RE: قومیت متفاوت و ازدواج
سلام خدمت شما
خوش امدید به همدردی
نظرات والدین در انتخاب همسر مهم و قابل احترامه اما تصمیم گیرنده نهایی شما هستی.
کسی که باید با این خانوم احساس خوشبختی و کفوی بکنه شمایی نه مادرتون.
اگر خودتون هم این حس رو دارید که این همونیه که دنبالش بودید و اطمینان دارید که این تفاوت قومیت سبب ایجاد اختلافات فرهنگی نمیشه بهتره سعی در متقاعد کردن مادرتو داشته باشید
البته با حفظ حرمتها و احترامها.
نمیدونم مادر شما چه شخصیتی دارن ولی به هر حال شما بعد از 30 سال رگ خواب ایشون رو حتما میدونید.
بهتره بهشون بگید که ظاهر افراد نمیتونه ملاک خوبی برای سنجش خوبی ها و بدیهاشون باشه.
اگر چهره این خانوم شبیه پاکستانی هاست دست خود این خانوم که نبوده...خدا خواسته ایشون رو این مدلی خلق کنه.
در نهایت بگید که شما نگران خوشبخت شدن من هستید و من حس میکنم در کنار این خانوم خوشبخت میشم.
بودن خیلی زنان زیبا و به قولی شیک پوش که بعد از عقد دمار از روزگار همسرانشون درآوردن.
من واقعا نمیدونم چرا مردم ما با این همه پیشرفت علم هنوز هم یکسری قومیتها رو نمیپذیرن؟
به اعتقاد خود من در تمام قومیتهای داخل ایران و ملیتهای خارج ایران میشه ادم خوب و بد وجود داشته باشه.و صرف قومیت خاص یه فرد نمیشه اون رو آدم خوب یا بد خطاب کرد.
چه بسا این افراد به خاطر اهانتی که به دلیل قومیتشون تحمل میکنن خیلی به خدا نزدیک تر باشن.
پس شما بازم میگم اگر اختلاف فرهنگی ندارید و این خانوم رو از همه لحاظ خوب میدونید سعی کنید مادر رو متقاعد کنید.
یا در فامیل فردی رو پیدا کنید که مادرتون حرف اون شخص رو بیشتر قبول داره.
موفق باشید
اگر آدمی هستی که برای حل مشکلاتت از خانوادت کمک می گیری باید قید این دخترو بزنی چون در وقت بروز مشکل
مدام می گن ما که گفتیم اینا فلانن بهمانن.سرکوفت می زنن.می تونی تحمل کنی یا تنهایی حل می کنی خانوادهتو
راضی کن.
اینو یادت باشه،آنچه برای جوان در آینه هویداست ........ پیر در خشت خام بیند
به نظر من اگر مادر آدم با دختر مخالفه باید عطای دخترو به لقاش بخشید حتی اگر فرشته باشه.
از همین اول یه بهانه دست مادرتون امده که بعدا بخواد همین را بکوبه تو سر شما و عروس خانم
اختلاف نطر و سلیقه بین هر زن و شوهری هست و اختلاف قومیت و زبان هم به این مسئله دامن میزنه
نظر پدرتون چیه؟
سلام جناب آرمین.
من خودم با کسی ازدواج کردم که از یه قوم متفاوت بود... براساس تجربه میخوام ازتون چندتا سوال بپرسم.
اول بررسی کنید که این اختلاف قومیت اختلاف فرهنگی رو به همراه داره یا نه... اگر نداشت اون موقع سعی کنید مادرتون رو قانع کنید.
به مادرتون بگین جدای از قومیت این خانم اگر عیب و ایراد دیگه ای میبینند بگن.
آیا این خانم و خانوادش الان هم لباس محلی میپوشن؟
شما با پوشیدن لباس محلی مشکلی ندارین؟
چند ساله که دیگه زابل زندگی نمیکنن و در شهر شما ساکنند و با فرهنگ شما آشنایی دارن؟
اقوامشون چی؟ کدوم شهرند؟
سلام لطفا وارد شوید و صادقانه نظر بدهید
سلام خدمت دوستان عزیز
در شرایطی قرار دارم که به نظرات صادقانه شما دوستان عزیز نیازمندم.
دیدگاهتون نسبت به مردم سیستان و بلوچستان چیست؟ به نظرتون چه جور آدمهایی هستند؟ اگه یکی از دوستان یا اقوامتون با یه خانم زابلی ازدواج کنه پشت سرش حرف میزنید؟
سپاس
RE: سلام لطفا وارد شوید و صادقانه نظر بدهید
صادقانه؟تو همین تاپیک قبلی باید پیگیر مسئله ات باشی.
دوست عزیز:72:
اولاً نام تاپیکتون مبهم است. در پست بعدی آن را اصلاح کنید.
ثانیاً سوالاتون را بصورت جزی و شخصی بیان کنید چون تاپیکهای مانند تاپیک شما به انجمن آزاد فرستاده خواهند شد و بنابراین نمی توانید ادامه دهید.
ثالثاً چرا دنبال تایید دیگران هستید.
به نظر من همان تاپیک قبلی تون را ادامه دهید و سوالها و نکات مبهمتان را در آنها بیان کنید.
موفق باشید:72:
-----
پ. ن ببخشید گویی پست من با فرهنگ عزیز همزمان شد.
سلام دوست عزیز،
ما در اینجا نمی توانیم چنین نظر سنجی داشته باشیم و من و شما نمی توانیم یک قومی رو زیر سوال ببریم.
ای مردم! ما شما را از یک مرد و زن آفریدیم و شما را تیرهها و قبیلهها قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید؛ (اینها ملاک امتیاز نیست،) گرامیترین شما نزد خداوند با تقواترین شماست؛ خداوند دانا و آگاه است! ﴿سوره حجرات ١٣﴾
و مسئله ی مهمی هم که سنجاب بهش اشاره کرد این هست که چرا دنبال تایید دیگران هستی؟
به نظر من نباید ایشون رو در حد پایین تری ببینی. ولی به راحتی هم نباید از کنار این تفاوت قومیت بگذری. چون ممکن است که از نظر فرهنگی و رسم و رسومات تفاوت های زیادی داشته باشید که باعث بشود در آینده به مشکل بخورید. بنابراین بیشتر سعی کن مطمئن بشی که از نظر فرهنگی و سطح فکری و اجتماعی با هم هماهنگ باشید.
پست های تاپیک جدیدی که باز کرده بودی به تاپیک قبلیت منتقل شدند.
موفق باشی.
واقعا رفتار مادر شما زشت هست ! این چه حرف و برخوردی هست ؟
در ضمن دخترهای خوبی هم داره ! بر خلاف بعضا مردهاشون ! چون دخترهای با صبری داره !
اگر می تونید زندگی مستقلی داشته باشید و ... ! می تونید اقدام کنید ! غیر اینصورت برای خانم مقابل هم بهتر باشه ازدواج نکنید !
چون کافی هست مادرتون این حرف رو تو عصبانیت به خانم بزنه تا کلا رابطه نابود بشه