مشکل کم حرفیه من یا پر حرفیه شوهرم...؟؟؟
سلام دوستان عزیز
همه میگن خانوما خیلی پر حرفن و آقایون از دستشون آسین
ولی مشکل من عکس این موضوعه
من کلا آدم کم حرفیم . . . خیلی تلاش کردم که یه کم بیشتر حرف بزنم اما نمیتونم...
واااااااای برعکس من شوهرم پرحرفه پر حرف
کاهی اوقات اینقد حرف میرنه که اعصابم و خرد میکنه ...
کاش حرفهای به درد بخور میزد
یه داستانی که اتفاق افتاده رو هزار بار برام تعریف میکنه
من وقتی یه چیزی رو براش تعریف میکنم دیگه تکرار نمیکنم . اگه یه روز هم اومد تو ذهنم که بخام بگم یادم هست که قبلا این موضوعو براش گفتم و دیگه هم نمیگم
اما اون نه یه چیزو که یادش می افته رو میگه
البته اونم از کم حرفیه من ناراحته
خلاصه اون سر کم حرفیه من ... و من به خاطر پر حرفیه اون خیلی اذیت میشیم گاهی اوقات هم باعث به .وجود اومدن یه بحث میشه
موندم.......................................
RE: مشکل کم حرفیه من یا پر حرفیه شوهرم...؟؟؟
بعضی ها رو دیدم :
چه آقا و چه خانوم ، که یه موضوعی رو تعریف می کنن در همون لحظه دو تا 3بار اون رو تعریف می کنن ، محض یادآوری گفتم. که من خودمم بار دوم به بعد حالم بهم میخوره از این کار.
اشكال نداره عزيزم اين كه اصلا موضوع مهمي نيست اتفاقا من خودم همين طوري آرومم و شوهرم خيلي خوش صحبت.خيلي وقتا اين موضوع كمكت ميكنه مثلا جايي كه همه در سكوتند و عصا قورت دادند صحبتاي همسرت ميتونه جو رو عوض كنه.وقتي داره يه موضوعي رو برات تكرار ميكنه با ذوق ،يه خرده از بقيه روبگو بذار باز خودش بگه دوباره شما بگو چند بار اينكارو كني خودش متوجه ميشه تكراريه ادامه نميده ولي تو تا آخر خودتو مشتاق به شنيدن حرفاش نشون بده......
baharann سلام
به همدردی خوش آمدی
دوست عزیز این پر حرفی یا کم حرفی جز خصوصیات اخلاقی هر فردی هست
سعی کن با این خصیصه شوهرت کنار بیای
آدمای پر حرف با حرف زدن خودشونو پیدا میکنن و آروم میشن
به هر حال برای کم شدن تنش باید این اخلاق همسرتو بپذیری تا بتونی باهاش کنار بیای
موفق باشی:72:
سلام بهاران جان
هرکدام از ما نقصهایی داریم
اصلا پایه زندگی مشترک یر پذیرش نقص ها و خوبی های طرفین بنا شده
شما هم خودت حتما برخی مواقع کاری میکنی که باعث ناراحتی همسرت میشی...
شاید همسرت نیاز بیشتری به توجه شما داره...وقتی صحبت میکنه باهاش هم کلام شو..بذار بفهمه که شما درکش میکنی و حرفاش رو میفهمی
به خدا همین نکات ریز زندگی رو شیرین میکنه
وقتی صحبت میکنه بهش خیلی توجه کن...مثلا بگو:
جدا؟ راست میگی؟ ..عجب ...خوب..بقیه اش...
شاید همسرت کم توجهی شما رو میبینه و همین باعث میشه بیشتر این کار رو انجام بده
بهاران عزیز سلام.
یکی از روشهایی که ادما برای بروز خواسته ها و احساسشون استفاده میکنن حرف زدن هست..
دقت کن ببین همسرت با صحبتهای مکرر چیرو ازت طلب میکنه؟
احساس توجه؟دوست داره بهش بیشتر اهمیت بدی؟
اعتماد به نفس؟با تکرار وقایع و گفتن نقشش تو انجام کارا میخواد اعتماد به نفس خودش رو بالا ببره؟
تو حرفاش دقت کن و ببین غیر مستقیم چی ازت میخواد؟اگه میخواد تاییدش کنی هم زبانی هم رفتاری تاییدش کن،بهش حس مهم بودن بده.اگه همدلی و همدردی میخواد انجام بده...میخواد با گفتن کارایی که کرده تاکید کنه که بعنوان یه مرد توانایی زیادی داره؟تحسینش کن..
به دید بد به این موضوع نگاه نکن..حداقل حسنش اینه که همسرت ادم برون گراییه و احساساتش رو بیرون میریزه که تو راحتتر میتونی بفهمی کی ناراحت یا خوشحال یا عصبانیه.
نقل قول:
البته اونم از کم حرفیه من ناراحته
یه قدم تو بردار یه قدم اون..موضوعات مشترک و مورد علاقه هر دوتون رو پیدا کنید و راجبش صحبت کنید اینجوری نه تو ساکتی نه همسرت خاطراتش رو تکرار میکنه.
موفق باشید
بهترین راه اینه که مدتی اینقدر پر حرفی کنی که به ستوه بیاد و متوجه بشه پر حرفی زیاد چقدر میره رو اعصاب بقیه. من خودم تو جمع خیلی پر حرف بودم تا دو سال پیش موقع خوردن سحری در ماه رمضان تلویزیون روشن بود و در یکی از ویژه برنامه های سحر یکی از مجریان تلویزیون مثل مسلسل داشت حرف میزد و بینش قطعم نمیکرد. چون خیلی خوابم میومد وگرسنه بودم و داشتم تند تند میخوردم از این پشت هم حرف زدن آقای مجری ی لحظه حالم بهم خورد و از اون روز بود که خیلی مراقبم تو جمع دیگرانو خسته نکنم چون بدی پرحرفیو لمس کردم. حالا همسر شما هم باید این حسو درک کنه(البته اگه طبق گفته دوستان در پرحرفیاش توجه و محبت شما را جستجو میکنه ازش نباید اصلا دریغ کنیدا) ولی بد نیست یجوری بهش بفهمونید اینکارش چقدر رو اعصابه و این فقط با مقابله به مثل ممکنه!:310:
دوست من به مرور زمان حرفهای مشترک زیادی پیدا میکنید
ولی اگه شوهرت دوست داره واسش صحبت کنی (مثه شوهر من که یه وقتایی میگه فقط حرف بزن )
اس ام اس های باز مزه و خنده دار بخون
کتابی که اخیرا خوندی خلاصه اش رو واسش بگو رمان باشه یا چیز دیگه ....
دقیقا مثل ما می مونید
من خیلی کم حرفم و حتی تن صدام خیلی ضعیف ولی همسرم هر پرحرفه و صداش بلند اولای ازدواجمون خیلی برام سخت بود شوهرم که می اومد از لحظه رفتنش تعریف می کرد تا اومدنش همه چیزی رو می گفت البته هنوز هم همینطوره بعد که صحبتاش تموم می شد می گفت که حالا تو تعریف کن چکارا کردی و ... ولی من چیز خاصی نداشتم بگم ولی اون با سوالاش منو به حرف زدن وا می داشت و این خودش برام یه تمرین شد و کم کم منم عادت حرف زدن پیدا کردم باور میشه بعضی اوقات یک ساعت تلفنی با خواهرم یا دوستام صحبت می کنم همه متعجبن
و حالا صحبت کردن باهم شده یکی از سرگرمیهامون و واقعا راضی هستم
اینجوری هم بیشتر همدیگر رو میشناسیم و هم اگه از دست هم دلخور باشیم راحت تر بیان می کنیم
به نظر من این حسنه نه عیب
الان تو فامیل ما بیشتر خانوما از کم حرفی شوهراشون می نالند و میگند مثلا وقتی ناراحته نمی دونیم از چی ناراحته اصلا نمی دونیم چکار می کنه و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد