+کدوم رو انتخاب می کنین ؟
البته این مشکل من نیست مشکل یکی از دوستامه.
اگر به طور همزمان دو نفر از شما خواستگاری کنن یه جورایی از هردوشون خوشت بیاد یکی به دلیل صداقت و راستی و سادگی اش و دیگری به دلیل داشتن مدرک تحصیلی و به عبارتی یکسان بودم میزان تحصیلات و .
کدوم رو انتخاب می کنین
واضح تر بگم شرایطشون رو
اولی : سرباز، از نظر وضعیت مالی در حد متوسط ، میزان تحصیلات سیکل ، دارای دیپلم فنی از آموزشگاههای آزاد، خیلی روراست، صادق، دوست داشتنی و بانمک ، ساده ، با معرفت ، خیلی هم مهربون و از نظر ایمان در حد خوب ، دارای خونواده کم جمعیت ، همشهری .
دومی: دانشجو، از نظر مالی در حد متوسط ، یکم آب زیر کاه و مرموز ، غیر قابل پیش بینی، مهربون، ایمان در حد عالی ، دارای خانواده پرجمعیت
دوست من هر دو رو بنا به دلایلی قبول داره اولی رو به خاطر صداقت و راستی اش و با معرفت بودنش دومی رو به خاطر بالاتر بودن سطح فرهنگ خانوادگی که داره.
دچار شک و تردید عجیبی شده در صورتی که هر دو واسه ازدواج مناسب می بینه شما اگه می خواستین انتخاب کنین کدوم رو انتخاب می کردین ؟
RE: کدوم رو انتخاب می کنین ؟
من باشم اولی رو انتخاب می کنم.
سلام jahangard ،
به نظر من مهمتر از انتخاب یکی از این دوتا ، شفاف کردن معیارهای ازدواج از طرف دوستتون هست .
من اگر جای شما بودم او رو تشویق می کردم که اطلاعات بیشتری در مورد خودش و الزامات ازدواج کسب بکنه تا بعدها خودش رو به هر دلیلی برای انتخاب یکی از این دو نفر سرزنش نکنه .
برای اولین قدم هم مقالات لینک زیر رو براش پرینت می گرفتم و از ش می خواستم با تعمق و دقت اونها رو بخونه .
مشاوره ازدواج
موفق باشی .
اول همين سوال منو جواب بده
"كدومو مي خواي .. كسي كه دوستت داره يا كسي كه دوستش داري ؟"
سلام
خب باید ببینه از لحاظ شرایط با کدوم یکی جورتره
من فکر میکنم هیچ کدوم شرایط ازدواجو ندارند
ببخشين وضع فرهنگي كدوم خونواده به دوستتون نزديكتره؟
خونواده دوستتون چند نفرن؟
ببخشين وضع فرهنگي كدوم خونواده به دوستتون نزديكتره؟
خونواده دوستتون چند نفرن؟
هر دو تا خونواده از نظر سطح فرهنگی تقریبا شبیه هم هستن ولی اولی به خاطر اینکه میزان تحصیلات توی خونوادشون بالاتره از نظر فرهنگی یکم بالاتره
من فکر می کنم اون دنبال کسی می گرده که هم خودش اون رو دوست داشته و هم اون دوست منودوست داشته باشه ؟
معیارهایی که دوست من مد نظرشه هم توی اولی هست هم توی دومی اولی یه سری معیارها رو داره دومی یه سری معیارهای دیگه از هر دوشون هم خوشش میاد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آتنا
من باشم اولی رو انتخاب می کنم.
آتناخانوم از شما بعيده. شمايي كه اينقدر مطالب مفيد در آیا تو نیمه گمشده من هستی؟ نوشتي و از طرفدارن "دكتر باربارا دي آنجيلس" هستيد. بايد توي همون كتاب خونده باشيد كه يكي از اشتباهات بزرگ عشقي اينه كه آدمي فكر كنه كه فقط يك يا چند نفر در دنيا وجود دارند كه لايق عشقش هستند و انتخابشو محدود به اين چند نفر كنه
به نظر من اگر انسان از يك دره هم آويزون باشه بايد براي گرفتن دستي كه از بالا به طرفش دراز شده دليل منطقي داشته باشه.