مادر منم عروس داره و منم یک خواهر شوهرم اما ...........
سلام
تازه عضو این سایت شدم البته خیلی وقته از مطالب این سایت استفاده میکنم راهنمایی ها ومشاوره ها وهمدردیها به من خیلی کمک کرده خیلی ناراحتم گفتم شاید با نوشتن قسمتی از زندگی خودم اینجا حداقل کمی آروم تر بشم.البته از راهنمایی دوستان هم استفاده کنم.
حدود دوسال نامزد بودیم الان نه ماهی میشه ازدواج کردیم خدا رو شکربا هم مشکلی نداریم چیزی که ذهن منو به هم میریزه رفتار های خانواده همسرم هست. من میدونم که آدم ها با هم تفاوت های زیادی دارند خیلی از رفتار هاشون رو به روی خودم نیاوردم اماواقعا خواهش می کنم بگیداگه خودتون رو جای من بذارید چکار میکنید چه حسی داشتید اگه جای من بودید.
:305:یکطرفه هم نمیشه قضاوت کرد.
زمانی که من نامزد کردم خیلی از فامیل هامون نارحت شدن فکر کرده بودن من عروسشون میشم جالبه با هم دعوا میکردن. نه ماهی گذشت خیلی برخوردها دیدم باز فامیل دست به کار شدن که اینبار تا داداشم ازدستشون نرفته زنش بدن با پررویی تمام حرف دختراشون رو پیش کشیدن من و خواهرم نذاشتیم داداشی از دست بره
حسابی آتیشی شدن برا درآوردن لج ما اومدن یکی از همین دخترای فامیل رو که برا ی برادرم در نظر گرفته بودن به برادرشوهرم قالب کردن! باورتون میشه مادر شوهرم از مردم شنید که پسرش قصد ازدواج داره!!!!
RE: من چکار میتونم انجام بدم
سلام همسايه 11
دقيقا مشكلتو نفهميدم حالا برادرشوهرت ازدواج ميكنه يا فقط حرف مردمه
حالا تو از چي ناراحتي
RE: مادر منم عروس داره و منم یک خواهر شوهرم اما ...........
[size=medium]همسايه جون واقعا هيچ مشكلي نداري .خانواده همسرت را همينجوري كه هستند از همين اول بپذير .وهيچ انتظاري ازشون نداشته باش .مشكل ما عروسهاي ايراني اينه كه انتظار داريم . خانواده شوهر منم همين جورن .تو هم در همون حد باهاشون صميمي شو .وبراشون كار انجام بده . روي جاريت هم اصلا حساس نباس سعي كن با هاش مثل دوست رفتار كني باهاش صميمي باش .باهاش رقابت نكن .خودت اذيت ميشي
براي خودت برنامه ريزي كن .كلاس ورزش برو .كمتر به اين مسايل اهميت بده
[b]
همسایه جان..عزیز دل خواهر میخوام یکم باهات رک صحبت کنم
شما یه مقدار حسود هستی جانم و نسبت به برادرت هم احساس مالکیت میکنی..دلت نمیخواد کسیکه تو اوکی ندی باهاش ازدواج کنه.
یه مقدار هم اخلاق این چی میگه اون چی میگه (ببخشید عزیزم اینو میگم به قول معروف خاله زنکی داری).
چرا هی میگی عروس زورکی؟؟ دختر رو به زور انداختن به پسره؟؟ به شما چه ارتباط داره گل من؟؟
مگه همه باید از شما مجوز بگیرن و ازدواج کنن با برادرت یا برادر شوهرت؟
مگه همه چیز باید اوکی شما باشه گلم؟؟
دوست داری یکی به خود شما بگه عروس زورکی؟یا اینکه خواهر یا دخترای فامیل شوهرت بگن: دختره خودشو به زور قالب کرد؟؟
من فک میکنم یه مقدار زیادی به خاطر اینکه فامیل دوست داشتن عروسشون بشی مغرور شدی.
ناراحت که نمیشی اینارو میگم؟:46:
شما که ماشاالله میگی من همیشه این تالارو مطالعه میکنم..ببین دیگران چه مشکلاتی دارند.
شما و شوهرت هیچ مشکلی نداری به زور میخوای مشکل درست کنیو زندگیو به خودتو شوهرت جهنم کنی؟
عزیزم شوهرت از اینکه کاری برای خانوادش انجام میده راضیو خوشحاله الکی عرصه رو بهش تنگ نکن با حرفات.
برادر شوهرتم خودش میدونه با کی ازدواج کنه یا نکنه..پدر مادر داره شما غصشو نخور فدات شم
سلام
دوستان عزیز در تاپیکهایی که از اخرین ارسال در اونا بیشتر از دوهفته میگذره نباید پست ارسال کنید.
ضمن اینکه عنوان تاپیک دوستمون هم مبهمه و تا درست نرکدن عنوان نباید پستی ارسال کنید.