RE: شوهرم یک انسان روانی ست
من شوهر ان زن را می شناسم نه به چهره به شجره و حرف های مردم
به زور دارد با زنش زندگی می کند چون رابطه نا مشروع او را با کس دیگر فهمیده
خود شوهر ان زن هم قبل از اینکه زنش خیانت کند یک خیانت کرده و این زن تلافی کرده است
ولی تصمیم دارم به همسرم تهدیدی کنم که من می خواهم شما را با هم اشنا کنم تا با هم ازدواج کنید چون علی الظاهر خیلی هم را دوست دارید
و به خاطر اینکه تو را بسوزانم خودم با شوهر ان زن ازدواج خواهم کرد الین فقط یک تهدید است نه بیشتر او عادت دارد تا مدام یک نفر از عواقب کارهایش به او گوشزد کند مثل مادرش تا چند روز شارژاست اما بعدش دوباره همون اش و همون کاسه
اونروز که با هم رفتیم بیرون گفت من ان زن را نمی خواهم چون می خواهد از من سوئ استفاده مالی بکند
و اینکه زن خوبی نیست اما روابطش را هم با او قطع نکرده است
عزیزم خوش اومدی به همدردی
شما که میدونید همسرتون آدم احساسی هست .چرا کارایی که می خواد براش نمیکنید .مردها تشنه محبت هستند .مثل یک بچه باید بهشون محبت کرد .
بچه است تا جایی از بدنش زخم برمیدارد انتظار دارد بگویم:بمیرم برات .و ساعت ها نوازشش کنم
اما من زندگی می خواهم
عزیزم همسر شما آدم احساسی هست .خوب این ها هم بخشی از زندگی است .با وجود همه مشکلاتی که داری و راه حلش رو هم میدونی چرا برای زندگیت تلاش نمیکنی ؟
سلام
می دونم که چه قدر احساس بدی داری و چه قدر برای یه زن سخته که...........
ولی همسر بسیار بسیار با احساسی داری خودت در پستت گفتی که خوب می نویسه اینا یعنی به دنبال یه زندگی با احساسه
می دونم چه قدر برات سخته که بپذری همسرت .... ولی شما با بحث و دعواهای زیادی که سر این مسئله با همسرت کردی قبح قضیه رو کامل پیشش ریختی
در ضمن همسرت همیشه با یه زن ناراحت و پرخاشگر و جستجوگر روبرو بوده و نتوسته این عواطف و احساساتش رو در کنار شما تامین کنه و به شما انتقال بده نمی گم تو حق ندا
شتی ناراحت باشی بلکه می گم راه رو اشتباه رفتی
نازنین جان مردها تشنه محبتند تو فقط شدی براش یه نفر که دائما یا داره باهاش دعوا می کنه و یا داره تو وسیله های شخصیش جستجو میکنه
زندگیت قابل اصلاحه
لطفا صبور باش تا بتونه تمام ویرونه های زندگیت رو درست کنی
دوم اینکه دست از تجسس بردار
و سوم بشو مرکز محبت برای همسرت
در مورد اون زنم فعلا هیچ حرفی باهاش نزن
ببین نازنین فعلا باید با محبتت همسرتو سمت خودت بکشی
الان شما هرچی در مورد اون زن بگی بدتر می کنه مطمئن باش و حرف زدنت فقط آب در هاون کوبیدنه
نازنین زهرای عزیز سلام به همدردی خوش اومدی
فقط میخواستم بهت بگم این که پای دعواهاتون رو ازاول به خونه پدر و مادر خودت و همسرت کشوندی اشتباه بوده..فقط باعث میشده حرمتها ازبین بره.وقتی میدیدی مادر شوهرت زیر بار نمیره چرا هر دفعه اونو ازجریان باخبر میکردی..فکر نکنم این موضوع کمکی بهت کنه فقط باعث میشه اطرافیان و اقوامتون از جریان مطلع بشن اونم نه حقیقت رو با کلی دروغ و یه کلاغ 40کلاغ..و این خیلی برای بچه هاتون بده..بچه های شما اصلا دوست ندارن تموم فامیل بدونن اونا چه زندگی و مشکلاتی دارن...و این میتونه روی اینده و ازدواج بچه هاتون تاثیر خیلی بدی بذاره.
به نظر میاد همسر شما خیلی احساساتی و رویاییه..و بیشتر ارتباطش با زنها بر این اساس بوده با دیدن واقعیتشون سرخورده میشده..چرا ازاین نظر اقناعش نمیکنین؟خیلی خوبه که شما هم کمی وارد دنیای اون بشید.سعی کنید متن ادبی بنویسید.حتی اگه مال خودتون نباشه...توش شوهرتون رو ستایش کنید..کارای عشقولانه کوچیک انجام بدید...کارای رمانتیک که به اشتباه تصور میشه فقط مال زوجهای جوونه...
وظیفه شما نیست خرج خونه و بچه ها رو بدین..البته خیلی عالیه که بتونین از نظر مالی کمکش کنید اما به شرطی که وظیفه اصلیتون رو فراموش نکنید..شما میتونستین با کمی سیاست زنونه و بالا بردن اعتماد به نفس همسرت و ستایشش و سیراب کردن روح رمانتیکش وادارش کنید کار کنه و مخارجتون رو بده.
نقل قول:
م به همسرم تهدیدی کنم که من می خواهم شما را با هم اشنا کنم تا با هم ازدواج کنید چون علی الظاهر خیلی هم را دوست دارید
و به خاطر اینکه تو را بسوزانم خودم با شوهر ان زن ازدواج خواهم کرد
لطفا این کارا رو بذارید کنار..رفتارهای بچه گانه رو ترک کنید..این کارا فقط زندگی و شخصیت خودت و شوهرت و بچه هاتون رو نابود میکنه..کمی هم روحیه بچه هاتون رو در نظر بگیرید.
شاید یه شبه زندگیتون درست نشه اما مطئنا با درک کردن روحیات و خواسته های همدیگه میشه خیلی بهترش کرد.
موفق باشی
(مثل اینکه زمانی که نوشتم اقلیمای عزیز فرستاد و حرفا کمی تکراری شد)
من تا حالا تو کاراش تجسس نمی کردم اون خودش همه چیو به من می گفت
بعد ها دیدم کار داره به جاهای باریک می کشه و بچه ها می گفتن مامان تو خیلی ساده ای این کارو کردم
اما دررابطه با ناز کشیدنش همیشه که نمیشه این کارو کرد.میشه؟
اون مثل یه بچه بهونه گیره مثل بچه ها قهر میکنه وحرف باید حرف خودش باشه و بس
اگه هر کی خلاف اون باشه طرد میشه
من که بایه بچه ازدواج نکردم اون روحیه دم دمی مزاجی داره وثبات شخصیت نداره باد هرطرف بوزه ایشون اون طرفی خم میشه
من بچه هام بزرگ شدن و داره الگو می گیرن اونا هم دقیقا مثل پدرشون پرخاشگر شدن
همش کاراش تلافی گرانه ست میگه نمی کنی این کارو؟باشه منم حقوق نمی دم بچرخ تا بچرخیم
این درسته؟
اصلا کاراش منطقی نیست
اون احساسی محضه
نازنین زهرای عزیز اول این برچسب روانی رو از همسرت بردار..اون متفاوت از توئه و بسیار تشنه رویا و مسائل عاشقانه..که ربط چندانی به سن نداره.
خوبی جریان شما اینه که حداقل میدونی غلظت مسائل احساسی در همسرت بالاست و باور کن این برای یه زن دیگه میتونه خوشایند هم باشه.پس به دید بد بهش نگاه نکن.
وقتی خواسته های عاطفی شوهرت ارضا نشه بهونه میگیره و لج میکنه.
لینکهای زیر و لینکهای مشابه که با سرچ میتونی پیدا کنی رو بخون.
تو خاطرات عاشقانه من و همسرم میتونی سوژه های زیادی برای سورپرایز و شاد کردن همسرت پیدا کنی.
بحث و دعوا رو هم تموم کن و تو کاراش دیگه جستجوی مستقیم نکن.
شوهران از زنان چه می خواهند؟
" خاطرات قشنگ و عاشقانه من و همسرم"
خاطرات قشنگ و عاشقانه من و همسرم (2)
نکاتی برای روابط عاشقانه همسران
من و همسرم یک زندگی عاشقانه داریم زیرا...
اجازه بده روح تشنه همسرت با تو سیراب بشه و خودش به سمتت جذب بشه..اونوقت کم کم میتونی با سیاست مسئولیتهای مردونش رو به دوشش بذاری.
تو این راه صبور باش و خیلی هم به خودت برس..چه روحی و چه جسمی..یعنی از این رابطه جدید خودت هم لذت ببر.
موفق باشی
نازنین زهرا عزیز
واقعا شرایط سختی داری اما نذار بچه هاتون توی دعواهوتون سهیم باشن
روحیه اونا تحمل جدل وخیانت ودعوا رو نداره
هیچ وقت اون حرفی رو که نوشتی انجام نده(ولی تصمیم دارم به همسرم تهدیدی کنم که من می خواهم شما را با هم اشنا کنم تا با هم ازدواج کنید چون علی الظاهر خیلی هم را دوست دارید
و به خاطر اینکه تو را بسوزانم خودم با شوهر ان زن ازدواج خواهم کرد الین فقط یک تهدید است )
رفتار تلافی جویانه فقط اوضاعو از اینی که هست بدتر میکنه