصمیم بگیرم که آیا می تونم با کسی که قبلا زندگی کرده ازدواج کنم یا نه؟ البته وقتی بهش فکر می کنم موضوع پیچیده ایی نیست، ولی اینکه چرا طلاق گرفته؟ تقصیر کی بوده؟ و... پیچیده ش کرده.
ارتباطتو قطع كن
اينجا جاي احساساتت نيست, قطع كن و اگه زماني خواستي به اون خانم فكر كني بعد جدايي اين كارو بكن. اين عاقلانه تره
وقتي جدا شد سوالاتتو مطرح كن نه الان كه احساسات اشتباه رو وارد كردي
و اين كه اين خانم بدون گفتن اوليه وارد رابطه شده جاي فكر داره
و موندن تو الان هم همينطور جاي فكرداره
اون خانم بيشتر اسيب ميبينه
هردوتون اشتباه عمل ميكنيد
قطع کامل رابطه توصیه میشه
هر مدلی که حساب کنی اون خانم زن رسمی و شناسنامه ای یک نفر دیگه هست و هیچ توجیهی برای ارتباط شما وجود نداره برادر عزیزم
برای هر دوتون دردسر میشه..هر وقت این خانوم کامل جدا شد و عده شونم تمام شد (3 ماه و 10 روز شرعی و قانونی) اونوقت اگه بازم بهم علاقه داشتین واسه شناخت پیش برین... الان نه
سلام، همونطور که گفته بودید یه جورایی ازش پرسیدم که ماجرای جداییت به کجا کشید؟ تموم شده یا نه؟ گفت تمومه ولی ناراحتی و ترکشاش هنوز تو ذهنشه و اذیتش میکنه. البته اینم بگم که یک ماه پیش یه خواستگار واسش اومد که مورد تایید پدرش بود و ازش خواسته بود خوب بهش فکر کنه که اونم بعد از صحبت با پسره و فکر کردن جواب منفی داد. خیلی داغونه، خیلی غم داره، میگه ناراحتیمو تو خودم نگه می دارم که اطرافیانم فکر کنن از زندگیم راضی ام،
بهترین کاری که الان می تونم بکنم چیه؟ واسه ازدواجو فکر کردن به این مسائل که می دونم زوده ولی چیکار کنم که هم بتونم یه جورایی آرامش بهش بدم هم از گذشته رهاش کنم، میگه گذشته واسم دیگه معنا نداره ولی هنوز اذیتش میکنه. خودمم عذاب میکشم، من آدمی هستم تو زندگیم که معمولا همه چیو تو خودم میریزم، خیلی کم بروز میدم و سعی میکنم همیشه طرف مقابلو راضی نگه دارم تا اینکه خودم راضی باشم، دختری رو که فکرشم نمی کردم مطلقه باشه و تو ذهنم رویا واسه خودم ساخته بودم حالا اینجوری شده، راهنماییم کنید که بتونم کنار بیام با این موضوعات. نمی تونم بیخیال بشم اگه می خواستم بیخیال بشم تو این دو ماه که جرو بحث میکردیمو لجبازی میکرد دل زده میشدم ازش. نمی دونم چیکار کنم.
من خودم یک زن مطلقه هستم و درک میکنم الان اون خانوم تو چه حالو هوایی هست ولی برادر من ، هنوز تو شناسنامش طلاق ثبت نشده و تمام کامل نشده.
ازش پرسیدی علت جداییش چی بوده؟
باید تحقیق کنی و شناخت خودتو نسبت به خودشو خانوادش و روحیات و اخلاقو رفتارش ببری بالا
اصلا تو فاز احساسات فعلا نباشید و همه چیزو عقلانی ببرید جلو.احساسات چشم آدمها رو میبنده...عجله ای رفتار نکن.وقت زیاد دارین فعلا
من کپی شناسنامه که حدودا واسه 9 ماهه پیشه رو دیدم که مهر نداشت، جدیدا شناسنامه شو ندیدم که بگم. ولی بعضی وقتا میگه دارم میرم پیش وکیلم، میگم واسه چی میگه واسه یه سری صحبتا. و وقتیم برمیگرده ناراحتو عصبانیه معمولا.