حواس پرتی من تا این اندازه طبیعیه؟
سلام.
من بعضی موقع خیلی حواس پرت می شم ، مثلاً شایع ترین مشکلم ایناس :
1- بعضی مواقع یکی از خاله هامو اشتباهی مامان بزرگ صدا می کنم ، و مامان بزرگمو ، خاله !!
2-بعضی مواقع اشتباهی به جای نهار میگم شام و بالعکس!!!
3-شده برم تو آشپزخونه ، و می خوام آبمعدنی بزارم تو یخچال، اشتباهی بردمش توی کابینت!!
4-و دست چپ و راستمو !! وقتی می خوام به یکی بگم چپ یا راست ، اول روی دست هام برنامه ریزی می کنم و میگم اینور چپه و اونور راسته !!
RE: حواس پرتی من تا این اندازه طبیعیه؟
سلام
اميد ممكنه فكرت مشغوله يعني يه چيزي تو ذهنت دغدغه است كه نا خوداگاه رو كارهات تاثير ميزاره
من بهش نميگم حواسپرتي ميگم تمركز نداشتن
چيزي هست كه بخواي انجام بدي, يا كلا فكرتو درگير كرده باشه؟
راستي اومدم متن رتبه تو درست كنم حذفش كردم :316:, ببخش, فردا اصلاح ميكنم:72:
شازده کوچولو جان مرسی/
البته درگیری فکری من متوسط هست ولی خب ، این مثالهایی که زدم چند سالی هست که درگیرش هستم .
سلام. فقط خواستم باهاتون همدردی کنم. منم این مشکل رو دارم. ولی خودم حس می کنم مشکلم به این خاطره که تمرکز ندارم و تو مسائل پیش پا افتاده عمیق فکر نمی کنم و جدیشون نمی گیرم. ولی یه بار این تصمیم رو گرفتم که سعی کنم به کوچکترین مسائل هم بها بدم و در مورد هر مسئله ای دقت کنم. وقتایی که این کار رو می کنم حواسم پرت نمی شه. مثلا وقتی دارید آبلیمو رو می ذارید یخچال سعی کنید فقط به همون آبلیمو فکر کنید و اینکه دارید آبلیمو رو می برید بذارید سرجاش اونوقت حواستون هست که آبلیمو جاش تو یخچاله نه کابینت. منم یه وقتایی که می خوام دنبال یه چیزی بگردم با اینکه اگه حواسم سرجاش باشه می دونم که اون باید تو کابینت باشه ولی بی جهت می رم در فر رو باز می کنم. :163: یه کم دقتتون رو بالا ببرید و ذهنتون رو خلوت کنید، ان شاء الله درست می شه.
سلام.برای اکثر افراد به نظر من این مشکل و حالت پیش میاد.ولی من یه راه حلی پیدا کردم و اون هم اینه که هر کاری کردی به خودت بگو با خودت حرف بزنم البته بلند نه.چطوری بگم تا بفهمی؟.....مثال میزنم..مثلا میخوای بری بیروون اروم به خودت بگو الان دارم کفشامو میپوشم اهان این از بندش بندشم بستم....میخوای یه چیزیو بذاری روی کابینت مثلا...بگو این ظرفو باید بذارم یخچال اینو باید بذارم رو میز..اها...حل شد....اینطوری با خودت حرف بزن...اگه یه فکری اومد تا ذهنتو مشغول کنه با خودت بگو برو گمشو بیرون تو حق ورود نداری.....تازه گیا تحقیقات نشون داده که این روش حافظه رم تقویت میکنه....یا علی
راستی فهمیدی چی گفتم؟
سلام
امید این مثال هایی که زدی از نظر من طبیعیه خوب فکر می کنم برای هر کسی این نوع حواس پرتی ها پیش می اد....
ولی شدت و تکرارشون مهمه و اینکه کی ها بیشتر تمرکزت بهم می ریزه .....اگر جوری هست که باعث اختلال تو کارهای روزمرت شده خوب شاید بهتر باشه دقیق تر این مساله رو پیگیری کنی...
ولی در این حدی که می گی طبیعیه...
یعنی ی ادم ی خورده حواس پرتی هستی ولی که این حواس پرتیت طبیعه...
البته اگر فکر می کنی تازگیها این حالت زیاد شده یا شدید شده شاید بهتر باشه دنباله علتش بگردی...
راستی منم در مورد چپ و راست مثل شما هستم مثلا می خوام به راننده بگم برید سمت چپ یا راست قبلش فکر می کنم :)