کمک فوری:دزدیه شدن وب کم شخصی و تهدید به برقراری رابطه
سلام دوستان
متاسفانه به دلیل وجود افراد سود جو و بدتر از اون غفلت بنده موردی برامون پیش اومده که امیدوارم با همکاری شما به بهترین شکل رفعش کنیم
جهت مقدمه بایستی عرض کنم که با دختر خانمی حدود 4 ساله که آشنایی دارم و بنا به شناختمون تصمیم به ازدواج گرفتیم به گونه ای که تا به الان خانواده بنده و خانواده ایشون (جز پدرشون) کاملا در جریان هستن و ماه آینده قراره بریم برای خواستگاری
متاسفانه 3ماهه پیش به جهت کنجکاوی و چون ایشون رو برای ازدواج میخوام ازش خواستم که اندامشو تو وب بهم نشون بده چون حضوری ممانعت میکردن ، خلاصه بعد از مدتها قبول کردن و قرار بر این شد با آی دی که هیچ کس رو حتی ادد نکرده و جدید باز کرده اینکارو انجام بدیم.
کار انجام شد و حالا که سه ماه از اون روز گذشته شخصی به ایشون پی ام داده و پیشنهاد کثیفی بهش داده و تصاویری از اون وب رو براشون سند کرده!!!
خودم واقعا خشکم زده ، بهش گفتم آدرسشو بگیر و وانمود کن میخوای بری ولی طرف گفته بیا فلان جا سوارت میکنم!
از اونجایی که پدر ایشون هم در جریان نیست احساس خطر میکنیم که به پلیس اطلاع بدیم.
ولی تنها گزینه ظا بایس همین باشه
اگه ممکنه راهنماییمون کنید تا قدم درستی رو برداریم ، خانومم 2 شبه که نتونسته بخوابه و دختر بسیار با حجب و حیایی هم هست
واقعا ممنون میشم و میدونم که ایراد و لودگی از جانب بنده بوده .
RE: کمک فوری:دزدیه شدن وب کم شخصی و تهدید به برقراری رابطه
برادرگرامی
امان از دست ندانم کاری شما! پر واضح است که به آسانی وب مخاطب شما هک شده و مسلما باید موضوع رو به
پلیس گزارش کنید تا فیلم مورد سواستفاده افراد سود جو قرار نگیرد!
پلیس سایبر می داند که چطور این فیلم را از سودجویان بگیرد و جلوی هرگونه سواستفاده احتمالی را ببندد!
نکته قابل عرض اینکه شما هم برای خواستگاری هر چه سریعتر اقدام کنید تا قانونا بتوانید به عنوان همسر این خانم
طرح شکایت کنید تا موضوع به طور جدی دنبال شود!
بهتر است مسئله را هرچه سریعتر پیگیری کنید
ان شالا که خداوند کمک می کند و آبروی آن دختر حانم نیز حفظ می شود!
ضمنا به جای احساس خطر از سمت پدر ایشون بهتره از سمت سودجویان احساس خطر کنید! اونم یک خطر جدی!
خطر انتشار فیلم در سایت های غیر اخلاقی پس بی گدار به آب نزنید!
پلیس راهنمایی های لازم رو به شما خواهد کرد!
درد ناشی از لو رفتن قضیه واسه پدرشون کمتر از لو رفتنه فیلمه
لطفا مراجعه کنید به پلیس فتا(همون سایبر)
اسم اصلیش پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعاته
هر چه زودتر موضوع رو با پلیس در میان بگذارید.
مطمئنا پدر خانم دلسوز تر از هر کسی برای فرزندش هست.
به نظره من (که ممکنه اشتباه باشه)
اصلا این فکر که باهاشون قرار بذاره رو بریز دور! فعلاً فقط آدرس ایمیل این دختر خانوم رو دارن و فقط تهدید می کنن که فیلم رو می ذارن تو نت!
اما اگه باش قرار گذاشتی، احتمال این که آدرس خونه ی این دختر خانوم رو پیدا کنن و مشخصات واقعیش و تهدید این که فیلم رو تو در و همسایه و فامیلشون پخش کنن خیلی خیلی زیاده!
ایمیلش رو هم از خونه و مکان هایی که باعث افشای هویت واقعیش می شه، چک نکنه! مثلاً می تونه بره کافی نت!
اگه که می تونه با استفاده از پلیس پی گیری کنه که چه خوب، اگه که نه، بی خیال موضوع بشه و بذاره هر غلطی می خوان بکنن!
سلام برادر گرامی
خواهشا دست از گانگستر بازی بردارید و کار رو بسپرید به کاردان !
پلیس فتا به حدی در این کار مهارت داره که تموم اون فیلمها و عکسها رو بدون اینکه ردی ازش باقی بمونه یا نابود میکنه یا به خود اون خانوم میده
ضمنا دلیلی هم نداره همه در جریان این موضوع قرار بگیرن
لطفا بی گدار به آب نزنید.و فقط کا رو بسپرید به پلیس فتا و خودتون هیچ دخالتی در این امر نکنید
بنظر خیلی عجیب میاد ، آخه هکر ها هم همینطوری نمی تونن هک کنن . مگه شما تو چت روم بودین که به این راحتی هکش کردن ؟ اونم با آیدی که تازه ساخته شده و کسی ازش خبر نداشته ! خیلی بعید بنظر می رسه ! بعد چطوری تونسته آدرس ایمیلشو پیدا کنه ؟ من که گیج شدم ، بنظرم شما کل موضوع رو نگفتی !
من خودم آشنایی دارم نسبتا با هک و این چیزا بخاطر همین خیلی تعجب کردم ! می تونم بگم در حال حاضر امکان اینکه مثلا توی یاهو وب کم یکی رو هک کنی خیلی کمه . آدم حرفه ای می خواد و معمولا ملت بیکار نیستن بشینن کلی وقت بزارن وب کم هک کنن . تازه معمولا هکر یه فایلی چیزی میده و اگه طعمه فایل رو بگیره اون موقع می تونه هکش کنه ! شاید قدیمها می شد با نرم افزار اینکارو کرد اما الان امنیت یاهو و خیلی از مسنجرهای دیگه بالاتر رفته .... تازه اونایی هم که نرم افزار دارن تو چت اینکارو می کنن !