برای ارتباط جهت شناخت برای ازدواج چگونه وارد شوم ؟
سلام
من یه پسر 24 ساله هستم.
حدود 2 سال پیش برای کاری به یک اداره رفتم و وقتی وارد اداره شدم با کامند اونجا که یه دختر خانم بود آشنا شدم (در حد انجام شدن کار م) تو این دوسال تغریبا سالی یکی دوبار به اون اداره برای کاری رفتم .
تا اینه متوجه شدم کم کم یه جورایی به این خانم علاقه مند شدم . حلا میخواستم از شما عزیزان کمک بخوام که ببینم چه طوری میتونم با این خانم رابطه برقرار کنم .
منظورم شناخت بهتر برای ازدواج هست.
یا علی.!
RE: کمک در مورد برقراری رابطه
amg گرامی
به تالار همدردی خوش آمدی
تالار همدردی با برقراری رابطه بدون اقدام رسمی و اطلاع خانواده ها حتی به قصد ازدواج مخالف است . لذا راهکار مناسب برای شما این است که بعد از دریافت اطلاعات جانبی از طریق یک واسطه ، رسماً و از طریق خانواده وارد شده و ضمن صحبت اولیه برای یک دوره شناخت و مشاوره جهت تشخیص میزان تناسب و سنخیت موافقت خانواده وی را جلب کنید . و سپس بدور از هرگونه احساساتی با کمک یک مشاور ازدواج مسیر شناخت را طی کنید .
موفق باشید
.
RE: برای ارتباط جهت شناخت برای ازدواج چگونه وارد شوم ؟
ممنون دوست عزیز
ولی من قصدم اون چیزی نبود که شما فکر میکنی .
مشکل به دست آوردن اون اطلاعات هست.
که اگه به دست بیاد 100% با خانواده وارد عمل میشم.
یا علی.!
سلام
بهتره برای بدست آوردن هر گونه اطلاعاتی هم خانواده رو بفرستید جلو
اگر همه بخوان خودشون بفهمن که ایا طرفی که انتخاب کردن با معیارهاش میخوره که باید چند سالی باهم دوست باشن
شما اگر از ظاهر و نوع پوشش این خانوم که نشان دهنده عقایدشه خوشتون امده بقیه رو بسپرید به خانواده
از اطراف ، محیط ، و ... میتوان تحقیق و پی گیری کرد و اطلاعات اولیه را بدست آورد ، و برای شناخت روی خود فرد نیز بعد از اقدام رسمی وارد شوی .
.