-
بی هدفی
سلام من یه راهنمایی کوچیک راجع به یکی از دوستام میخواستم راستش این دوست من چند وقتیه که به من میگه از زندگی خسته شده و وقتی که از مشکلش میپرسم میگه من هیچ مشکلی ندارم اما هیچ انگیزه ای هم برای زندگی ام ندارم من نمیدونم چه جوری راهنماییش کنم و از شما خواهش میکنم کمکم کنید و باید بگم ما 18 سالمونه و همکلاسی ایم و امسال کنکور داریم خیلی ممنون...
-
RE: بی هدفی
سلام فرزانه
ضمن خیر مقدم به شما، واقعا از این احساس مسئولیت که در قبال دوستتون دارید تشکر می کنم.
شما درست فهمیده اید. خستگی و بی انگیزگی علت می خواهد. اما ما مشاورها هم به دوستان و فامیلها مستقیما مشاوره نمی دهیم. چرا که به لحاظ آشنایی که داریم شاید آنها صلاح ندانند، زیر و بم زندگیشان را برای ما باز کنند. بهترین کار اینست که برای آنها مشخص کنیم در دنیا برای هر امری متخصصی هست. و پیچیدگیهای انسان بیشتر از آنست که خود بخود بتوانیم آنها را حل کنیم. پس بهتر است مشورتی با یک مشاور خانواده انجام دهیم. آنها هم در کاهش درگیری ها و تعارضها، هم در ایجاد سازگاری با افراد ، و هم در رشد و بالندگی کمک می کنند که راهمان را بهتر بپیمائیم. همچنین به صورت تلفنی در اکثر شهر شماره 148 به این امر اختصاص داده شده است.
-
RE: بی هدفی
سلام شاید چند وقتیه تو زندگی دوستتون اتفاق خوب و هیجانی براش رخ نداده شاید او با خود فکر می کند که کسی جز شما از به او فکر نمی کند. شما باید بگردید و چیزهایی که برای او مهم است پیدا کنید و سعی کنید که به آن برسد شاید شرایطش بهتر شد.
امکان دارد مشکل او کمبود محبت و کم محلی از جانب دیگران باشد.