چرا من چاق نمیشم و همه بهم میگن لاغر؟؟
سلام دوستای عزیز.من واقعا دیگه خسته شدم از اینکه همه بهم میگن لاغر... من قد 169 و وزن 52 دارم.یعنی قبل ازدواجم وزنم 54 بود که از بعد ازدواج دارم آب میشم روز به روز!! در ضمن من علاقه زیادی به خوردن ندارم و حتی اشتهای آنچنانی هم ندارم و خیلی بی اشتها هستم نزدیک دو ماه از یه محلول اشتها آور به اسم بومبا استفاده کردم و اون موقع فقط اسیر خوردن شدم ولی چون از خوردن خسته شدم قطعش کردم در ضمن اون محلول اصلا تو وزنم تاثیر نمیذلشت فقط احساس میکردم حالت پف کردن بهم میده...من از چاق شدن متنفرم ولی دوس دارم کمی به وزن مطلوب برسم به نظرتون چیکار کنم که نه اسیر خوردن بشم و نه اینجوری لاغر؟؟ممنون میشم از راهنماییهاتون[/size][/font]
RE: چرا من چاق نمیشم و همه بهم میگن لاغر؟؟
من خودم رفتم دکتر تغذیه .
ایشون یه برنامه غذایی بهم دادن.
مثلا صبحها این ، ظهر اون ، شب فلان.
وسطش هم سیب زمینی + یه سری دارو.
ولی چون دستپخت مامانم افتضاحه:311: برنامه مو کنسل کردم.
سر خود دارویی رو مصرف نکن.
سلام دوست عزیز!
تالار همدردی در خصوص مسائل روان شناسی مشاوره میده. اینجا شما تنها می تونی از تجربیات دیگران در زمینه افزایش وزن استفاده کنی که ممکنه تخصصی نباشه!
بهتره به یک متخصص تغذیه مراجعه کنید
وااا.همه میرن خودشون رو لاغر کنند شما میخوای چاق بشی.
اتفاقا لاغر تنش سالمتراز چاق هاست .چون سوخت وسازبدن بالاست .
اون محلول هم انرژی زا برای ورزشکارانه بومبا.
تا اونجای که میدونم پودر مخلوط سویا که در داروخانه ها موجود هست پروتین بالای داره.باعث میشه چاق بشی.
شما یک آزمایش هم بدید .
ممنون که راهنمایی کردین.راستش من آزمایش دادم ولی هیچیم نیست و کمبودی ندارم ولی با این حال لاغریم برام سوال شده. درسته لاغری خوبه ولی احساس میکنم سرد بودن دستها و پاها و بدنم هم از لاغریه حتی تو این موقع تابستون من بدنم یخه و اینکه ضعیف بودنم قبلا منجر به شکستن یکی از دنده های قفسه سینم شده بود به خاطر سرما خوردگی شدید...در ضمن من نمیخام اسیر خوردن و اشتهای بیش از حد بشم. ب
دوست عزیزسلام
اشتها غالبا ربط زیادی به به اوضاع روحی افراد داره..بعضیا زمان استرس پرخورتر میشن و بعضیا اشتهاشون کم میشه.من خودم از نوع دوم بودم.مسائلمو تو خودم میریختم حرص میخوردم،خودخوری میکردم و غذا نمیتونستم بخورم.
با توجه به مشکلاتی که یادمه داشتی قدم اول اینه که بتونی استرست رو کنترل کنی.
من خودم هروقت مشکلی برام پیش میاد سعی میکنم احساسات منفیم رو تخلیه کنم.مثلا ازروش نوشتن،بخشایش و سوزاندن استفاده میکنم..یا پیش میاد بی صدا جیغ میکشم یا مثلا میشه به یه بالشت مشت بکوبی..خلاصه هر روشی که بشه باهاش خودمونو تخلیه کنیم و به دیگران هم اسیب نزنیم.
قبل ازخواب شده برای1دقیقه هم به موضوعات مثبت فکر کن.چون تو این زمان تلقین پذیری ادم بالا میره.
بدنتو همین مدلی که هست دوست داشته باش..یعنی میری جلوی اینه نگو اَه این چه بدنیه؟چقد لاغرم...بلکه بگو اعتماد جون دوستت دارم..با بدنت حرف بزنم.دستای عزیزم ازتون ممنونم که برام کار انجام میدید و ...
تو یه دفترچه وزن ایده الت رو بنویس..مثلا تو قسمت ماه اینده بنویس افرین به من که وزنم مثلا شده 54 کیلو.
بعد اگه حتی نیم کیلو هم اضافه کردی به خودت جایزه بده.
هر شب قرص اهن خارجی استفاده کن..بصورت مرتب هر شب
با انجام اینکارا به تدریج به وزن مد نظرت میرسی.
موفق باشی
چند تا راه حل هم من میگم امیدوارم که مفید واقع شه
1.بعد از هر وعده ی غذایی یک خوراکی شیرین بخور مثلا وقتی غذات تموم شد میتونی یه شیرینی بخوری البته در حد توانت
2.ورزش که من بیشتر شنا رو پیشنهاد میکنم چون دو تا ویژگی داره،یکی اینکه معمولا بعد از ورزش اشتهای آدم باز میشه و اگر دراین موقع خوراکی یا غذا بخوره به جرات میتونم بگم که حدود نود درصدش جذب میشه و دوم اینکه موجب تناسب اندام میشه
3.اگر میخوای مقدار غذایی که درهر وعده میخوری رو زیادتر کنی این کار رو خیلی آروم آروم انجام بده مثلا در هر وعده یه قاشق چایخوری اضافه کن.اینجوری معدت تعجب نمیکنه و کم کم طوری که اذیت نشی جاباز میکنه:D
سلام دوست عزیز
از دوستان عذر می خوام که دخالت می کنم
دوست عزیز من تجربه شخصیم رو بهتون می گم تصمیم با خودتونه امیدوارم به دردتون بخوره
طبق سابقه 11 ساله ای که توی رشته بدنسازی دارم یکی از موثرترین راههای افزایش وزن تمرین با وزنه هست ،در کل رشته های قدرتی مثل بدنسازی و پاورلیفتینگ و وزنه برداری وزن بدن رو افزایش می ده ،وزنه برداری و پاورلیفتینگ که به درد شما نمی خوره پس می مونه بدنسازی ،اگه هفته ای 4 روز ،هر روز 1 ساعت وقت بذاری واسه وزنه زدن وزنت زیاد می شه از فعالیت های هوازی هم خودداری کن مثل ورزش ایروبیک و دویدن های طولانی و دوچرخه سواری و...امثال اینها (چون باعث کاهش وزن می شه)،احتمال می دم شما هم مثل من تیپ بدنیت اکتومورف هست ،اکتومورفها سوخت و ساز سریع تری نسبت به مزومورف ها وآندومورفها دارن واسه همینم هست که لاغر هستن (اینم اضافه کنم در تیپ اکتومورف راحت وزن بدن بالا نمیاد فقط یکم تلاش می خواد ) من از لحاظ جثه خیلی ضعیف بودم اوایل که این رشته رو شروع کردم طوری همه بهم می گفتن خیلی لاغری ،ضعیفی و ... من وزنم 50 کیلو بود الان 112 کیلو هستم و خدا رو شکر درصد چربی بدنم هم خیلی خیلی پائینه
اضافه کرن وزن واسه تیپ بدنی اکتومورف سخت هست اما شدنیه
فقط یکم تلاش باید بکنی یه چیز دیگه هم باید اضافه کنم شما می خوای بدون اینکه غذا مصرف کنی وزنت بیاد بالا ؟ همچین چیزی امکان نداره:81: ،شما فرض کن یه ماشین بدون بنزین می تونه حرکت کنه ؟ مسلما نه
پس شما هم باید غذا استفاده کنی تا نتیجه بگیری شما باید مقدار کالری دریافتیت بیشتر از مقدار کالری که بدنت می سوزونه باشه تا وزنت بیاد بالا
می تونی از مکمل های غذایی که حاوی کربو هیدرات و پروتئین هستن استفاده کنی واسه افزایش کالری مصرفی ،اگر هم از مصرف مکمل ها می ترسی به یه پزشک که توی ورزش سر رشته داشته باشه سر بزن تا اون واست تجویز کنه خیالت راحت باشه
یه چیزی یادم رفت شما اگه وزنه بزنی با یه تیر دو نشون می زنی هم وزنت میاد بالا هم اندامت قشنگ تر و خوش فرم تر می شه
خلاصه اینطور می شه گفت :ورزش + تغذیه = افزایش با کیفیت وزن
منظور از با کیفیت اینه که بدون اضافه شدن چربی وزن میاد بالا
ممنون از راهنماییهای عالیتون.بهار عزیزم درسته من خیلی استرس دارم بخصوص بعد ازدواجم گرفتاریهام صد برابر شده و درگیری فکریم خیلی زیاده .شاید هزاران بار ناراحت شدم و به کسی نگفتم روزی هزاران بار فکرای مسموم سراغم میآد گذشته تلخ و آینده ی نامعلومم و همش به اینا فکر میکنم بدون اینکه کسی بفهمه... روشهایی که بهشون اشاره کردی رو حتما استفاده میکنم . خدمت عزیز و حمیدرضای قهرمان من خودم رشتم تربیت بدنیه البته تو ورزش خاصی تخصص ندارم و فعالیتم در حد دانشگاهه.راستی واسه خانوما باشگاهی هست واسه وزنه زدن یا باید تو خونه این فعالیت رو شروع کنم؟؟تیپ بدنیم اکتومورفه و اصلا افزایش وزن در خودم نمیبینم درصورتی که خیلی وقتا با کاهش وزن مواجهم.خیلی از دوستام با خوردن یه شیرینی چاق میشن ولی من اگه یه کیلو هم بخورم هیچ تاثیری در من نداره.راستش اندام من خوبه و خیلیها تعریف میکنن ولی همش میگن اگه یه کم چاق بشی فلان میشه.همش بهم گیر میدن بخور بخور منم اگه یه ذره اضافه بخورم احساس بالا آوردن بهم دست میده.
من به صورت تجربی خوردن روزانه سیب زمینی حداقل 3 عدد در روز
مصرف روزانه تخم مرغ
ماکارونی حداقل یک وعده
افزودن سس مایونز به غذا ها
و مصرف روزانه دلستر را توصیه می کنم.