-
دلم پره(برای درد دل)
تا پاتو کج میزاری یا یه کم دیر یه کاری رو انجام میدی اون وقته که سیل کنایه ها و نگاه های پر از حرف های نگفته بهت حمله میکنه .خانم تحصیلکرده خانم تحصیل کرده . یکی نیست بگه اخه مگه تو ی ین دانشگا ه ها چیزی به جز دو تا فرمول و چهارتا معادله یاد ادم میدن؟ ادم ادب و از تو خونه یاد می گیره نه از تو کوچه ادم حرف زدن و رفتار رو از تو خونه یاد می گیره نه از خیابون.:302:
-
RE: دلم پره(برای درد دل)
دوست خوبم سلام
اگر ممکنه کمی بیشتر و واضح تر مشکلت رو توضیح بده تا بچه ها و کارشناسا بیشتر بتونن بهت کمک کنند
خیلی کلی گویی کردی ...اینجوری کسی نمیتونه کمکت کنه
-
دوست عزيزم
بهتره به جاي فقط درددل كردن مشكلاتت هر چند ريز و كوچيك رو بنويسي و در رابطه اشون مشورت و راهنمايي بگيري
شايد اونچه كه الان داري بهش ميگي درد اصلا درد نباشه و نوع نگاهته كه داره اذيتت ميكنه
-
دوست عزیز ،
سلام
من فکر میکنم شما منظورت اینه که اگه یه اشتباهی کنی چه تو خونه و چه بین اطرافیان و آشنایان بهت این کنایه میزنن.
اگه درست نگفتم یا حدس اشتباهی زدم به بزرگی خودت ببخش
ولی اگه درست گفتم : زندگی پستی داره ، بلندی هم داره ، آرومی داره ، سختی داره و همه چیز دیگه که خودت بهتر از من میدونی. تازه اخلاقای آدما هم با هم فرق میکنه.
به نظر من ما باید خودمون را با زندگی یکی کنیم. یعنی چی ؟ یعنی اینکه وفق بدیم. نه اینکه هرچی شد تسلیم بشیم نه بعضی اوقات مقاومت نیازه ولی باید بدونی این مقاونمت کجا استفاده کنی.
با هر کنایه ای نباید آزرده خاطر بشیم.
دوست عزیز موفق باشی.
-
سلام
خوبی؟چرا دلت پره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
ممنون از همگی
behname1984حدس شما هم درست بود . به این نتیچه رسیدم که نمی شه هیچ کس رو عوض کرد برای اینکه این کنایه ها رو هم نشوم بهتره سرم تو کار خودم باشه و کاری بهکار هیچ کس هم نداشته باشم دنیاخیلی بیمعرفته هزار تا کار خوب می کنی نم یگن دست درد نکنه تا یهکار خطا می کنی یا یه حر فی میمزنی که بیه یکی ناخوشایند میاد با تمام وجودش می خواد خوردت کنه. حرف خودش و اثبات کنه.