RE: تردید به خاطر تفاوت قد
سلام.فکر کنم چندین مورد مشابه شما توی سایت داشتیم.یه سرچ بکن..
دوست عزیز اگر این موضوع تا این حد فکرت رو مشغول کرده،بهتره بیخیال بشی و دنبال مورد مناسب تری بگردی...چون در آینده هم خودت اذیت میشی هم اون بنده خدا رو آزار میدی!
احتمالا از وقتی به فکر ازدواج با این خانم افتادی هر موقع یه دختر قدبلند رو توی خیابون میبینی یه حسی بهت دست میده! درسته!؟:161:
اگه میخوای کات کنی هر چه زودتر این کار رو انجام بده و هرگز این مسئله رو براش عنوان نکن که دلش نشکنه...
162 که کوتاه نیست
اتفاقا من عاشق اینم که مرد یه سر و گردن از زن بلند تر باشه
سلام
قبل از هرچیزی معیار شما برای پیدا کردن شریک زندگی اشتباهه !
خوبه طرف قدش بلند باشه اما نه اخلاق..نه زیبایی..نه تحصیلات..نه خانواده...هیچی نداشته باشه؟
شما همه خوبیهای این خانوم گذاشتین در یک کفه و مسئله قد رو گذاشتین در کفه دیگر ترازو...
برادر گرامی این دید اشتباهه
اقایی بودن در تالار که میگفتن خانومشون از لحاظ زیبایی ، قد و ...همه چیز تمامه اما به علت نداشتن اخلاق بعد از 6 سال از هم جدا شده بودن...
اما در نهایت انتخاب با خود شماست
اینم اضافه کنم ویژگیهای ظاهری بعد از مدتی کاملا عادی میشه.اما اخلاق و متانت طرف تا اخر عمر با شماست
موفق باشید
من نگفتم 162 کوتاهه .یه قده معمولیه برای خانومهای ایرانی. نسبت به من کوتاهه.
در ضمن چرا بعضیها فکر میکنن اگه کسی رو ظاهر حساسه ، مسائل اخلاقی براش بی ارزشه؟
من تفاوت حد بین 5 تا 10 سانت مد نظرم بود . الانم به خاطر این ذهنیت قبلی که داشتم یکم دودلم
سلام دوست عزیز..به همدردی خوش اومدی
اون میل خودته..ما نمیتونیم بهت بگیم خوبه یا بد..چون یه موضوع کاملا سلیقه ایه.
من فقط خواستم بگم تا وقتی درباره این موضوع یه دل نشدی هیچ اقدامی نکن لطفا
.
موفق باشی
واقعا بهتون حسوديم شد كه تنها مشكلتون اينه و بقيه مسائل اوكيه
اگر اين شخص از بقيه جهات خوبه و بهتون آرامش و شادي ميده، واقعا اين مقدار تفاوت مسئله نيست، خيلي هم خوبه. اگر كه خيلي براتون مهمه، مي تونيد بگيد از كفش هاي پاشنه دار استفاده كنن. اينقدر مسائل رو سخت نگيريد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir3401
من نگفتم 162 کوتاهه .یه قده معمولیه برای خانومهای ایرانی. نسبت به من کوتاهه.
در ضمن چرا بعضیها فکر میکنن اگه کسی رو ظاهر حساسه ، مسائل اخلاقی براش بی ارزشه؟
من تفاوت حد بین 5 تا 10 سانت مد نظرم بود . الانم به خاطر این ذهنیت قبلی که داشتم یکم دودلم
اگر براتون مهمه اختلاف قدی که تو ذهنتون داشتید و معیاره که اختلاف قدی تون 5 تا 10 سانت باشه خوب دیگه چرا دودلید...تمومش کنید وبرید سراغ کسی که معیار شما رو داشته باشه
اگر زیاد اهمیتی نداره و می تونید به خاطر سایر ویژگی هایی که در ایشون وجود داره،از معیار اختلاف قد چشم پوشی کنید،خوب چشم پوشی کنید..
آخه کسی از دل شما ومیزان حساسیت شما رو این موضوع خبر نداره که بگه اهمیت بدید یا ندید...
خودتون باید تصمیم بگیرید
فقط یک چیزم بگم تا جایی که من میدونم اکثریت خانم ها مایلند اختلاف قدی بیشتری با همسرشون داشته باشن یعنی بیش از 5 تا 10 سانت مثلا یعنی بالای 10 سانت
منم با حرفهای دختر مهربون و بهار موافقم
در ضمن اینکه دختری که قدش 170 تا 175 باشه معیار قد براش خیلی اساسیه
و معمولا ترجیح میده همسرش بلند باشه بالای 185
چون میخواد کفش پاشنه بلند بپوشه و موهاشو بالا ببنده و باز هم همسرش ازش بلند تر باشه
و دخترا دوس دارن وقتی میخوان شوهرشونو ببوسن رو پنجه های پاشون بلند شن
اختلاق قدتون خیلی مناسبه
پس بهتره تجدید نظر کنی!!!
یه چیز سلیقه ایی هست و نمی شه گفت معیار خاصی براش هست !
خود من قدم 185 هست ، ولی اصلا دختر قد بلند خوشم نمی یاد !