-
بهترین هدیه زندگی
[/color][/font]24 سال دارم و 2 سال پیش با همسر مهربانم ازداواج کردم از بچه دار نشدن به شدت می ترسیدم (چون خوهرم 7 سال است ازدواج کرده و بچه دار نشده است) همیشه به همسرم می گفتم اگه من یه روزی بچه دار نشم چیکار میکنم. ولی همه این تصورات اشتباه بود من حامله شده بودم و موجود کوچولوی زیبایی را داشتم پرورش می دادم وای که چقدر خوشحال بودم باور کردنش مشکل بود هم اشک می ریختم هم می خندیدم حالا دختری دارم به قشنگی مهتاب. که تا حد جان می پرستمش با گریه هاش می گریم با خنده هاش می خندم . الان هم دلم براش داره پر می زنه آخه شاغل هم هستم دوریش برام غیر ممکن. واین بهترین هدیه خداوند بود نسبت به من. فرزندی سالم و خندان .
خدایا ازت ممونم و هزار مرتبه شکر شکر شکر
-
RE: بهترین هدیه زندگی
سلام مریم 86
احسنت به این روحیه شکرگزار
یکی از آن چیزهای که بسیار برایم فرحبخش هست و موجب خوشایندیم هست، شاکر بودن آدمهاست.
وقتی کسی ارزش میده به داشته هاش.
تمرکز می کنه روی نعمتهایی که خدا به رایگان بهش داده.
و از این بابت قدردان هست، علاوه بر رشدی که می کنه، از لبخند رضایتمندی او همه خلائق به هیجان می آیند.
من شما را تحسین می کنم به خاطر این روحیه شکرگزار تون.
بی شک اگر ما وقتمون را صرفا قدردانی و شکر داشته هامون بکنیم، فرصت غم و غصه نخواهیم پیدا کرد.
-
مدیر همدردی عزیز ممنون از اینکه متن من را خوندید و نظر هم دادید.
کودک من نفس من است. هر لحظه بزرگ شدنش را می بینم ایمان می آورم که من خوشبختم خوشبختم از اینکه کوچولوی ناز من داره رشد طبیعی اش رو طی می کنه و شیطنت هاش دلم را می بره . و این هدیه ای است از طرف خدا که قدرش را با دل و جان می دانم و به عنوان کادویی از خدا به دقت ازش مواظبت می کنم.
دوستت دارم خدای خوبم خیلی خیلی دوستت دارم.
-
مریم عزیز من هم مادر شدنت رو بهت تبریک می گم :72::73::72:
و خوش به حال فرزندت که مادر مهربان و شاکری چون تو داره :72:
چقدر خوبه که ما آدما گاهی وقتها به داشته هامون فکر کنیم و همیشه شکرگزار باشیم
من خودم که گاهی وقتها یادم می ره ولی خب باید سعی کنم به هدیه های که خداوند بهم عطا کرده بیشتر توجه کنم و قدردان خالق یکتا و مهربانم باشم و هیچ وقت غم نداشته ها رو نخورم .
-
مبارکه
خوشحالم از اینکه به داشتن فرزندی سالم خرسندی
همیشه شاد باشی
-
مريم جان من هم بهت تبريك مي گم انشالله كه قدمش برات سبز باشه هميشه مواظبش باش و در تربيتش بكوش
-
دلم برای نازگلم خیلی تنگه برای مایه خوشبختی ام برای فرشته کوچولوی زندگیم.:P
دوست دارم وقت اداری زود تموم بشه و برگردم خونه.