-
1 فایل پیوست
بارقه های تقرب
مهربان خداوندا !
جهل و جرات ها یی که از روی نادانی به مقام تو روا داشتم از این که مرا به پیشگاهت نزدیک نمایدجلو گیری نکرد و از حضور در بارگاه تقرب به تو مانعم نگشت !بلکه هر گاه تورا خواندم اجابتم کردی .مسئلت نمودم عطایم فرمودی. اطاعتت کردم پاداشم دادی.شکر گزاری کردم بر کرامتت افزودی .همه ی اینها از روی اکمال نعمت ها و احسان خداوندی تو برای من است .
کریم خداوندا ! می دانم گناهانی که ازمن سر می زند مرا از پیشگاه ربوبی تو دور خواهد کرد و هر گاه که درون مرا تیره گی های معاصی و زشتی ها تاریک می سازد جز تو هیچ کسی نیست که مرا از عواقب گناهان و تیرگی های درونی آن نجات دهد .
دراین هنگام است که من با ناله ها و مناجات هایی که جمله ی اولین و آخرین آنها یا اله العاصین است سراغ پیشگاه تورا می گیرم و تو مرا از سقوط در ورطه ی نا امیدی ها نجات می بخشی .
خداوندا ! رحم و فیض خداوندیت را چنان شامل حالم فرما تا همواره نیاز خود به تعالی و نقص خود در برابر کمالاتی که امکان رسیدن به آن ها را در نهادم قرار داده ایی دریابم و در صدد رفع آنها بر آیم .
پروردگارا ! مرا از خواری و ذلت در میان مردمان که موجب سقوط شخصیت و نا هنجاری های گوناگون است محفوظ فرما !
بارالها !ما بندگان نا توان را که عوامل ضعف در برابر هوی و هوس و غرایز حیوانی احاطه کرده است با قدرت مطلقه خود حراست فرما روزی های حیات بخشی را که در اختیار ما نهاده ای برای ما مبارک گردان تا به لقمه های حرام دست نیافته و در راه تحصیل آنها بر حقوق دیگران تعدی ننماییم .
ساعات و روزها و شبها ی زندگانی ماانسان ها چنان نیست که همواره توانایی حفظ مستقیم اشیاء یاانسانهایی که تحت حمایت و تربیت ما هستند داشته باشیم .اوقاتی وجود دارند که ما از حفظ آنچه تعلقی به ما دارند عاجزیم .
آن موقع ست که از تو ای خداوند بینا و شنوا و ناظر بر همه ی هستی و محیط به آن مسئلت می داریم ,,خود با لطف عمیقی که داری از دست رفتن آنها که موجب خسارت می گردد جلوگیری فرمایی!
فایل صوتی را از اینجا دانلود کن