رابطه برادرم با 1از اعضای فامیل
سلام دوستان عزیز امیدوارم کمکم کنید امروز چیزی دیدم که کاشکی مرده بودما نمیدیدم کسی که از خودم بیشتر بهش اعتماد دارم داداشم با 1 دختری که کلی دوس پسر داشته و معلوم نیست چه کاره بوده که فامیل نزدیکم هست رابطه داشت هر چی به مامانم میگم براش زن بگیره گوش نمیکنن فکر میکنن پسرشون پاکه بهم بگید باید چبکار کنم دارم از سر درد میمیرم
RE: رابطه برادرم با 1از اعضای فامیل
سلام دوست عزیز.به همدردی خوش اومدی
نظرشخصی من اینه که بیشتر ازاین تو کار برادرتون تجسس نکنید.چون بین خواهر و برادر یه حرمتهایی هست که نباید ازبین بره.
نقل قول:
هر چی به مامانم میگم براش زن بگیره گوش نمیکنن
زن گرفتن به این راحتیا نیست..شرایطی داره.باید دو طرف به بلوغ ازدواج رسیده باشن.اینطور نیست که واسه سربه راه شدن پسر زنش بدیم.اما شما بعد که حالت بهتر شد ازدر دوستی با برادرت صحبت کن.بدون این که اشاره ای به موضوع کنی باهاش صحبت کن تا حرف به ازدواج بکشه.ازش بپرس نظرش راجب ازدواج چیه؟تمایلی به این کار داره؟کلا نظراتش رو بشنو.
نقل قول:
فکر میکنن پسرشون پاکه
دوست عزیز درسته میخوای کمک کنی اما نخواه برادرت بعنوان یه فرد ناپاک شناخته بشه..اشتباه کرده درست..اما اونم پیش پدر و مادرت ابرویی داره.با خونوادت صحبت کن و فقط بگو به نظرت بهتره شرایط ازدواج برادرت رو بسنجن و اگه مناسبه اقدام کنن.اما اونطوری که بخوای محکومش کنی معلومه برخورد خوبی نخواهند داشت.
موفق باشی
اخه خودشم بدش نمیاد ازدواج کنه اما خب معلومه مستقیم نمیاد بگه من زن میخوام تازه الانم که میخواد چندسال بره تایلند فقط میترسه کسیا بگیره که بعد طرفش باهاش قهر کنه که چرا تنهاش گذاشته وگرنه بدش نمیاد زن بگیره اما خانوادم پا جلو نمیزارن هر دفعه یا داییم یا پدربزرگم میگن زن نمیخواد بزارید حالا راحت باشه خانوادمم سرد میشن تازه من 10 سال ازش کوچیک ترم معلومه به حرفم گوش نمیکنه
میشه بفرمایید دقیقا چی دیدید!؟
منظورتون از رابطه چی هست!؟ شاید ماجرا اونجوری هم که شما فکر میکنید نباشه!
شما چند سالتونه؟
منظورم رایطه جنسیه و من 18 سالمه