آیا سیگاری بودن پدرم مانع درخواستم از خواستگار برای ترک سیگار میشه؟
[align=justify]سلام...یه سوال داشتم که میخواستم دوستان و مشاوران عزیز منو راهنمایی کنن
مدتیه یه خواستگار دارم که خیلی از معیارهای منو داره اما یه مسئله ای هست اونم اینکه ایشون سیگاری هستن و من اصلا از سیگار خوشم نمیاد. متاسفانه پدر خودمم سیگاریه.
وقتی توی جلسه خواستگاری از ایشون پرسیدم آیا حاضرید سیگارو ترک کنید یا نه؟ ایشون گفتن خیلی سخته برام در ثانی مگه پدر خودتونم سیگاری نیستن!؟
و من نمیدونستم چی باید جواب بدم!
نمیدونم آیا من باید بخاطر سیگاری بودن پدرم از معیارم کوتاه بیام و حق ندارم از طرف مقابلم انتظار داشته باشم که سیگاری نباشه!؟ چطور باید اینو مطرح کنم؟ و در جواب چنین فردی چی باید بگم!؟[/align]
RE: آیا سیگاری بودن پدرم مانع درخواستم از خواستگار برای ترک سیگار میشه؟
سلام دوست عزیز این حرف خواستگارتون واقعا غیر منطقیه شما که پدرتون رو خودتون انتخاب نمیکنید ولی شوهرتون که میشه پدر بچتون رو خودت انتخاب میکنید بشون بگو من نمیتوتم رو پدرم کنترلی داشته باشم ولی رو همسر آیندم که سلامتیش همه جوره تضمین کننده زندگیم و بچه هامه که میتونم اینو بخوام و حتی بگید سیگاری بودن پدرم باعث میشه من از شما بخوام که ترک کنید چون خودم دیدم چه ضربه ی هم به خودش زده هم به خانوادش.ترک سیگارم اصلا سخت نیست با این دستگاهای جدید که جایگزین میکنن راحت ترک میشه چند موردشو دیدم در اطرافیانم که راحت بعده 2 ماه ترک کردن .مثلا اگه پدرتون بی سواد یا فقیر باشن شما حق ندارید از خواستگارتون تحصیلات و پروت بخواید تمام خوشبختی و بدختی یک نفر بعده ازدواج معلوم میشه چون با انتخاب خودش زندگیشو معلوم میکنه و حتی اگه یک صدم اون چیزای رو که از خواستگارت میخوای رو باز خانوادت نداشته باشه باز از اولویتات نگذر
سلام
من فقط ميتونم به يقين يك حرفو بهتون بزنم
ادمها رو بايد همونجور كه هستند انتخاب كنيد نه با شرط و شروط و فرض تغيير
به هيج وجه فكر نكنيد خصلتي توسط شما تغيير ميكنه,جز خود فرد كسي نميتونه كاري انجام بده
خصوصا كه ميگيد حساسيد و از اول ميخواين عوض بشه
كاري به نظر اشتباه خواستگارتون ندارم(مثل اين ميمونه كه شما با يه فرد غير سيگاري ازدواج كنيد و بعدا از لج شماسيگاري بشه چون پدر شما سيگاري بوده!!!!) اما شما هم اشتباه ميكنيد كه چيزي رو كه ميبينيد و ميدونيد براش اما و اگر ميزاريد,ادمها رو همونجور كه هستند بپذيريد
ربطی نداره. طرف واست موضع بی ربط گرفته. اون اونه بابات یه ادم دیگه. یعنی می تونست در مورد خودش بگه. مثلا می تونست بگه خواسته ولی نتونسته یا هر چی.
نقاشی راست می گه. هر کی رو همونجوری که هست ببین و بپذیر مخصوصا واسه ازدواج. توقع تغییر نداشته باشه.
در مورد سیگار، ترکش خیلی سخته و اینطوری نیست که شما بگی ترک کن و یه نفر ترک کنه. حتما سیگاریا رو دیدی که بارها و بارها می خوان ترک کنن به همدیگه تشویق و جایزه می دن که مثلا چند روزه سیگار نکشیدن و اخرش بازم ممکنه برگردن سیگار بکشن. می شه ترک کنن ولی به اون راحتی هم که فکر می کنی نیست. نباید سرزنش بکنی.
موفق باشی.
[align=justify]خیلی ممنون از دوستان که نظر دادن و راهنمایی های خوبتون
راستش من بیشتر از مسئله سیگاری بودن ایشون، از بی منطق بودن جوابشون در مورد سوالم فکرم مشغول شد!
ما فعلا توی مرحله شناخت هستیم و من ایشونو مجبور نکردم یا براش شرط و شروط نزاشتم که حتما باید ترک کنی و میدونم ترک سیگار یا هر عادت غلط دیگه ایی به همین راحتی ها و با شرط و شروط ممکن نمیشه.
من فقط یکی از معیارامو در غالب سوال از ایشون پرسیدم که ببینم میتونن سیگارو ترک کنن یا نه؟ در واقع میخواستم بدونم آیا ایشون خودشونم تمایلی دارن یا میخوان اینکار بشه یا نه؟
حتی سعی کردم نوع لحنم و کلماتی که استفاده میکنم طوری باشه که جنبه یه درخواست تحمیلی یا شرطی پیدا نکنه و ایشون بتونه در کمال صداقت اونچه که در توانایی خودش میبینه جواب بده اما نوع جواب ایشون و برخوردی که کرد یکم توی شناخت من تاثیر منفی گذاشت، حالا میخوام بدونم آیا جواب ایشون عادی بوده و من زیادی دارم سخت میگیرم و بیخودی دچار ذهنیت منفی شدم و باید این مسئله رو فراموش کنم یا اینکه این میتونه نشون دهنده عدم انطاف پذیری ایشون باشه و من باید در کنار بقیه خصوصیات اخلاقی ایشون حتما اینم در نظر بگیرم؟[/align]
همانطور که خودت هم متوجه شدی جواب ایشون به شکلی هست که بیشتر می شه گفت منفی است. گویا تمایلی به این قضیه ندارند.
حتی اگر جوابشون مثبت بود و حتی اگر مدتی ترک کرد، با فرض این جواب خواستگاری را بده که سیگاری است. روی قولش و ترک چند ماهه حساب نکن. ببین آیا اگر سیگاری باشه جوابت باز هم مثبته؟
همسر دو تا از دوستان من قبل از ازدواج قول ترک دادند و ترک هم کردند اما بعد از مدتی معلوم شد یواشکی دوباره شروع کردند و بعد هم که خانم اعتراض کرد، علنی شد و ... الان سیگاری هستند.