ترس از تاریکی هنگام تنهایی
پسری 24 ساله هستم همانطور که از عنوان مشخص است از تاریکی وحشت دارم البته هنگام تنهایی .به دکتر روان شناس هم مراجعه کردم ولی ...
همیشه در خانه تمام چراغ ها روشن است.
چه اتفاقی می افتد؟ضربان قلبم بالا می رود هر دو پا سست می شود .
اگر از در یا دیوار صدا بیاید به اولین چیزی که فکر می کنم چاقو برای دفاع از خود
ایا این ترس درمان دارد؟
RE: ترس از تاریکی هنگام تنهایی
در گذشته اتفاقی برای خودتون یا خانواده تون یا دوستاتون افتاده که اتفاق خوبی نبوده؟
سلام
خوش امدید به همدردی
شما اهل بازیهای کامپیوتری ترسناک و یا فیلمهای ترسناک هم هستید؟
تحصیلاتتون چیه؟رشته تحصیلیتون چیه؟
شغلتون چیه؟مجردید؟
با کی زندگی میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
سلام
خوش امدید به همدردی
شما اهل بازیهای کامپیوتری ترسناک و یا فیلمهای ترسناک هم هستید؟ خیلی کم
تحصیلاتتون چیه؟رشته تحصیلیتون چیه؟دانشجو دکتری عمران
شغلتون چیه؟مجردید؟ مدل تبلیغاتی و در یک کارگاه ساختمانی سرپرست .بله
با کی زندگی میکنید؟یک هم خانه ای دختر 29 ساله دانشجوی دندانپزشکی.
در گذشته اتفاقی برای خودتون یا خانواده تون یا دوستاتون افتاده که اتفاق خوبی نبوده؟ خانواده ای ندارم
دکتر روانشناس این سوال ها رو پرسید.
چه اتفاقی می افتد؟ضربان قلبم بالا می رود هر دو پا سست می شود .
چه می کنی؟اسم تمام کسانی که می شناسم صدا میکنم.
بعد در را چک می کنم تمام اتاق ها را می گردم .
گفت کمی اعتماد به نفس پایینی داری و همیشه دنبال تایید دیگران هستی همیشع احساس تنهایی می کنی در صورتی که تنها نیستی. ولی هیچ کمک دیگری نکرد.
سلام دوست عزیز
ترس غالبی بر ذهن است که خودما ان را در ذهن ترسیم می کنیم .
سعی کن به ترس فکر نکنی و همیشه ذهنت را در گیر چیزهای دیگری بکنی.
مثلا برای اینکه صدا را بشنوی و ترس را احساس کنی حتما همیشه گوش به زنگ صدا هستی که مبادا الان کسی بیاید سراغت .
فرض بگیر کسی پشت سرت است و می خواهد با پتک بر سر شما بکوبد چشمانت را ببند و اجازه بده تا بکوبد بعد چشمانت را باز کن آیا پتک بر سرت کوبده شده ؟ هر گز !
بلکه این زایده ذهن شماست که خودت را با آن درگیر کردی .
آیا تا به حال شده پیش دوستان و یا افرادی خود را ادم نترسی صدا کنی ؟
شما همیشه ترس را به صفتهای خودت اضافه کردی!!
دوست عزیز ذهن خود را درگیر چیزهای دیگر بکن مثلا اگر کتاب می خوانی سعی کن همه جا را به سکوت دعوت نکنی می توانی کنار کتاب خواندنت تلویزیون را هم روشن کنی و سعی کن در شلوغی باشی تا صدایی را نشنوی .
خیلی خوبه که همه جا را چک می کنید که مبادا در ها باز نباشند ولی تا به حال این جرات را به خود دادی که که در تاریکی در حیاط قدم برداری؟!!
بهتر است نسبت به ترسهایی که داری با جسارت عمل کنی و وارد آن ترسها شوی و ادامه بدهی و اینگوه می بینی که در انتها تهی می شوی از ترس چون چیزی که از آن ترس داشتی را در آن وارد شدی که هیچ چیزی جز افکار ترسو شما نبوده ....
ترس از ناشناخته ها دارید یا ترس از اینکه مثلا دزدی یا غریبه ایی واردبشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داود.ت
ترس از ناشناخته ها دارید یا ترس از اینکه مثلا دزدی یا غریبه ایی واردبشه ؟ ترس از دزد یا کسی که قصد صدمه زدن داشته باشد
یا تا به حال شده پیش دوستان و یا افرادی خود را ادم نترسی صدا کنی ؟خیر
شما همیشه ترس را به صفتهای خودت اضافه کردی!!خیر
دوست عزیز ذهن خود را درگیر چیزهای دیگر بکن مثلا اگر کتاب می خوانی سعی کن همه جا را به سکوت دعوت نکنی می توانی کنار کتاب خواندنت تلویزیون را هم روشن کنی و سعی کن در شلوغی باشی تا صدایی را نشنوی .
یه توضیح مختصر بدهم من از 8 صبح تا 11 شب بیرون از خانه هستم دانشگاه .باشگاه. کار
خانه در حومه واشنگتن 200 متر بسیار فدیمی(از همه جا صدا میاد) 4 خواب تا 4 ماه پیش 3 نفربودیم یک پسر اهل پورتوریکو یک دختر کانادایی خیلی خوب بود همیشه یکی بود ولی الان فقط 2 نفر شدیم
من پسری فوق العاده شاد اجتماعی و فعال هستم ولی کافیست چند ساعت تنها شوم بیشتر شبیه یه انسان روانی میشوم راه میرم گریه میکنم یاد بدبختیم می افتم فکر خودکشی. فکر میکنم کسی در خانه هست تنها کارمفیدم در تنهایی سنتور و نقاشی.
لی تا به حال این جرات را به خود دادی که که در تاریکی در حیاط قدم برداری؟!!iهییچوقت
به هر حال شماایران نیستید و می تونید کاری که می گم رو بکنید
برید نزدیک ترین پاسگاه پلیس محل زندگیتون ، ببینید میزان سرقت ، قتل یا هر چیزی دیگه چه مقدار بوده ؟ چه افرادی مورد تعرض قرار گرفتن ! چه راههایی بوده که به این شکل مورد تعرض قرار گرفتن
یه برسی کنید ، مثلا فقل درب رو مناسب کنید ، حفاظ مناسب بزارید تا ضریب ایمنی منزلتون بالا بره !
می بینید که درصد اون بسیار کم هست !
درصدی که سرقت شده در مقابل مرگ در قبال مسائل دیگه مثل تصادف و ... بسیار کمتر هست ! خوب یه نتیجه با خودتون بگیرید ببینید اصلا ارزش داره برای این مقدار کم این مقدار استرس رو وارد کنید ، بهتر نیست اگه ترسی هم باشه ترس از تصادف باشه تا ترس از این مسائل
شما ورزشکار هم هستید و مطمئن باشید هرکسی سمت شما نمی یاد ! چون سارق یا هرکسی دیگه ، کسی رو انتخاب می کنه که ریسک کمی براش داشته باشه !
این یه راه حل موقت هست تا بهتر بتونید خودتون رو بشناسید
می تونید کلاس های رزمی برید در هفته 3 جلسه هست ( بوکس برای مدل ها مناسب نیست ) فوق العاده رو اعصاب و روحیتون تاثیر مثبتی می زاره
کلاس رزمی رو حتما برید ، تاثیر روحی اون رو کمتر از 1 ماه کاملا می تونید درک کنید
سلام
امير عزيز
اين مقاله رو براي شما گذاشتم بخون شايد كمكي بهت بكنه
ترس از تاريكي
درضمن به اين لينك ها هم سري بزن و اگه تونستي مشكلتو اونجا هم مطرح كن
دكتر رهام
مشاوره و خدمات روانشناختی اینترنتی سازمان بهزیستی
باز هم راهنمايي خواستي حتما در مورد خودت بيشتر بگو