RE: به خودتون رتبه بدین...
من به خودم یه رتبه میدم چون مشکلاتم باعث شد چشمم رو خیلی حقایق باز بشه..چون الان خیلی بیشتر ازگذشته فکر میکنم و چیزایی میبینم که شاید شاید شاید دیگران نبینن.
چون یاد گرفتم خودمو همینطوری دوست داشته باشم.
بهار66 (و مهمتر ازبهار66 خود واقعیم واقعی واقعی نه مجازی) ازت ممنونم.من خودمو دوست دارم:46:
شما هم امتحان کنید...خجالت نکشید...نترسید...حس خوبی داره...:72::72::72::72:
من به خودم رتبه میدم اونم نه یکی 10 تا !(میشه ده تا ده تا رتبه داد؟!)
چون با وجود مشکلاتی که 90 درصدشونو هیچکس جز خودمو شوهرمو خدا نمیدونه دارم مبارزه میکنم...چون زیر جملات نیش دار خانواده همسرم که شامل مادر شوهر و خواهر شوهر و داماد و جدیدا هم پدر شوهره کمتر از قبل خورد میشم...
چون هیچ وقت دل نمیشکنم...چون هیچ وقت هیچکسو به خاطر هیچیش مسخره نکردم....خودمو دوست دارم اما بعضی وقتا دلم خیلی برای خودم میسوزه...واقعا با خودم فکر مکینم چطور انقدر بعضی وقتا پوست کلفت میشم؟!
به خودم رتبه میدم چون زیادی محکمم....
:72::72:
سلام :46:
من اول به خودت رتبه می دم که این موضوع مهم رو برجسته کردی ..:104:
بعدش به خودم رتبه چون از زندگی کردن خسته نمیشم اونقدر که دیگه خودم از دست خودم به ستوه اومدم ...:163:
ولی جدای از شوخی ی کی از ضروریات داشتن یک شخصیت متعادل و نرمال اینه که خودش رو دوست داشته باشه و در کنار پذیرش واقعیات و فارغ از همه ی خوب و بد ها و درست و غلط های رفتاری خودش ، وجود خودش رو به عنوان یک مخلوق ارزشمند قبول داشته باشه ..
و به نظرم این اساس عزت نفسه ...
:72::72:
توجه - تبصره - هشدار
در پذیرش خود بودن لازمه ی بقا و سلامت است ( پذیرش هست هر آنچه که هست ) اما مراقب باشیم به شخصیت های خودشیفته افراطی تبدیل نشویم .
ضمن شناخت نقاط قوت و تائید نقاط قوت باید ضعفهایمان را هم بشناسیم و برای آن ها تمرینات عملی داشته باشیم و از نقاط ضعف برای خود، فاکتور تائید درست نکنیم که گندش خیلی زود در می آید.
من به خودم رتبه میدم.چون تو این مدت تلاش کردم ایرادای کارمو پیدا کنم و رفع کنم..فکر میکنم برایند رفتارام تو این مدت مثبت بوده..مثبت اندیشتر و واقع بینتر شدم..پذیرشم در مقابل خونوادم بالاتر رفته..شادتر شدم..یه سری کارا که براشون برنامه ریزی کرده بودم رو انجام دادم.به هدفای پایننتر بسنده نکردم و تمرکزمو گذاشتم رو اونچه که دقیقا میخواستم..
یکی از علتهای مشکلاتی که برام پیش اومده بود رو پیدا کردم و سعی کردم کنترلش کنم..در کل از روندم راضیم..هر چند همیشه جا برای بهتر شدن هست و من درعین حال که خودمو همینطوری خیلی دوست دارم.میخوام بازم تلاش کنم.
افرین بهار.زندگی:72:
موفق باشید
من به خودم خیلی رتبه میدم..نمیدونم چقدر ولی خیلی. کسی اعتراضی داره؟
به خودم خیلی رتبه میدم چون زن خیلی قوی هستم و مشکلاتی رو پشت سر گذاشتم که کمر خیلی از مردهارو هم میشکست ولی من سالم و سرافراز بیرون اومدم.
به خودم خیلی رتبه میدم چون دوباره دستامو گذاشتم رو زانوهامو بلند شدم و روح و جسم خستمو دوباره ساختم و نشکستم..
حتی زمانهاییکه با کشته شدن و مرگ دسته پنجه نرم میکردم بازم زندگی کردم.من نادیا...زنده ام و دارم زندگی میکنم