چه چیزی باعث موندگاریتون تو تالار شده؟؟؟؟
سلام دوستان
می خواستم بدونم چه چیزی تو تالار باعث شده که شما بعد از گذشت یکی دو ماه هنوز بهش سر بزنین و مطالبتونرو بذارید؟ و مهمتر از همه اینکه به افراد دیگه هم کمک کنید؟
کلا می خوام بدونم چه چیزی باعث پایبند کردن شما به تالار همدردی شده؟؟؟؟ :227:
(منظورمو رسوندم؟:P)
RE: چه چیزی باعث موندگاریتون تو تالار شده؟؟؟؟
یکی دو ماه!!!؟؟؟دستکم پنجاه نفری هستند که هشت ما هاست که در این جایگاه مجازی هستند.خود بنده بنده برای روشنگری اذهان،تنویر افکار،کمک به جوانان و برخی مشکلات خودم در آن اوایل، در تالار هستم.
سلام
ببخشید باید می نوشتم "بعد از گذشت بیش از دو ماه " :P شما ببخش:72:
سلام:43:
می گن آدم به روی باز کسی می ره خونش:D
برای حل شدن یا حل کردن مشکلات.. تا حالا خیلی از دوستان به من کمک کردن که مشکلاتمو حل کنم:72:
امیدوارم منم تونسته باشم یه ذره کمک کرده باشم:203:
سلام
من هم مي تونم دلايل حضور طولاني مدت خودم در تالار رو به شرح ذيل توضيح بدم :
لازمه در اين خصوص سير تغيير و تحولم و فعاليتم رو براتون بگم كه به چند بخش تقسيم شد ه :
1- زمان حضور من كه صرفا جهت حل مشكل خودم اومده بودم و فقط دو روز طول كشيد
2- همزمان با ورودم ارايه چند نظر كه با استقبال جناب مدير و جناب گردآفريد رو برو شد و ايشان مخ من رو زدن و با تشويق و تعاريف خود باعث فعاليت بيشتر من شدند.
3- كنار اومدن و فراموش كردن مشكل خود و ادامه فعاليت كه تا ماه اول بيشتر هم علاقه به راهنمايي دوستان بود و هم افزودن پست !!!!
4- پخته تر شدن بنده و احساس مسئوليت بيشتر و دادن نظراتي كه تا حدودي دور از احساس بود اما غير كارشناسانه و صرفا تجربه و آگاهي فردي
5- احساس و درك اينكه تالار احتياج به تغيير و تحولات و تنوع داره و مي تونيم در جنبه ها و ابعاد مختلف با ايجاد تغييراتي باعث افزودن حس آرامش و رفع كسالت دوستان بشيم و ظاهر و قالب تالار و محتواي اون طوري باشه كه دوستان رو بيشتر جذب خودش كنه اما درك اين مطلب كه نبايد تالار از هدف اصلي خودش دور بشه قابل احترام و متين بوده و هست . براي اينكار سعي شد تا مقالات و مطالب آموزشي با شيوه هاي مختلف همراه با تنوع بيان بشه به طوري كه باعث خستگي و كسالت دوستان نشود
6- علاقه مندي به ايجاد نشاط در تالار و همچنين تقويت روحيه، طراوت و تلطيف روح در تالار و ...........
اما همه اينها فقط و فقط به خاطر عشق به تالار همدردي و عشق به دوستان تالار همدردي و خانواده همدردي بوده و هست و اميدوارم دوستاني كه ناخواسته باعث رنجش خاطر و آزارشون شدم منو ببخشن
و از همشون معذرت خواهي مي كنم .
اما در پايان اين مطلب يك بار ديگه از تمامي دوستان خواهش مي كنم كه مثل الان كه جو تالار خيلي دوستانه شده هممون با هم دوست و يكدل باشيم درسته نظرات و افكارمون مختلف هست ولي دوستي و احترام متقابل رو حفظ كنيم و در كنار هم خانواده اي با افكار رفتار و گفتار محترمانه اما مختلف داشته باشيم . مطمئنا احترام متقابل باعث ايجاد آرامش ميشه و آرامش باعث تداوم حضور دوستان ميشه پس مهمترين فاكتور ماندگاري همون ايجاد و داشتن حس آرامش در اعضاء هست كه با ورود به اين تالار سراسر پر از نيروهاي مثبت و آرامش مي شن و دوست دارن به فعاليتشون ادامه بدهند . انشاءالله
موفق و پيروز باشيد
:97: یکی منو از دست این سایت نجات بده.....................!!!!!!!!
:102: منو کشت............!!!!!!!
میخوام برم :161: اما معتاد شدم.......
آخرشم این میشه :223:
ببخشید عصبانیتمو کم نشون دادم این بهتره
:97: :97: :97: :97: :301:
سلام
به نظر من عامل اصلی این هست که بچه ها به همدیگه و نظراتشون احترام میذارن و اگه اختلاف نظری هم باشه با بحث با همدیگه در کمال احترام دو طرفه بر طرف میشه
دوما چرا با هم تعارف کنیم زمانی که مشکلی از بچه ها رو می خونیم و با توجه به تجارب شخصی مون جواب میدیم و میبینیم که ایشون خونده و تشکر هم کردن بسیار دلچسبه چون میدونیم که حرفمون به درد یکی خورده
من وقتی اومدم توی این تالار یه مشکل داشتم
اما بعد از حل شدن مشکلم دیدم که نمی تونم از اینجا دل بکنم چون صفا و صمیمیتی که بین اعضا هست رو هیچ جا نمی تونم پیدا کنم
از همتون ممنونم