کابوس و خستگی های تشدید شده من!
سلام دوستان خوبم. :72:
این روز ها یا بهتر است بگویم شبها! مشکلی برایم پیش آمده که مایلم از شما کمک بگیرم.
کمی پیش زمینه:
حدود دو سال است که از امتحان و درس پس دادن رها شده ام. آن زمان از بچه های شب امتحانی بودم و کارایی من در شب امتحان و تخت استرس به اوج می رسید. اواخر درس خواندنم این وضع کمی عوض شد. مسائلی پیش آمد که مرا به چرخه( بی انگیزگی و احساس از دست دادن فرصت ها، نخواندن برای امتحان، استرس، عقب افتادن درس، فرصت سوزی و کم کم بی حسی نسبت به درد از دست دادن نمره عالی ) کشاند. جوری که اواخر درسم را با کمترین بازده و کمترین نتیجه گذراندم.
مشکل من:
شب ها خواب های پر استرس می بینم و صبح در حالی از خواب بر می خیزم که خسته تر از روز پیشم.
خواب می بینم تاریخ یک امتحان مهم را یادم رفته...
خواب می بینم یک درس مهم را فراموش کرده ام...
خواب می بینم برای پاس کردن درسی به مشکل لاینحل برخورده ام و هیچ راهی نیست...
خواب می بینم به مرز اخراج از دانشگاه رسیده ام! ...
خواب می بینم دارم توسط استادم توبیخ می شوم...
اغلب در خوابهایم دارم می دوم و دنبال انجام کاری هستم( جزئیات را یادم نیست)...
و چیز هایی شبیه به این.
این روز ها در تکاپوی دکتری هستم و گمان می کنم ناخوداگاه بیچارهی من، دارد برای خودش روز های پر استرس گذشته را تداعی می کند و همین دلیل خواب های من است. (شاید)
راه چاره چیست؟
RE: کابوس و خستگی های تشدید شده من!
سلام آویژه عزیز
من فکر میکنم شما از اون دسته آدمهای فعال و با انظباطی بودید که بر خلاف ذات خودتون در یه چرخه از زندگیتون
(دوران دانشجویی و دغدغه های خاص خودش) به یک بی انگیزگی رسیده بودید و حالا که اون دوران رو پشت سر
گذاشتید همونطور که خودتون گفتید ضمیر ناخوداگاه شما هنوز داره با اون قضیه کلنجار میره و این بر میگرده به همون
ذات منظبط شما
به نظر من بهتره یک فعالیت و یا سرگرمی جدید برای خودتون درست کنید و تلاش و سعی تون رو بکنید تا در اون موفق
باشید اینجوری اون حس سختگیر و منظبط شما ارضاء میشه و کمتر از این کابوس های بد می بینید.
RE: کابوس و خستگی های تشدید شده من!
سلام
آویژه گرامي
نميدونم شرايطت جوري هست كه بتوني اين كار رو انجام بدي يانه و زمان ازمون دكترا كي هست
اما چون شرايط شمارو چند سال قبل داشتم و من حتا شبها تو خواب حرف ميزدم پيشنهاد ميكنم يه مدت كوتاه(مثلا يك هفته) كلا همه چيز رو تعطيل كن
و به ابعاد ديگه زندگيت برس, مثلا برو مسافرت يا كاري انجام بده كه ذهنت كمي از اون فضا دور بشه
يه مدت كوتاه بازيابي انرژي مسلما برايند كارت رو بيشتر هم ميكنه, يه مدت درس رو فراموش كن و شاد باش,موسيقي و... رو براي بازسازي ذهنت به كار بگير و بعد دوباره برگرد
شايد ناخواسته توقعت رو از خودت زياد كردي و از بس كامل بودي شرايط باعث استرس شده برات
يه مدت دوري و بي خيالي (بنا به تشخيص خودت)لازمه
مصرف يه ليوان شير گرم قبل خواب كمك كننده است وبعضي دمكرده هاي گياهي مثل گل گاوزبان واسطوخدوس هم خاصيت ارامبخش دارند و مصرف قهوه و كافيين رو هم تا جايي كه ميتوني پايين بيار
موفق باشي و اميدوارم ازمونت رو هم به بهترين نحو پشت سر بزاري