-
+درد دل
-----سلام به همه دوستان صبح همگی بخیر ---------------------------------------------------------------------------
. ما خیلی با هم مشکل داریم و اگر من برای شما تعریف کنم حتما به من میگید که صبرم خیلی زیاده.البته دیکه آخر راهم و میخوام ازش جدا بشم
شوهر من یک آدم پرخاشگرو بی ادب فحاش است تا بهش حرف میزنی و از چیزی انتقاد میکنی اگر یک ذره بر خلاف عقایدش باشه. سریع فحش میده و دنبال یه چیزی میگرده که به سمتت پرت کنه. اگر هم یک خورده جلوش وایسی و یکی بدو کنی که حرف من درسته میخواد بهت مشت بزنه و دست دراز میکنه یهو از حال خودش خارج میشه.و هرچی دوست داره بهت میگه به نظر من اون یه دیوونست. کاش بعد از همه این کارها بعد از چند ساعت منت کشی نمیکرد و نمیگفت
دوستت دارم. من 3 ساله که دارم باهاش زندگی میکنم و همهچیز رو تحمل گردم به امید اینکه درست میشه. میبرمش پیش روانشناسو کارهای دیگر
تازگیها یه چیز خیلی بزرگ هم به این کارهاش اضافه شده.من تو گوشیش اسم دختر دیدم و sms های دخترها و دروغهای کم.و بیشی که به من میگه. تا حالا هرجی تحمل کردم بسه دیگه . دیکه با این مسئله نمی تونم کنار بیام. پس فردا با یه بچه میخواد احتمالا زن هم بگیره. فقط منتظرم تا ریز شماره های موبایلشو تا 2 -3 روز دیگه بگیرم و بهش ثابت کنم و بعدش هم همه چیز رو تمام کنم
ببخشید اول صبح ناراحتتون کردم
-
RE: درد دل
سلام
اگر قرار باشد كه بقيه عمرت را هم توهين بشنوي و تحقيرت كنند اين زندگي فايده ندارد .
نظر روانشناسي كه همسرت را ديده چي بود؟
-
گفته چندین بار بیایید ولی او همیشه عقب می اندازد که کار دارم و......
من خودم تنها رفتم او ن نیامده
-
سلام sany
امید وارم حالت خوب باشه
واقعا سخته زندگی با یک ادم فحاش بسیار سخت من شما رو درک میکنم
ولی خیانت یه چیزی که از اون فحاشی هم بیشتر به چشم میاد
ولی ببینید شاید راه دیگه ای هم وجود داشته باشه و من نمی گویم شما چه بکنید و چه نکنید فقط می گویم اگر هم کاری می کنید قبلا خوب روی ان موضوع وتصمیم خوب فکر کنید و تعقل کنید
ممنون
-
من خودم سوال دارم نمیدونستم کجا باید مطرحش کنم
من یه دختر 18 ساله ای هستم که پس از مدتها دوستی با شوهرم ازدواج کردم امافکر میکنم کلی تغییر کرده رابطه با دوستای ناباب -تغییر رفتار-کم محلی -سردی و خشکی و... خیلی دوستش دارم نمیدونم چیکار کنم که مثل گذشته ها بشه؟؟؟؟
-
سانی عزیز سلام
این بدترین درده که داره به شما خیانت می کنه چند ساله دارین با فحاشی اش دست بزنش تحمل می کنید نمی دونم بچه هم دارین یانه ؟ ولی ای کاش که بچه های نداشتین حداقل فعلاً . انشاءا... که درست می شه یا کانون خانواده تون گرم و پر محبت می شه یا اینکه ...
-
ساني جون عزيزم
متاسفم از اينكه به اين جا رسيدي!
مسلما خيلي بدجنسيه اگه بهت بگم تحمل كن يا صبر كن شايد درست بشه ولي يه چيز رو مي خوام بگم كه خانمي با يه خطا به گفته خودت و به تحليل من افتادي توي چاله حواست باشه اين بار توي چاه نيفتي!
مي دونم حوصله نصيحت شنيدن رو نداري ولي متوجه شدم تو هم احتمالا ديگه كارهاي همسرت برات مهم نيست الان فقط يه دليل محكم مي خواي تا ازش جدا بشي نمي دونم چي بگم فقط ازت مي خوام يه كم ديگه فكر كن اگه تصميمت براي جدايي قطعي شد به شوهرت اجازه بده تا شايد به خودش بياد و بتونين يه زندگي تازه رو با هم شروع كنين.
متاسفم
-
سبكو جون سلام خوش اومدي
بهتره مشكلت رو توي بخش درگيري و اختلاف زن و شوهر با استفاده از يه موضوع جديد مطرح كني تا دوستان بهت جوان بدن.در ضمن بخشهاي ديگه سايت رو هم بخون مسايل مشابه تو هست كه مي توني از جوابها استفاده كني.
-
sany جان سالم خوش امدي
شايد الان خيلي از حرفها زدنش تاثيري نداشته باشه و يا دير باشه ولي اي كاش كمي به دنبال يادگيري مهارتهاي زندگي بودي . زندگي مجردي با زندگي متاهلي خيلي فرق مي كنه توي مجردي هر جور كه باشي سر مي شه ولي توي متاهلي حتما حتما بايد سياست داشته باشي و مهارت . رفتارهاي شوهرت واقعا زشته ولي اگه مي بيني كه درمان پذير نيست و اين مورد اخير ( خيانت ) هم اضافه شده مسئله فرق مي كنه ولي سعي كن با صبرو حوصله تصميم بگيري براي جدايي هيچ وقت دير نيست