در مقابل شوخی های مردانه همسرم و دوستانش چه برخوردی داشته باشم؟
سلام بچه ها..حتما متوجه منظورم شدین..مردهای ایرانی بعد از ازدواج خیلی بی نمک میشن...دائم همو که میبینن از بدبختی زن داری می نالن از اینکه زن گرفتن اوج بیچارگی و..است وهی جلو زنهاشونم دائم یکی که مجرده را پیدا میکنن وبا پوزخند ومسخرگی مچلش میکنن که می خواد زن بگیره...(درحالی که بی اساس بودن ودروغین بودن این حرفا واضحه)من این اخلاقها چه در شوهرم چه مردهای دیگه ناراحتم میکنه....(وفکرکنم همه زنها ناراحت میشن وخیلی بی مزه است)حتی بعضی واسه اینکه نو آب نمک خوابیدن شوخی شون زن دوم گرفتن وهوو آوردن و...است شما برخوردتون چیه دراین موارد؟؟؟؟واگه آقا هستید هم جنساتون چرا این حرفا را میزنند؟؟؟واقعیه؟؟یا خیلی بی نمک تشریف دارن؟؟؟؟
راستی ....من دیدم شوهرم به دوستاش smsداده(مرگ دست خداست..زن تنها یک وسیله است..روز زن مبارک)البنه اولش دوستش فرسناده بود..خیلی دلم شکست وحتی گریه کردم ولی به روش نیاوردم...چقدر بعضی مردها بدجنس و...بگذریم دلم شکسنه ازاین حرفهای تکراری همه مردهای ایرانی
بچه ها من منتظر نظر شما هستم
RE: شوخی های بی نمک مردونه.....
سلام مادلین:72:
نقل قول:
و هی جلو زنهاشونم دائم یکی که مجرده را پیدا میکنن وبا پوزخند ومسخرگی مچلش میکنن که می خواد زن بگیره...
اما وقتی زنهاشون جلوشون نیستن و بحث جدی باشه، کلی از تاهل و آرامشش :310: تعریف میکنن و ازدواجو به مجردا توصیه میکنن :305:
همونطور که خودتون گفتین این حرفها شوخیه. خوب یا بد بودن شوخی هم بستگی به کسی داره که باهاش شوخی میشه.
بد نیست که خانومها هم در این موارد که همسرشون از این حرفها میزنن شوخی مشابهی بکنن. البته شوخی خانومها با توجه به شرایط (افرادی که باهاشون صحبت میشه، اخلاق همسر گرامی و ... ) باید جوری باشه که یه وقت مشکلی پیش نیاد.
اما اگه این شوخیها به هیچوجه براتون قابل پذیرش نیست و اصلا نمیتونین کنار بیاین بهتره با همسرتون صحبت کنین و ازشون خواهش کنین که اینجور شوخیها رو نکنن.
نقل قول:
راستی ....من دیدم شوهرم به دوستاش smsداده(مرگ دست خداست..زن تنها یک وسیله است..روز زن مبارک)البنه اولش دوستش فرسناده بود..خیلی دلم شکست وحتی گریه کردم ولی به روش نیاوردم...
اتفاقا دیروز همین پیامکو یکی از دوستان مادرم، برایش فرستاد :) ایشون هم پیامکو برامون خوندن و کلی خندیدیم :)
از اینجور پیامکا زیاده. برای روز پدرش هم هست. :)
شما روی این مسئله خیلی حساس شدین. وقتی میدونین همهی این موارد فقط برای خنده و شوخیه و در حقیقت همهی آقایون جز خنده، ترهای برایِ مفهومِ این حرفها خورد نمیکنن، چرا خودتونو ناراحت میکنین؟
شما هم بخندین و اگه همسرتون شوخطبع هستن پیامکهای مشابهو برای روز پدر و یا مناسبتهای دیگه، براشون بفرستین و هر دو به این پیامکها بخندین.
هر چند، باز هم میگم در صورتی که نمیتونین کنار بیاین تنها راه، صحبت با همسرتون هست و خواهش از ایشون که جلوی شما از این شوخیها نکنن.
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parmida joon
شاید زن خوب مثل دایناسور نسلش منقرض شده باشه ولی مرد خوب مثل سیمرغ از اولم افسانه بوده....
اینم یک پیامک جهت کم نیوردن:163:
با اجازهی خانوم پارمیدا به صحبتاشون اینو اضافه کنم، که منظور ایشون از کم نیاوردن، کم نیاوردن در شوخی و خنداندن شریک زندگیست، نه کم نیاوردن در بدگویی از همسر. :163:
این مستلزم اینه که زن و شوهر هر دو به قصد خنداندن همدیگه از این شوخیها بکنن و هیچکدومشون از شوخیای که باهاشون میشه ناراحت نشن. پس اگه هر یک، یکی از این دو مشخصه رو نداشته باشن، بهتره اصلا با هم از این شوخیها نکنن و این شوخیها رو قطع کنن.
ممنون از مسافر زمان....شما آقایی یا خانوم؟؟من آدم حساس وزودرنجی هسنم واین سبک حرفها از شوهرم دلم را میشکنه واساسا ازطرف شوهر یا جنس مخالف ناراحتم میکنه ولی با دخترهای همجنس کلی از این چرت وپرتا میگیم ومی خندیم...ولی شوهر آدم فرق داره عشق وزندگی توه یا حداقل باید باشه ...هیچ زنی به این شوخی ها از طرف شوهر از نه دل نمی خنده....فقط تظاهر میکنه....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مادلین
ممنون از مسافر زمان....شما آقایی یا خانوم؟؟من آدم حساس وزودرنجی هسنم واین سبک حرفها از شوهرم دلم را میشکنه واساسا ازطرف شوهر یا جنس مخالف ناراحتم میکنه ولی با دخترهای همجنس کلی از این چرت وپرتا میگیم ومی خندیم...ولی شوهر آدم فرق داره عشق وزندگی توه یا حداقل باید باشه ...هیچ زنی به این شوخی ها از طرف شوهر از نه دل نمی خنده....فقط تظاهر میکنه....
بنده مذکر هستم.
و البته مجردم. و به خاطر همین ممکنه نظرم عوض بشه. ولی خودم که فکر میکنم میبینم هر چند که خودم اهل این شوخیها نیستم، اما اگه روزی همسری داشته باشم و به عشق و علاقهی او ایمان داشته باشم، ذرهای از این مدل شوخیها ناراحت نمیشم.
شما هم با همسرتون در مورد ناراحتیتون صحبت کنید و خواهش کنین که از این شوخیها نکنن. مطمئنا همسرتون خواستار ناراحتی شما نیستن و با خواستتون موافقت میکنن.
سلام مادلين جان
يه كم حساسيتتو كم كن اما اگه احيانا شوخيهاي همسرت بيش از حده يا ازاردهنده است بشين و باهاش صحبت كن
مطمينا ايشونم دوست نداره ناراحتت كنه اما اگه حساسيت زياد نشون بدي همين مساله كوچيك ميشه نقطه ضعفت
بخندو زندگي رو سخت نكير
من جاي تو بودم وقتي اس ام اسو ديدم ميخنديدم و تازه احساس قدرتم ميكردم:311:
با هم بخنديد و از زندگي لذت ببريد
به همسرت هم ياد بده اندازه نگه دار كه اندازه نكوست
مادلین جان
اگه شوهر شما شوخی شوخی میگه شوهر من مستقیم تو چشام زل میزنه میگه خوشبحال اونی که مجرده
شوهرم یه دوست داره مجرده خونه داره ماشین داره وضعش خوبه امروز به شوهرم گفتم چرا فلانی زن نمیگیره
گفت مگه احمق یا مغز خر خورده من بهش میگم زن نگیر
چرا خودشو تو دردسر بندازه
هر کی زن بگیره احمقه
منم بهم بر خورد و نگاهمو ازش برگردوندم
تازه میگه به تو چه که ناراحت میشی یکی دیگه میخاد ازدواج نکنه تو چرا زورت بهت داره
واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////
مگه چیکارش کردم که اینقدر بهش سخت میگذره
RE: در مقابل شوخی های مردانه همسرم و دوستانش چه برخوردی داشته باشم؟
نمیدونم شوهرت چه جوریه
اما
1-یکی دو بار تو هم مثل خودش بگو از سرش میفته
2-در مورد جرف از زن دوم باهاش اتمام حجت کن بگو یک بار برای همیشه میگم این حرف رو دیگه نشنوم !!!! در غیر اینصورت دیگه تو اون محیطی که این حرف رو زدی پا نمیزارم .
این روش ها گتهی جواب میده البته باید مهربان همسرت رو بشناسی
این اس ام اس برای همسر منم اومد و توی جمع خوند و کلی همگی خندیدیم :311:
حساس نشو
این تاپیک رو بخونید. در پست آقای مدیر، سوال شما پاسخ داده شده:
(کلیک کنید)