سلام دوستان
دکترم میگه من پانیک دارم
اما تو نت که میخونم میبینم اصلا اینجوری نیستم
میخوام بدونم باید چکار کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
دکترم میگه من پانیک دارم
اما تو نت که میخونم میبینم اصلا اینجوری نیستم
میخوام بدونم باید چکار کنم
سلام دوست خوبم
من يه كم اطلاعات از قبل داشتم
براي تشخيص به جند نفر روانپزشك مراجعه كن
اما اطلاعات من:اميدوارم به دردت بخوره
اختلال پانیک یا هراس یکی از اختلالات نسبتاً شایع اضطراب است که باعث ناراحتی شدید میگردد. این اختلال عبارت است از وجـود حملات غیرمنتظـره و عود کننده پانیک که لااقل به دنبال یکی از ایـن حملات علایمی نظیر نگرانی دائم از وقوع حمله ای دیگر، نگرانی از نتایج ضمنی حمله یا عواقب آن، و پیدایش تـغیـیـر چشمگیری در رفتـار بـه دلیل نگرانی از وقوع حملات مزبـور به وجود می آید. کسانی که مبتلا به این اختلال هستند حملات پانیک یا دوره ای از ترس یا نگرانی شدید که دوره زمانی مشخصی دارد را تجربه می کنند. بعبارت دیگر، احساس این ناراحتی شدید (حمله پانیک) شروع و پایان مشخص دارد و شخص از ظهور مجدد حمله در تشویش است.
در طول حمله، شخص حداقل چهار تا از نشانه های ذیل را که بطور ناگهانی پیدا شده و در جریان ده دقیقه به حداکثر شدت خود میرسند، تجربه میکند.
تپش قلب (افزایش ضربان قلب)
تعریق (عرق کردن زیاد)
احساس سرگیجه (سرچرخی)
احساس کوتاه شدن تنفس (نفس تنگی)
احساس ناراحتی یا درد در قفسه سینه (صدر)
احساس لرزیدن
دلبدی (تهوع) یا احساس ناراحتی در شکم
احساس خفه شدن
ترس از مردن
سوزنک سوزنک شدن اعضای بدن (پاراستیزیا)
ترس از دست دادن کنترل یا ترس از دست دادن هوشیاری/درایت
احساس واقعیت زدودگی (اینکه شخص فکر کند قادر به تجربه واقعیت اطراف خود نیست) و احساس شخصیت باختگی (شخص فکر میکند از شخصیت خود جدا شده و خود واقعی نیست)
احساس سردی یا داغ شدن بدن
حمله پانیک میتواند به سه شکل عمده باشد:
حمله ای که بصورت غیر منتظره اتفاق می افتند که در آن شخص نمیتواند علت خاصی را برای آن جستجو کند.
حمله ای که در جاهای بخصوص (مثلاً محل کار، اتاق سخنرانی، و غیره) یا فکرکردن راجع به آنها اتفاق می افتد.
و حمله ای که میتواند با محلات یا تفکرات خاص ارتباط داشته باشد ولی لزوماً همینکه شخص به آن محل رسید یا راجع به یک موضوع نگران کننده فکر کرد اتفاق نیافتاده و مدتی را در بر میگیرد تا ظهور کند.
این علایم ممکن است بتدریج یا نسبتاً سریع برطرف گردند.
اختلال پانیک معمولاً با آگورافوبیا (گذرهراسی) همراه است. در آگورافوبیا، شخص از رفتن به فضاهای بسته (ساختمانها، مارکت های سرپوشیده، موتر، طیاره، و غیره)، و محلات مزدحم اجتناب میکند. با آنکه نشانه های این اختلال میتوانند شدید باشند، ولی هیچکدام خطرناک نبوده و مشکل جدی صحی ایجاد نمی کنند. لیکن بعلت اینکه میتوانند زندگی فرد را بسیار محدود بسازند و مانع کار و فعالیت روزمره اش گردند، بنابرین لازم است تا در اسرع وقت اقدام به تداوی گردد.
برای تداوی این مراجعین از ادویه ضدافسردگی-ضداضطراب و روان-درمانی با روشهای متفاوت استفاده میگردد.
البته سايت همدردي سايت مشاوره خانواده وازدواجه و درين مورد كمكي نميتونه بهت بكنه
بهتره به يه دكترهاي ديكه هم مراجعه كني
مشكلتو تو اين سايت هم ميتوني مطرح كنيwww.roham.ws/web
من بعضی از علائم و دارم اما ابن تر س و ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yalda7
از روي علايم نميشه گفت
اولا بيش چند تا پزشك برو
دوما برو به همون سايت
چون از نظر پزشكي راهنماييت ميكنن
موفق باشي
دوست من
لطفا در اینترنت با دقت و حوصله جستجو کن حتما کمکت میکنن.واما من میتونم خوندن کتاب بسیار سودمند ی دراین زمینه بهتون پیشنهاد کنم. که میتونید از طریق اینترنت هم از کتابفروشیها تهیه کنید.حتما حتما کمکتون میکنه.تمام واکنشهارو به شکل دقیق توضیح داده خیلی آگاهانه و راه حلهای موثری هم ارائه داده...
نگران نباش وامیدت را به خدای بلندمرتبه از دست نده.:72:
کتاب اعصاب راحت
نویسنده دکتر کلرویکز
مترجم آقای قراچه داغی