RE: مشکل من با خانوادم در مورد ازدواج
با سالام.میتونید با بزرگتر فامیل صحبت کنید...(یکی که هم معتمد فامیل باشه و هم خارج از گود ماجرا رو ببینه)بعد با خانواده صحبت کنن و ان شا الله اگر راضی شدن با هم قرار آشنایی بگذارید و صد البته با کمک خانواده ها نامزد باشی و عقد کنید(البته مدت نامزدی و عقد رو بطور کنترل شده طولانی تر کنید)که این بسیار بستگی به شرایط مالی و روحی هر دو و سنتهای هر دو خانواده داره.(البته خیلی مسائل هست که ما خواننده ها خبر نداریم)باید ویژگیهای اخلاقی و موقعیت خودتو و موقعیت و ویژگی های خانوادتو لیست کنی و طرف اون خانوم رو هم همینطور و با منطق و حتما مشورت اول ببینی مناسب هم هستید یا نه.)
سلام.
با خود اون دختر خانوم هم صحبت کردید؟
خانوادتون خود اون خانوم رو تأیید میکنن و فقط مشکلشون این چیزاست که میگین؟
خودتون چی فکر می کنین راجع به اینکه اگر بخواین ازدواج کنین قراره مخارجتون چطوری تأمین بشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط میثاق
سلام.
با خود اون دختر خانوم هم صحبت کردید؟
خانوادتون خود اون خانوم رو تأیید میکنن و فقط مشکلشون این چیزاست که میگین؟
خودتون چی فکر می کنین راجع به اینکه اگر بخواین ازدواج کنین قراره مخارجتون چطوری تأمین بشه؟
نه با خودش صحبت نکردم
و به خانواده ام هم نگفتم کیه چون می دونم اگه بگم قبول نمی کنن و فقط یه سوژه برای دست انداختنم پیدا می کنند.
راستی اینم بگم که اون دختر غریبه نیست آشناست و می دونم پدرو مادرم تاییدش می کنن ولی حاضر به این کار نمیشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cancersio
با سالام.میتونید با بزرگتر فامیل صحبت کنید...(یکی که هم معتمد فامیل باشه و هم خارج از گود ماجرا رو ببینه)بعد با خانواده صحبت کنن و ان شا الله اگر راضی شدن با هم قرار آشنایی بگذارید و صد البته با کمک خانواده ها نامزد باشی و عقد کنید(البته مدت نامزدی و عقد رو بطور کنترل شده طولانی تر کنید)که این بسیار بستگی به شرایط مالی و روحی هر دو و سنتهای هر دو خانواده داره.(البته خیلی مسائل هست که ما خواننده ها خبر نداریم)باید ویژگیهای اخلاقی و موقعیت خودتو و موقعیت و ویژگی های خانوادتو لیست کنی و طرف اون خانوم رو هم همینطور و با منطق و حتما مشورت اول ببینی مناسب هم هستید یا نه.)
خانواده ما بزرگتری نداره که معتمد باشه صطح درک خانواده ام هم اینقدر نیست که این کارو برام انجام بدن میگن اول درس بعد سربازی بعد کار و بعد ازدواج
سلام برادر عزیز
شما خودتون همه علتهایی که حدس میزنی خانوادت موافقت نکن گفتی... خوب درستش هم اینه
دوست عزیز زندگی شوخی نیست جدی بگیرید...... همین عشقم عشقم که میگین فردا خیلی چیزها ازتون انتظار داره ومیخواد وبجا هم هست....
شرایط اصلی ازدواج مثلا شغل، خونه یا خیلی چیزها شرط اصلیه ولازمه // بعدش باید سراغ خصوصیات وخلقیات دوطرف بری....
شماهنوز دانشگاهت تموم نشده سربازی نرفتی شغل هم نداری خونه هم نداری... پس روچه حسابی میخوای پا پیش بذار فعلا دست نگه دار......
ان شاءالله که شرایط اولیه جور شد اون وقت در موردش فکر کن.....
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ثمین1360
سلام برادر عزیز
شما خودتون همه علتهایی که حدس میزنی خانوادت موافقت نکن گفتی... خوب درستش هم اینه
دوست عزیز زندگی شوخی نیست جدی بگیرید...... همین عشقم عشقم که میگین فردا خیلی چیزها ازتون انتظار داره ومیخواد وبجا هم هست....
شرایط اصلی ازدواج مثلا شغل، خونه یا خیلی چیزها شرط اصلیه ولازمه // بعدش باید سراغ خصوصیات وخلقیات دوطرف بری....
شماهنوز دانشگاهت تموم نشده سربازی نرفتی شغل هم نداری خونه هم نداری... پس روچه حسابی میخوای پا پیش بذار فعلا دست نگه دار......
ان شاءالله که شرایط اولیه جور شد اون وقت در موردش فکر کن.....
موفق باشی
نمیتونم تا اون موقع صبر کنم شاید از دستم بره بعدشم کی گفته که هر کسی می خواد ازداج کنه باید همه چی داشته باشه اینارو بعدش میشه فراهم کرد ولی ....
بازم ازتون ممنونم
چطور به خانوادم بفهمونم که عاشق شدم
راستش من یک بار یه مساله ای مثل اینو با خانواده ام مطرح کردم و هنوزم بعد از گذشت یک سال از اون ماجرا نه تنها کمکم نکردند بلکه هر بار نمک رو زخمم پاشیدن و فقط باعث شد یه سوژه برای تمسخر و ... دستشون بدم بهشون گفتم که این باید مثل یه راز باشه ولی هر بار که کاری ازم می خوان میگن اگه این کارو نکنی رازتو به همه میگیم و منم مجبورم قبول کنم حالا از شما می خوام کمک کنید تا این بار مثل دفعه قبل نشه یه راهی نشونم بدید که بهشون بفهمونم که عاشق شدم و ... شاید بهتره بقیشو نگم.
اگه امکانش هست یه راهی نشونم بدید.
با تشکر
RE: چطور به خانوادم بفهمونم که عاشق شدم
سلام دوست عزیز
به همدردی خوش آمدید .
شما چند سالتونه ؟
چرا نسبت به عشق خواستی به صورت راز باشه ؟ یعنی شما هنوز به سن ازدواج نرسیدی که خانوادتان شما را مود تمسخر می گیرند ؟
لطفا بیشتر توضیح بدهید ...
RE: چطور به خانوادم بفهمونم که عاشق شدم
عشق که خجالت نداره عزیز جان :72: