آیا بروز ندادن احساسات کار درستی هست؟
سلام؛
یه مشکلی دارم که اخیرا برام درد آور شده
نمیدونم از کجا باید شروع کنم یه مثال میزنم اول:
من آدمی هستم که دوست ندارم احساساتم رو بروز بدم و همیشه اونا رو درونه خودم میکشم
مثلا اگه دوستی باعث رنجشم بشه و بعد بیاد معذرت خواهی میگم نه بابا اینا چه حرفیه اصلا
من در موردش فکر هم نمیکردم.ولی در واقع خیلی هم در موردش فکر کردم خیلی هم آسیب دیدم ولی هیچی نگفتم.
آیا در چنین مواقعی باید احساساتم رو شدیدا بروز بدم و بگم بله من ناراحت شدم و با معذرت خواهی تو هیچی درست نمیشه؟
یا اینکه همین رویه رو ادامه بدم؟
اینو هم بگم که به دلیل مشکلات پی در پی که داشتم احساس میکنم از لحاظ روحی خیلی ضعیف شدم.
RE: آیا بروز ندادن احساسات کار درستی هست؟
سلام دوست عزیز
مشکلات پی در پی نباید شما را ضعیف کند باید خود را قوی کنی و محکم در مقابل مشکلاتت باشی .
تاپیکهایی را همزمان برای رفع مشکلاتت باز کردی که همچنان در حال ادامه است به نظرم بهتر باشه که مشکلاتت روو یکی یکی مظرح کنی تا بهتر نتیجه بگیری چون اینجوری نتیجه گیری سخت میشه.
در مورد ناراحتی شما که نمی دانی باید احساست رو بروز بدی یا نه من فکر می کنم بهتر هر وقت از مساله ای که ناراحت میشی همون موقع مطرحش کنی و بگی که از این مورد ناراحت شدم تا هم برات کهنه نشه و دردت رو بیشتر نکنه هم یه جورایی به طرف مقابل گفتی که ناراحتی .
البته یه نکته را هم بگویم اینکه سعی کن نسبت به مشکلات کوچیک که هیچ آسیبی بهت نمی زنه گذشت داشته باشی تا همیشه چیزهای کوچیک مورد ناراحتیه شما نباشه یعنی انعطافت بیشتر باشه ولی در موارد آسیب زا حتما بیان کن و همون لحظه ناراحتیت را به شخص بگو که این مساله من را ناراحت کرد .