چطور باید خودم و احساساتم رو کنترل کنم؟
سلام;
یه مشکلی دارم که شاید مشکل خیلیهای دیگر هم باشه اومدم مطرحش کنم ببینم آیا راه درمانی داره؟یا اصلا در نگاه مشاوران مشکل محسوب میشه؟
________
مشکل من اینه که درونم شدیدا تحت تأثیر عوامل خارجیه یعنی با اندک چیزی حالات صورتم تغییر میکنه.مثلا اگه کسی رو که دوسش دارم ببینم سریع رنگم میپره و یا اینکه کسی حرفی بر علیه دشمنم بزنه سریع اشک در چشمم حلقه میزنه یا وقتی دارم دعوا لفظی میکنم نا خودآگاه گریم میگیره.شاید باورتون نشه با اینکه احتمال ۸۰ درصد میدادم که نه بشنوم دفعه اولی که از دوستم که بهش پیشنهاد کاری داده بودم نه شنیدم شدیدا تحت تأثیر قرار گرفتم و اگه جلوی خودمو نگرفته بودم حتما گریه می کردم گرچه فکر میکنم چشمام کاملا قرمز شد.
چیکار باید بکنم؟؟؟
RE: چطور باید خودمو کنترل کنم؟
دوست عزیز سلام
توصیه میکنم لینک های زیر را به دقت مطالعه کنید.
چگونگی کنترل و تعدیل احساسات زجر آور
کتاب هوش هیجانی
البته لینک دوم معرفی کتاب هست.
RE: چطور باید خودمو کنترل کنم؟
ببخشید لینک مفیدی بود استفاده کردم ولی فکر میکنم ربط زیادی به موضوع من نداشت!
یا شاید در حد درک من نبود.
RE: چطور باید خودم و احساساتم رو کنترل کنم؟
دوستان من هنوز منتظر پاسخ هستم.
راه حلش دوست عزیز تمرین و بالا بردن اعتماد بنفسه. در ضمن برای مدت خیلی کوتاهی(بعنوان دارو نگاه کنید) دروغ گویی را زیاد انجام بدید(البته بعدا به اطرافیان بگید دروغ بوده و چرا گفتید) با دروغ زیاد گفتن کم کم حالتهای درونی به بیرون راه پیدا نمیکنند.اگه نشد تمرین تزویر کنید مثلا کسی را میبینید که دوستش ندارید با آب و تاب بهش بگید چه دوست توپ و باحالیه! و مثلا یبار که دستپخت مادرتون خراب شده تعریف و تمجید به راه بندازید یا برعکس. تزویر و دروغ بشما یاد میدن که احساسات به صورت منتقل نشه.البته باید بعد از برطرف شدن مشکل همه را اعتراف و از همه حلالیت بطلبید پس مواظب باشید چیز غیرقابل جبرانی نگید:310:
دوستان این راه حل مناسبیه؟
دوست عزیز سلام
فکر نکنم راه حل ارائه داده شده مناسب و اخلاقی باشه آخه اینم شد راه حل؟؟!!!!