می ترسم از اینکه چشم کس دیگه دنباله زنم باشه...
سلام
مدتیه که بین احساس و منطقم درگیرم
دانشجوی کار شناسی ارشدم تو دانشگاه دختری رو دوست داشتم که بسیار زیباست و بارها متوجه شدم افراد دیگه چه خانم و چه آقا زیبایی اون رو تحسین می کنن .علاوه بر زیبایی صورتش اندام کوچک و ظریفی داره و به اصلاح خیلی ریزه میزه است همه اینها باعث شده خیلی تو دلم جا کنه .نمی دونم چی بگم ازش،عروسک به تمام معناست.اینجا لازمه بگم فکر نکنید فقط واسه زیباییش می خوامش ازبقیه نظرهام باهاش تفاهم کامل دارم.
بهش ابزار علاقه کردم برای ازدواج و اونهم نظرش منفی نبود و گفت فکر می کنه با اینکه خیلی خوشحالم و تو رویام نمی دیدم این دختر ماله من شه ولی می ترسم که نتونم تحمل کنم این زیبایی رو.
مطمئنم اگر با اون ازدواج نکنم تا اخر عمر هسرتش خواهم موند .از طرفی از اینکه می بینم جز من چشم بقیه هم دنبالش هست عصبی می شم و این موضوع من رو دودل کرده.می گم اگر باهاش ازدواج کنم همش نگران هستم و ممکنه محدودش کنم و اگر ازدواج نکنم همیشه حسرت زندگی با اون رو خواهم داشت .
لازمه بگم من فقط رو این دو دل هستم و از نظرای دیگه سنجدیمش و می دونم مناسبه منه.
دیگه سفره دلم رو راحت باز کردم شمام راحت بگید چطور بفهمم می تونم با این موضوع که می دونم هر چشم بد و ناپاکی ممکنه دنبال زنم باشه کنار بیام یا نه.
RE: می ترسم از اینکه چشم کس دیگه دنباله زنم باشه...
سلام
من احساس ميكنم شما و يكي ديگه از اعضا مشكلتون يه چيزه
ونميدونم چرا احساس ميكنم اين روال منطقي تاپيك باز كردن نيست
وقتي هردو نفر ميدونن ممكنه خيلي از واقعيات مخفي بمونه يا اغراق بشه ويا بعدها مشكل ساز بشه
البته اين نظر شخصيم بود و ترجيح ميدم راهنمايي نكنم تا مديران نظر بدن
فقط اينو بگم محدود كردن ادما به معناي حفاظت از اونا نيست, شايد همين بشه مشكل بزرگ زندگيت
سلام.
با توضیحاتی که دادی امکان اینکه به مشکل بخورید هست.
به هر حال این هم جز مشکلات داشتن همسر خیلی زیباست!
حتما این ضرب المثل رو هم شنیدی:زن زیبا مال مردمه!! که البته مطمئنا کامل صحیح نیست ولی خب چه خوشمون بیاد چه نیاد داریم بعضی مسائل رو توی جامعه میبینیم!
تنها یه راه داره اون هم اینکه حسابی حجابش کامل باشه,آرایش نکنه,زیاد هم در محیطهای کاری که آقایون حضور دارن قرار نگیره!
که این از عهده و توان شما خارج هست...یعنی منظورم اینه که حتی یک ذره هم به فکر تغییر پوشش یا رفتار ایشون بعد از ازدواج نباش!
اینظور نیست که هر زن زیبایی به شوهرش خیانت میکنه,ولی مشکل از همونجایی که خودتون نگران هستید بروز میکنه,یعنی فکرها و خیالات شما که مثل خوره به جونتون می افته, البته شاید به جا هم باشه
وقتی بیرون میرید شاید متوجه نگاه های سنگین و ناپاک خیلی از آقایون بشی(و هیچ کاری هم نتونی بکنی) حتی شاید بعضی پسرها با بی شرمی تمام به ایشون متلک بگن و باز هم متاسفانه شما کاری نمیتونی بکنی!(هر روز که نمیتونی با مردم درگیر بشی! اونوقت باید همیشه یه اسلحه همرات داشته باشی!!!)
به نظر من چنین دخترهایی بیشتر باید با پسرهایی ازدواج کنن که زیاد روی این مسائل حساس نباشن...
با سلام دوست عزیز
این چه حرفیه که می زنی؟
زیباست که باشه شما باید مراحل شناخت رو طی کنی اگر صادق بود؛ طی مراحل آشنایی به شما وفادار بود؛ خصوصیات اخلاقیش مناسب شما بود دیگه چه ایرادی داره؟
اینو بدون دوست من که زیبایی باعث خیانت نمیشه اون چیزی که باعث خیانت می شه اخلاق و خصوصیات اخلاقی اونه
چه بسا یه فردی که اصلا زیبا و جذاب نیست ولی خیانت می کنه به همسرش یا هزار تا مشکل اخلاقی داره
مسئله ای که شما باید بهش توجه کنی این حرفا نیست
اون مسئله اینه که این زیبایی باعث نشه که شما چشماتو روی همه واقعیتا ببندی باید سعی کنی بشناسیش و خوب خوب بررسیش کنی
و در این راه وسواسو و شک و تردید را کنار بزاری و فقط با واقعیتا و اون چیزی که به طور واضح ازش می بینی و با تحقیق به دست می یاری اعتماد کنی
موفق باشین
حالا که اینقدر روی این مساله حساسین بزارین ایشون راه زندگیشو بره
شما با این دیدگاه مسلما به مشکل برمیخورید و این طرز فکر دارو و درمان نداره و. چیزیه که مدتها شکل گرفته
هر کسی وقتی عاشق میشه و یا ازدواج میکنه همسرش براش بهترین و زیباترینه اما این دلیل محدود کردن نیست
آدما آزادن که طبق شخصیت خودشون زندگی کنن
شما هم بهتره با کسی ازدواج کنید که این حساسیت هارو نداشته باشید
که بعید میدونم فرقی بکنه
اما اینو بگم حق ندارید اون خانم رو محدود کنید. و فکر کنید بیشتر ازون میفهمید. و نقش حامی رو بازی کنید چون به شعورش توهین میکنین و خیلی زود ازتون دور میشه
به نظر من معضل بزرگی تو زندگیتون میشه
شوهر من هم همین احساس رانسبت به من داره من دوره کاراموزی را کارخانه همسرم گذراندم و هسرم منو برا ازدواج انتخاب کرد من زمانی که انجا بودم نه با ایشون و نه با کس دیگه ای رابطه صمیمانه نداشتم و رابطمون خیلی سرد و کاری بود و تمام دوره من 45روز بود البته اگه تعطیلات و روزهایی را که غایب بودم راحساب کنیم
ولی شوهرم از همون اول ازدواج خیلی منو محدود کرد و با حرفاش و کاراش خیلی اذیتم کرد خیلی زیاد هیچوقت نمی تونم فراموش کنم البته بعد از چند سال دیگه عادت کردم ولی نمیگم الان که واقعا راحتم هر جا میرم برا خرید باید گوشه مغازه وایسم اگه جانباشه باید بیرون باشم مبادا روبروی فروشنده قرار بگیرم نمیتونم با فروشنده حرف بزنم هر چی میخوام باید به شوهرم بگم و اون به فروشنده اگه تنها برم خرید میگه از کجا خریدی؟ فروشنده اش زن بود یا مرد ؟که مکه رفتیم نمی دونید چه به من گذشت چون شوهرم در مورد رفتار عربها با زنهای ایرانی چیزای بدی شنیده بود
نمی تونم بگم که چقدر محدود شدم وقتی ازدواج کردم لیسانس داشتم با چه رنجی ادامه دادم با چه اظطرابی میرفتم و میامدم ولی باز هم جنگ و جدل بود نتونستم سر کار برم
گاهی خودم متوجه نگاه کثیف بعضی از اقایون میشوم روم را بر میگردانم یا طوری قرار میگیرم که روم به اون سمت نباشه کلا هم این اخلاق را ندارم که بخوام به کسی رو بدم وزیاد سر به سرم بذاره مخصوصا دیگه اگه اقا باشه
از لحاظ حجاب خیلی مقید بودم و هستم با هر لباسی بیرون نمیرم
خلاصه از همون زمان مجردی به خاطر نوع خانواده ام مقید بودم و این رفتارم به خاطر سخت گیریهای شوهرم نیست
به هر حال ادمای چشم ناپاک زیادند و شما نمی تونید جلوی اونا را بگیرید و ناخودگاه رو همسرتون فشار میارید و ناخواسته خودتون و ایشون اذیت میشوید
یکی از دوستان اشاره کرده بود که ایشون نوع پوششون را عوض کنه به نظرم پیشنهاد خوبی هست اما به شرط اینکه قبل از ازدواح و به صورت محترمانه بهش بگید
و در مورد محیط کار ایشون هم الان باهاش صحبت کنید
خلاصه میخوام بگم که حرفاتون را همن الان بهش بگید تا قضیه زیاد جدی نشده و به هم قولی نداده اید اون حق داره شرایط زندگی با شما را بدونه و بعد انتخاب کنه نه اینکه اول زندگی را شروع کنه و بعد تحمل کنه
به نظر من درمورد نگاه هرز هیچ کاری از دستتون بر نمیاد خودتون رو خسته نکنید ولی اینکه میترسید خیانت کنن هر خانمی ظرفیت متفاوتی داره یعنی یکی ممکنه با اولین پیشنهاد از دست بره ولی یکی با هزار بار ابراز احساسات حتی نگاه هم نکنه ولی همین ابراز علاقه زیاد دیگران میتونه خطر ساز باشه چون فکر نمیکنم هیچ زنی بتونه جلوی اون دووم بیاره خداقل درونی یه احساس برتری نسبت به شوهر پیدا میکنه اما فکر نکنم با محدودیت بشه کاری کرد اول باید کنترل کرد تا به خودم خانوم فهموند هرکاری که مینه اشکالی نداره اما من میدونم چیکار میکنه و دوم به همه ی مردای اصرافش فهموند که این خانوم شوهر داره مثلا همکارای مردش.
من فکر میکنم محدود کردن بیش از حد نتیجه عکس میده
حضرت علی (ع) هم میفرمایند:غیرت و تعصب بیجای مرد باعث بیماری و افسردگی زن میگردد.
شازده گوچولو مشکلم با کی یگیه؟می خوام راهنمایی هایی که به اون داده شده رو بخونم.
با روال منطقی تاپیگ باز کردن آشنا نیستم .آشنایی زیادی به این نوع فروم ها ندارم میشه راهنمایی کنید
منم نمی خوام محدود شه به همین دلیلم دودلم
مهرداد عزیز در مورد حجاب خودم من هم به این فکر افتادم.الان وضعیت حجابش معمولیه نه بد نه خوب
چادر نمی پوشه
منم علاقه ای به چادر نداشتم ولی دارم به این نتیجه می رسم که اقعا لازمه . فعلا نمی خوام چادر سر کنه ولی می تونه حجاب محکم تری داشته باشه
می خوام در این مورد حرف بزنم باش.
لیلا خانم من نا خواسته تحت تاثیر این زیبایی هستم ولی بقیه شرایط هم سنجیدم ولی خوب چیزایی هم بوده که سخت نگیرم و بگذرم ازش به دلیل همین ظاهرش
یلدا هر کسی ازدواج می کنه و عاشق زنش میشه زنش رو زیبا ترین نمی بینه...
درسته دوستش داره ولی خوب می دونه ازون زیباترم هست
من واسه این دودلم که می دونم این خانم واقعا مورد توجه همه هست
نمی گم از اون زیباتر نی ولی می دونم جلب توجه همه رو می کنه
نازنین شاید شوهرت بدبینه ؟بددله؟پارانویید نداره؟
من بد دل نیستم نمی دونم ولی نگرانم
ناراحت شدم که این جوری اذیت شدی
چی بش بگم الان؟بگم می خوام محدودت کنم قبول می کنی یا نه؟خوب می گه نه.
منم می خوام همه جا باهم بریم
پویان با اینکه خیلی زیباست ولی متواضس اون حس برتری که میگی من تو رفتارش نمی بینم
همین چیزاشو دوست دارم خیلی خانمه
تو با خانمت این نوع مشکلی نداشتی.شما هم متوجه نگاه دیگران میشی؟
من سر کلاس می بینم استاد زوم کرده رو اون خونم به جوش می اد
سر امتحان همش حواسم به اونه تا می بینم مراقب مرد می ره سمتش بهم میریزم تمرکزم بهم می ریزه
چون می بینم با دخترای دیگه کاری ندارن و فقط دور و بر دختر خوشگلا می پلکن که بگن خانم آب نمیخوای
امتحان آسونه..مشکل نداری ....پست فطرتن کلهم
راستش به خیانت فکر نکرده بودم این جوری که میگید من مرد این میدون نیستم ولی موندم که اگه با دختر دیگه ای ازدواج کنم حسرت اون به دلم نمی مونه مقایسه نکن با اون خانممو :303:
اشتبا شد منظورم اینه می ترسم حسرت به دل نمونم و خانمم رو با اون مقایسه کنم تو ذهنم.
اینکه از الان به فکر هستی و جوانب کار رو میسنجی واقعا عالیه!:104:
نقل قول:
مهرداد عزیز در مورد حجاب خودم من هم به این فکر افتادم.الان وضعیت حجابش معمولیه نه بد نه خوب
چادر نمی پوشه
منم علاقه ای به چادر نداشتم ولی دارم به این نتیجه می رسم که اقعا لازمه . فعلا نمی خوام چادر سر کنه ولی می تونه حجاب محکم تری داشته باشه
می خوام در این مورد حرف بزنم باش.
ولی به نظرم این کار رو نکن..همونطور که شما نمیتونی غیرت و حساسیت خودت رو کاهش بدی اون هم احتمالا نمیتونه رفتار و پوشش رو به این راحتی تغییر بده...
انتظار نداشته باش افکاری که توی بیست و چند سال شکل گرفته به این آسونی تغییر کنه...
تازه فکر میکنی با یه خورده حجاب پوشیده تر مشکل حل میشه!؟ احتمالا فردا میخوای بگی ادامه تحصیل هم لازم نیست بدی,بشین توی خونه,دانشگاه مجازی ثبت نام کن! سر کار هم لازم نیست بری,بشین توی خونه به خونه داریت برس,,تنها هم حق نداری تا سر کوچه بری... و هزارتا مشکل دیگه...
نقل قول:
سر کلاس می بینم استاد زوم کرده رو اون خونم به جوش می اد
سر امتحان همش حواسم به اونه تا می بینم مراقب مرد می ره سمتش بهم میریزم تمرکزم بهم می ریزه
چون می بینم با دخترای دیگه کاری ندارن و فقط دور و بر دختر خوشگلا می پلکن که بگن خانم آب نمیخوای
امتحان آسونه..مشکل نداری ....پست فطرتن کلهم
دقیقا درک میکنم که چی میگی...متاسفانه این مشکل جامعه ماست و کاریش هم نمیشه کرد! ولی باز هم میگم اگه میخوای در آینده آرامش داشته باشی و توی این جامعه کثیف دوام بیاری(با توجه به خصوصیات اخلاقی که داری) برو سراغ یه دختر زیبا ولی کاملا محجبه با روابط اجتماعی پایین تر...
بیش از این هم احساسات خودت رو درگیر ایشون نکن ,یواش یواش با پایان دوره تحصیل فراموش میشه..
تجربه زندگیم به من نشون داده فکری که آدمها در مورد دیگران میکنن دقیقا همون چیزیه که تو ذهن خودشون هست
جالبه جامعه کثیفه و از هر کسی هم میپرسی همینو میگه و هیچ کس اهل این جامعه نیست انگار
شما فکرت و ذهنیتت نسبت به ازدواج و زن تاحدودی مشکل داره
فکر. ما در کار ما آزار ماست
این فکرهمیشه آزارت میده،برو دنبال شخص دیگه ای