مطالعات یکساله قبل از هر اقدام خواستگاری و نامزدی؟؟
دوستان ، من با توجه به عجله ایی که دارم (!):311: و زندگی بدون اون نیمه گمشده واسم سخته :43: . فکر می کنم شاید بتونم به شکلی برنامه ریزی بکنم که حداقل یکسال آینده قدم های اولیه رو برای ازدواج خودم برداشتم .
حال سوال اینه که در این مدت یکسال بنده سرا پا تقصیر :311: چه اقداماتی رو از لحاظ مطالعاتی ، شناختی و سایر مسائل ذهنی و اطلاعاتی باید کسب کنم که بتونم واقعا اون نیمه گمشده خودمو پیدا کنم و اشتباه انتخاب نکنم ؟
.
و اما یک سوال دیگه، فرشته مهربان بکبار گفتن که بهتره بری مشاور و خودت رو بهتر بشناسی و بتونی انتخاب درستی انجام بدی ، آیا الان که دختر خاصی مد نظرم نیست این موضوع صادقه یا نه ؟ ( یه وقت نگن پسره یکی دو سال دیگه می خواد شروع کنه ، الان افتاده دنبالش)
خواهش می کنم هر کتابی و مجله سایت و برنامه tv که فکر می کنین موثره معرفی کنین :316: .
راستی چقدر من هوووووووووللللللللممممممم ممم.:43::43::311::46:
RE: مطالعات یکساله قبل از هر اقدام خواستگاری و نامزدی؟؟
سلام دوست عزیز توی قسمت تبلیغات سایت لینکی می بینید به نام ۱۵ نکته انتخاب همسر که خیلی می تونه کمکتون کنه. حتما بهش گوش بدین.
سلام اقا امید.
خیلی خوبه که از الان به فکر خودساختن خودتون و زندگی اینده تون هستید و قطعا کمک زیادی در شناخت و انتخاب درست همسر اینده تون میکنه.
من فکر میکنم اگر بتونید برنامه های اقای دهنوی رو هم ببینید و با دقت توجه کنید خیلی کمک کنه.میتونید از سایت شبکه 3 قسمت برنامه گلبرگ دانلود کنید.
همچنین برنامه مشق عشق که از شبکه اموزش پخش میشه(نمیدونم کی هستش) اما برنامه مفیدیه.
این سایت و مقالاتش هم میتونه کمک زیادی بهتون بکنه.
همچنین کتابهای انتظارات زنان از مردان هم موثره
یه نکته دیگه اینکه یاد گرفتن خوبه..اما مراقب مسئله افراط و تفریط هم باشید.
این لینک هم بهتون کمک میکنه
http://www.askdin.com/thread12247.html
موفق باشید
سلام
من هم میخواستم همون لینک 15 نکته انخاب همسر رو معرفی کنم.
توی این دو جلسه، خیلی خلاصه و مفید به همه ی نکات اشاره شده.
این کتاب هم برای من مفید بوده:
کتاب آموزش پیش از ازدواج
و اما یک سوال دیگه، فرشته مهربان بکبار گفتن که بهتره بری مشاور و خودت رو بهتر بشناسی و بتونی انتخاب درستی انجام بدی ، آیا الان که دختر خاصی:43: مد نظرم نیست این موضوع صادقه یا نه ؟ ( یه وقت نگن پسره یکی دو سال دیگه می خواد شروع کنه ، الان افتاده دنبالش)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
و اما یک سوال دیگه، فرشته مهربان بکبار گفتن که بهتره بری مشاور و خودت رو بهتر بشناسی و بتونی انتخاب درستی انجام بدی ، آیا الان که دختر خاصی:43: مد نظرم نیست این موضوع صادقه یا نه ؟ ( یه وقت نگن پسره یکی دو سال دیگه می خواد شروع کنه ، الان افتاده دنبالش)
امیدوارم فرشته خانم بیاد و جواب اون سوالت را بده.
ولی در مورد شناخت خودتت سعی کن کتابهای مختلف روانشناسی زن و مرد
را بخونی یا مقالاتی که روی سایتهای مختلف اینجا یا در گوگل هست بخونی.
فیلم ببین، نظرات دوستان یا خانواده ات را در مورد خودتت نادیده نگیر.
همه اینها و همچنین گذشت زمان و کسب تجربه کمک می کنه که خودتت را بیشتر بشناسی
و بفهمی چه نکات مثبت یا منفی داری و با چه شخصیتهایی می تونی راحت تر کنار بیایی.
تا زمانی که خودتت را خوب نشناختی دست به انتخاب نزن چون ممکنه خدای نکرده خیلی
زود از انتخابت پشیمون بشی.
موفق باشی:72:
سلام
من به شما پیشنهاد میکنم اطلاعاتتون رو در مورد مزاج شناسی افراد بالا ببرید .(مزاج گاهی با اون چیزی که در فرهنگ عامه(گرم و سرد) هست اشتباه گرفته میشه ) شما میتونیدبا تشخیص صحیح مزاج به خصوصیاتی از طرف مقابلتون دست پیدا کنید که در حالت عادی سخت شناخته میشه و یا در دوران کم آشنایی قابل شناخت نیست مثل میل جنسی ، روحیات پنهان و.... این راه کاملا معتبر و علمی هست و بدست آوردن این اطلاعات کار خیلی دشواری نیست و با مشورت پزشکی که در این زمینه تخصص داره میتونید مزاج خودتون را هم تشخیص بدید و متوجه میشید که خصوصیاتی روحی که در اون نوشته شده کاملا مطابق با شرایط روحی شما است.و با بالا بردن اطلاعات خودتون در این زمینه میتونید خیلی زیرکانه و علمی شخص مورد نظر خودتون رو پیدا کنید.این راهیه که خیلی ها هنوز کشفش نکردند و یا اینکه فکر میکنند بی اهمیته در صورتی که پشتوانه ی علمی و حدیثی داره.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط advent
سلام
من به شما پیشنهاد میکنم اطلاعاتتون رو در مورد مزاج شناسی افراد بالا ببرید .(مزاج گاهی با اون چیزی که در فرهنگ عامه(گرم و سرد) هست اشتباه گرفته میشه ) شما میتونیدبا تشخیص صحیح مزاج به خصوصیاتی از طرف مقابلتون دست پیدا کنید که در حالت عادی سخت شناخته میشه و یا در دوران کم آشنایی قابل شناخت نیست مثل میل جنسی ، روحیات پنهان و.... این راه کاملا معتبر و علمی هست و بدست آوردن این اطلاعات کار خیلی دشواری نیست و با مشورت پزشکی که در این زمینه تخصص داره میتونید مزاج خودتون را هم تشخیص بدید و متوجه میشید که خصوصیاتی روحی که در اون نوشته شده کاملا مطابق با شرایط روحی شما است.و با بالا بردن اطلاعات خودتون در این زمینه میتونید خیلی زیرکانه و علمی شخص مورد نظر خودتون رو پیدا کنید.این راهیه که خیلی ها هنوز کشفش نکردند و یا اینکه فکر میکنند بی اهمیته در صورتی که پشتوانه ی علمی و حدیثی داره.
موفق باشید.
سلام. یه لینک جزوه جزوۀ کاربرد «مزاجشناسی» در انتخاب همسر و زناشویی
توضیحات : http://shiateb.blogfa.com/post-39.aspx
http://s1.picofile.com/file/6643911466/mezaj_va_ezdevaj.zip.html
سلام .
میشه یه لحظه هم که شده به حرفای من مجرد هم گوش بدین ؟!؟!؟!
این قضیه مشاور برای من که هنوز دختری رو انتخاب نکردم:72: هم صادقه ؟
لازمه الان برم و با یه مشاور صحبت کنم تا از زوایای روحی و روانی خودم آشنا بشم یا نه ؟!؟!؟!؟!
بعدش شما که قبلاً این کتابها رو خوندیدن ازش یادداشت برداری هم کردین ؟!!؟ خلاضه نویسی هم کردین؟! شب خواستگاری :310::227::43::46::72: لازم میشه ؟!؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
این قضیه مشاور برای من که هنوز دختری رو انتخاب نکردم:72: هم صادقه ؟
لازمه الان برم و با یه مشاور صحبت کنم تا از زوایای روحی و روانی خودم آشنا بشم یا نه ؟!؟!؟!؟!
??? منتظر جوابم.