نگرانی از دیدن خواستگار قبلیم ( درسته به شوهرم بگم یا نه؟ )
سلام ..دوستان لطفا راهنمائیم کنین...
ثمین هستم نزدیک یک سال میشه عقدیم ...
مشکلم از این قراره که من 3 سال پیش با یه آقایی نزدیک فقط فقط 2 جلسه بیرون باهم جهت آشنائی واسه ازدواج صحبت کردیم وخوب بعدش نشد البته مادرم باخبر بود از این مسئله ....
الان بعد سه سال من یه دفتر واسه خودم باز کردم والان دارم کار میکنم یه چند باری اون آقا رو وقتی از کنار دفترم رد میشده دیدم خیلی الان میترسم شاید یه جورایی نزدیک خونشون باشم .... به شوهرم هم چیزی نگفتم .. چون مسئله ای اصلا بین ما نبوده منم اصلا اهل این حرفها نبودم ولی اون تجربه یک بار برام داره کابوس میشه پیش خودم فکر میکنم اگه بیاد دفترم چی می شه .. یا اگه شوهرم بفهمه چی ... چیکار کنم تو روخدا کمکم کنین.0000..
RE: درسته به شوهرم بگم یا نه...
عزیزم نگران چی هستی؟خودت که میگی فقط 2 جلسه با هم بیرون صحبت کردین پس لازم نیست این همه نگران باشی .خوب بیاد دفترت .تو که قبلا کاری نکردی که میترسی.اصلا از چی بترسی؟
همسرت هم بفهمه .مهم نیست عزیزم.همه دخترها خواستگار دارن .این آقا هم خواستگار شما بوده .دلیل این هم نگرانیت رو نمیفهمم!!!!
RE: درسته به شوهرم بگم یا نه...
سلام تمنا جان
ممنون که تاپیکمو خوندی ... فقط نگرانم از اون پسر پر روها باشه که دردسر برام درست کنه....
RE: درسته به شوهرم بگم یا نه... (نگرانی از دیدن خواستگار قبلیم)
سلام،
عنوان تاپیک شما رو تغییر دادم تا مشخص تر باشد.
به نظر من هم جای نگرانی نیست. ایشون خواستگار شما بودند و با هماهنگی خانواده بوده. شما هم به ایشون جواب نه دادید و همسر فعلیتون رو انتخاب کردید. همانطور که گفته شد همه دختر ها چند خواستگار داشتند و پسر ها هم چند جا برای خواستگاری رفتند.
به نظرم نیازی نیست که به شوهرتون چیزی بگویید. چون اتفاقی نیفتاده!
ولی اگر از طرف این آقا برای شما مزاحمتی ایجاد شد، و یا قصد برقراری ارتباط غیر کاری با شما داشتند، با ایشون قاطعانه برخورد کنید و اگر ادامه دادند شوهرتون رو در جریان بگذارید.
در مجموع جای نگرانی نیست.
موفق باشید.
RE: درسته به شوهرم بگم یا نه... (نگرانی از دیدن خواستگار قبلیم)
سلام
اگر فقط و فقط دوبار باهاش برای صحبت زیر نظر خانواده بیرون رفتی نگران نباش
همین نگرانیت ممکنه کار دستت بده.به شوهرتم چیزی نگو چون هرچقدر هم که بهت اطمینان داشته باشه ته دلش نگران میشه