مشكل شوهر من (شوهرم نمی تواند بچه دار بشود)
سلام دوستان
من و شوهرم 3 سال كه ازدواج كرديم و خيلي هم در كنار هم خوشبختيم ولي يه موضوع هست و اون هم اينه كه من تازه ديروز فهميدم شوهرم نميتونه بچه دار بشه و هيچ درماني هم نداره از ديروز همش استرس دارم همش نگران هستم كه زندگي ما بدون بچه خراب نميشه خودش كه مشكلي نداره تازه خوشحالم هست ميگه من از وجود نفر سومي خوشم نمياد ولي خانوادم ديونم كردن از بس گفتن بچه بچه. هيچ كس جز من نميدونه كه عيب از شوهرم. من و شوهرم 33 ساله هستيم. حالا نميدونم چطور اقدام كنم چي به خانوادم بگم من خودم زياد ناراحت نيستم چون خوشبختم ولي اطرافيانم ديونم كردن.چي كاركنم؟
RE: مشكل شوهر من (شوهرم نمی تواند بچه دار بشود)
سلام دوستان
ممنونم از كمكهاتون
من با شوهرم در مورد درمان صحبت كردم اون گفت من اصلا بچه نميخوام و از نفر سومي خوشم نمياد و منم گفتم مگه من حق ندارم منم دوست دارم مادر بشم گفت من اين حرفا حاليم نيست بچه نميخوام.اون قدر از بچه بدش مياد كه تا اسمش ميارم قاطي ميكنه. ديگه خودم سپردم به خدا راضيم به رضاي او.من خوشبختم نميخوام بحث و درگيري درست كنم
ديگه خودم سپردم به خدا راضيم به رضاي او.من خوشبختم نميخوام بحث و درگيري درست كنم
[/quote]
واقعا به حرفی که میزنی ایمان داری ؟
واقعا به خواست خدا راضی هستی؟
مطمئنی یه روزی پشیمون نمیشی؟
مطمئنی حرف اطرافیان ازارت نمیده؟
تادیر نشده سنگاتو اول با خودت بعد با همسرت وا بکن
مبادا چند سال دیگه که هم نیازت به فرزند بیشتر حس میشه و هم احتمال درمان پایینتر میاد افسوس بخوری و درگیر جریانات بعدی شی؟
اگر واقعا میتونی با همه پیامدها کنار بیای نه اینکه تحمل کنی بلکه کنار بیای و فارغ از این مسئله زندگی شیرینی داشته باشی اونوقت قید درمان و بچه دار شدنو بزن .
نمیدونم چرا اما همیشه این ذهینیت رو داشتم که خدا اونایی رو که بهشون بچه نمیده بیشتر دوست داره... چون یه فرصت دارن برای سرپرستی یه بچه ی دیگه... این یعنی سرازیر شدن برکت به خونه شما.
تو شرایط شما نیستم و مطمئن نیستم اگه بودم هم همین حرف رو میزدم یا نه!
با همسرتون صحبت کنید اما نه با این قالب که منم میخوام مادر شم و وجود تو باعث شده که من از این اسم و حس محروم بشم... توی یه فضای صمیمانه و دوستانه...
بچه همه ی زندگی نیست و حتما نباید از خود آدم باشه... به خدا توکل کنید
سلام دوستان
بله به حرفي كه ميزنم ايمان دارم و خدا رو قلبا قبول دارم و هيچ چيزي و زوركي ازش نميخوام شايد واقعا من لياقت مادر شدن ندارم و خدا صلاح نميدونه بچه بهم بده و بدشم من هميشه در ذهنم بوده كه به بچه هاي بي سرپرست رسيدگي كنم و كمكشون كنم به آرزوهاشون برسن اميدوارم كه خدا بهم توفيق بده بتونم براي بچه هايي كه مادر ندارن مادري كنم.كاش پولدار بودم همه زندگيم وقف اونا ميكردم ولي هيف كه اونقدرا پول ندارم . توكل به خدا
گل كاغذي عزيز من همه راه ها رفتم ولي فقط بحث به وجود آمده برام دعا خدا بهم توفيق بده
fm.mohajer من نميتونم زندگيم پر از تنش كنم اگه اينكار و كنم همش دعوا دارم و آرامش زندگيم از دست ميدم سنگ واكندن يعني شاخ و شونه كشيدن نميتونم اين كار و كنم شوهرم و زندگيم دوست دارم براش زحمت كشيدم