نمیدانم خيانت همسرم تا چه حدي بوده ، اعتمادم سلب شده و ذهنم درگیر حد خیانتش هست .
[size=medium]با سلام خدمت تمامي كاربران[/size]
[size=small]من يه مرد 30 سالم كه 8 ساله ازدواج كردم من يكم از خصوصياتم ميگم تا با هام آشنا باشيد من خيلي حساسم و زود رنجم اگه هم از دست كسي ناراحت بشم سريع تو رفتارم نشون ميدم و خيلي هم زود عصباني ميشم و توي عصبانيتم حرفهاي ميزنم كه بعدا از اون پشيمان باشم همسرم بر عكس من خيلي مهربان و دل سوز يه خانم خيلي باهوش و خونسرد ايشون يك سال از من بزركتره از نظر كاري هم از من موفقتره
چون خانمها خيلي پيچيدند و بعضي خصوصيات زنانه شان رفتارهاي مشابه دارند دوست دارم خانمها در اين مورد بيشتر نظر بدهند البته آقايونم حتما نظرشون بدهند
4 ماه پيش متوجه شدم خانمم با يكي از همكارانش رابطه تلفني داره و باهم گاهي تلفني و بيشتر اسمس با هم رابطه دارند كه من به اين رابطه پي بردم و بعد از كلي بحث من و متقاعد كرد كه فقط من و دوست داره و فقط اين مسئله يه اتفاق و پيشامد بوده كه خود به خود پيش اومده و او سعي داشته اين مسئله رو تموم كنه و يك خريت بوده و رفته رفته توي اين مسئله گير كرده و اخرين بار مي خواسته با قرار حضوري اين مسئله رو تموم كنه كه من متوجه شدم
حالا من با اينكه اون و بخشيدم ولي
به ذهنم مياد آّيا اين مسئله فراتر از اسمس و صحبت نبوده ؟ و هميشه اين مسئله من و آزار ميده
من كه به همسرم اطمينان مطلق داشتم (كه يه اشتباه محض بود)برام خيلي سنگين تموم شد و چون در مورد همسرم همچين چيزي بعيد به نظر ميرسيد اصلا دوست دارم بدانم چرا همچين كاري كرده كسي كه هميشه من و دوست داشته و به ظاهر هيچ مشكلي تو زندگي نداشتيم و همه حسرت زندگي مار و مي خورند چرا همچين رفتاري سر ميزنه
هر گونه سوال ديگه داريد من جوابتون ميدم
با تشكر
[/size]
RE: خيانت همسرم تا چه حدي بوده
خانم ها زماني به يك رابطه موازي پناه مي برند كه در زندگي زناشويي خودشون يك كمبودي عاطفي شديد داشته باشند. دوست عزيز ، همونطور كه خودتون گفتيد عصبي بودن و زود رنج بودن شما دودليل كاملا واضح هستند كه همسرتون احساس صميميت و راحتي با شما (در برخي شرايط) نداشته باشه و به نوعي خود سانسوري كنه . زن ها در روابط موازي بيشتر به دنبال جبران احساس ها و صميميت هاي گمشده زندگي زناشويي خودشون هستند تا روابط جنسي.
به نظر من برای خانم ها محبت کلامی از سوی همسراشون خیلی مهم وتاثیر گذاره .
شما محبت وعلاقتون رو نسبت به ایشون ابراز می کنید ؟؟؟؟
شما بچه هم دارید ؟
آقاي trim عزيز سلام.
خوبه كه شما به خصوصيات اخلاقيتون واقف هستيد .
اينكه شما ميگيد زود رنج و عصبي هستيد يعني :
همسر شما نميتونه همه مسايلش رو با شما درميون بذاره. نميتونه از دلخوريهاش و رنجهاش بگه. چون شما حساسيد و زود عصباني ميشيد.
بنابراين همسرتون براي اينكه از عصبانيتهاي زود به زود شما خسته شده ميره به موضع انفعال. و هيچي نميگه تا خشمتون دوباره عود نكنه. نقش يه خانوم مهربون و خونسرد رو پر رنگتر ايفا ميكنه. چون چاره اي نداره! و شما فكر ميكنيد ايشون از زندگيشون راضيه. در حاليكه خانومها از كنار مرد عصبي بودن دچار خستگي و افسردگي ميشن.
همسر من هم زود عصباني ميشد. و دقيقاً تو عصبانيتاش چيزهايي ميگفت كه درست نبود. بعدا كه حالش عادي ميشد ميگفت: تو دعوا كه حلوا پخش نميكنن. آدم هر چيزي رو ممكنه بگه. و با اين توجيه غلط رفتارهاي ناپسند موقع عصبانيتش رو عادي نشون ميداد.
منم دقيقاً مقابل همسرم خانوم بسياااااااااار خونسردي بودم اما در ظاهر چون چاره ديگه اي نداشتم
ولي در درونم خيلي احساس بدي داشتم. ناراحت بودم كه همسرم يه آدم عصبانيه . يه آدم كم منطق. آدمي كه حساسه. بايد ستون زندگي من باشه اما با هر چيزي به هم ميريزه.
منم گاهي فكر ميكردم كه كاش با يه آدم مهربون و منطقي ازدواج ميكردم. نه كوره آتشفشان.
به هر حال اين ظاهر زندگي شماست كه آرومه . دروونش خيلي متلاطمه. لازمه كه به صفات اخلاقيتون كه به راحتي عنوان ميكنيد نگاه عميقتري داشته باشيد تا از آسيبهاي جدي ديگه در امان باشيد.
موفق باشيد.
من کاملا با (گندمزار)موافقم...آزادی بیان و ابراز بیشتر... که این عصبانیتهای شما براش عادی نشه و تصویر بدی از شما پیدا نکنه و به کسی پناه نبره...ولی اینو هم بگم که شما رو واقعا دوست داره و بیشتر از همه من در این شک ندارم.
سلام دوستان عزیز
قبل از هرچیزی توجه داشته باشید و در مورد اینجور تاپیکها نظراتی رو که میدید خواهشا بسنجید.
هر کی نظر داده رفتار غلط این خانوم رو تایید کرده.ایشون اگر دلشون با این زندگی نبود بهتر بود به شوهرشون میگفتن از هم جدا بشیم بهتره.
نه اینکه به رابطه ای پناه ببرن که نه در عرف و نه در شرع ما جایی داره.
تایید این موضوع سبب بد آموزی میشه و قطعا سایر دوستان (مثل شمیم بهاری) که با همسرانشون اختلاف دارن به این مسئله به عنوان راهکار برای فرار از موقیعت فعلی نگاه میکنند و پایین پست لاریسا تشکر میزنه...یعنی تایید میکنه
هیچ دینی..هیچ قانونی....هیچ انسان عاقلی نمیگه به دلیل رفتار غلط همسرم دست به خیانت میزنم و اگر این کار رو بکنه ایراد در ذات خودشه.
اقای تریم
حتما با همسرتون پیش یه مشاور حاذق و کار بلد برید...مشاور میتونه ته و توی این قضیه رو دربیاره و کمکتون کنه
موفق باشید
خيانت همسرم تا چه حدي بوده؟
من چون خودم یه خانم هستم با توجه به حرفهای شما اینو میگم:
شاید دلیلش همین زودرنجی و قهرهای بچگانه شما باشه هر چند زود تموم میشه ولی باعث میشه شخصیت شما در نظر همسرتون مثل شخصیت یک بچه تصور بشه و اون حس میکنه به یک تکیه گاه و یک مرد واقعی احتیاج داره
وقتی خانم شما سر کار میره موقعی که خونه میاد به یک محیط گرم و دوست داشتنی از جانب شوهرش احتیاج داره همونطور که آقایان دنبال همچین محیطی تو خونه هستن کسی که قدرش رو بدونه و اگه این موضوع از طرف شما رعایت نشه (ممکنه حتی این ناراحتی رو به شما نگه و تظاهر کنه همه چی روبراه هست ) ولی خواه ناخواه این کمبود رو حس میکنه ......
دوستی خانم شما و اون آقا به احتمال زیاد میتونه فقط در حد همون مکالمه تلفنی باشه اون هم بخاطر همون موارد بالا که گفتم
بهتره شما برای شیرین شدن زندگیتون و داشتن یه رابطه عاشقانه بیشتر بهش توجه کنید در ضمن هرگز دیگه در آینده این ماجرا رو بهش سرکوب نزنید چون باعث میشه قبح اینکار بیافته و فقط تنش و درگیری شما زیاد بشه ولی با داشتن کمی تدبیر و حوصله میتونید دوام زندگی عاشقانه تون رو تضمین کنید.
مريم عزيز همه ما با شما موافقيم كه رفتار خانوم درست نبوده. و هركسي كه نظر ديگري رو تاييد كرده به معناي تاييد فعل همسر آقا نيست.
آقايtrim پرسيدن:
نقل قول:
اصلا دوست دارم بدانم چرا همچين كاري كرده كسي كه هميشه من و دوست داشته و به ظاهر هيچ مشكلي تو زندگي نداشتيم و همه حسرت زندگي مار و مي خورند چرا همچين رفتاري سر ميزنه
و بچه ها جواب ايشون رو دادن. اصلا ما وارد مقوله درستي يا نادرستي رفتار خانم نشديم. و البته پر واضحه كه رفتار غير شرعي و غير قانونيه.
برخورد ما علمي بوده. مثل اينكه استاد سركلاس مسئله آقاي تريم رو بازگو كنه و بگه به نظر شما دليل اين رفتار چيه؟ قاعدتاً پاسخهاي ما علت يابي رفتار خانومه نه بررسي شرعي يا غير شرعي بودن مسئله.
به هر حال شايد لازم بود اول به نادرستي كار خانم اشاره ميكرديم بعد واكاوي ميكريم كه شما چنين تذكر بجايي رو داديد. متشكرم.:72:
به زنتون محبت کنید دست از اخلاق های بدتون بردارید شاید اصلاح بشوند!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط لاريسا
خانم ها زماني به يك رابطه موازي پناه مي برند كه در زندگي زناشويي خودشون يك كمبودي عاطفي شديد داشته باشند.
با فرض اشتباه، نتیجه گیری هم اشتباهه.