من وتصمیم برای رشته تحصیلیم
سلام دوستان.من 21 سالمه و فوق دیپلم معماری دارم.راستش من امتحان کارشناسی دانشگاه ازاد دادم و قبول شدم البته این طرم نرفتم و میخوام مرخصی برام رد بشه.راستش من طرم اخر که بودم یه استادی داشتم که خیلی سختگیر بود و تجربه اول استادیش بود صراحتا بهم گفت این رشته رو نخون:163:منو میگین تا 2 روز شده بودم یه ادم تند مزاج و پرخاشگر ...حالا من به نظرم بشینم و بخونم واسه کنکور سراسری سال دیگه یعنی از دیپلم برای تجربی بخونم ام اگه قبول نشدم چی؟؟؟:300:یه سال از عمرم هدر رفته وعقب موندم.ازدواجم کردم زندگیمو خیلی دوست دارم.اما اصلا از خودم راضی نیستم از جایگاهم...تازه برای کنکور کارشناسی ملی ثبت نام کردم کنکورش شهریوره.من از دبیرستان دوست داشتم تجربی بخونم به اصرار مامان و بابام ریاضی خوندم.اما معماری رو دوست داشتم که انتخابش کردم.حالا شما بگید به نظرتون من کاردانی به کارشناسی معماری بخونم یا بشینم واسه سال دیگه کنکور تجربی بدم؟؟
RE: من وتصمیم برای رشته تحصیلیم
سلام
هدفت از درس خوندن چيه؟
دنبال موقعيت شغلي بعدش هستي؟مهم واست مدرك دانشگاهي داشتنه؟وجهه خونوادگي و اجتماعيش واست مهمه؟فقط علاقه به خوندن داري؟
دوست خوبم بگو هدف اصليت چيه تا راحتتر راهنماييت كنيم
مرسی از توجهت شازده کوچولو.هدفم از درس خوندن اینه که یه شغل خوب و درامد خوب داشته باشم.در ضمن همسرم فوق لیسانسه و نمیخوام ازش پایین تر باشم.مسلما وجهه خونوادگیشم برام مهمه...خیلی علاقه به درس خوندن ندارم یعنی واسه عشق به خوندن نیست بدم نمیادا اما خیلی هم کشته مرده درس خوندن نیستم.
خوب اينجور كه تو ميگي رشته اتو دوست داري و با اينكه اطلاعات كمي راجع به رشته ات دارم فكر ميكنم بازار كار بدي نداشته باشه
به نظرم رشته خودتو پيگيري كن اگه بهش علاقمندي و اگه اصلا هيچ علاقه اي بهش نداري اون موضوع ديگه ايه
چون شما رشته خاصي مد نظرت نيست و هدفت از ابتدا رشته خاصي نبوده بهتره انرزيتو بزاري رو رشته اي كه واسش زحمت كشيدي و امكان خطا كمتره
اين نظر شخصي منه و ممكنه اشتباه باشه
درهر حال اميدوارم بقيه بهتر راهنماييت كنن
موفق باشي
میترسم مسخرم کنید اما .....من پزشکیو خیلی دوست داشتم و دارم...واسه اینه میگم تجربی کنکور بدم.درسته به نظر منم امکان خطا کمتره اگه معماری بخونم
گلسا براي هر كاري بايد اول خودتو و تواناييهاتو بشناسي
دوست داشتم و دارم و بخاطر بقيه رو بزار كنار
اين تويي كه ميدوني چي هستي و چقدر قدرت داري و سختيهاشو ميتوني تحمل كني
اول از خودت مطمين شو و بعد تصميمي بگير براي خودت نه ديگران
توانايي خودت نه حرف بقيه و تمسخر يا تاييدشون
درست میگی.من باید تواناییهای خودمو بشناسم.
سلام.
من فکر می کنم با توجه به اینکه شما هم به پزشکی علاقه داری و هم به معماری و با توجه به اینکه همسرتون هم فوق لیسانس هستند و با توجه به پروسه طولانی مدت زمان برای خوندن پزشکی و با توجه به اینکه زیاد حال و حوصله درس خوندن نداری ، بهتره بری دنبال کارشناسی معماری.
من خودم با علاقه کنکور ارشدم رو دادم ولی انگیزه مو از دست دادم . یعنی در مدت حدود 8 ماه انگیزه مو از دست دادم.