می خوام زندگی کنم اما ... (به بهترین راه مردن فکر میکنم)
سلام
سالهاست دنبال اینچنین جایی برای در میان گذاشتن مشکلاتم هستم وحالا خیلی خوشحالم که این سایت رو پیدا کردم
متاسفانه مشکلات من چنان منحصر به فرده که اگه همشونو تو این سایت بنویسم مطمئنم هر آشنایی ببینه میدونه اینا رو کی نوشته. ای کاش مشاورین محترم با ایمیل من تماس بگیرن که دقیق تر مشکلاتمو مطرح کنم چرا که حل مشکلات روانی با روشن شدن تمام زاوایای مسئله قابل بحث و حل شدنه
فعلا همینو بگم که درحال حاضر و طی 15 سال گذشته بارها به مردن فکر کرده ام ، به خودکشی و خلاص شدن از مشکلات اما تنها عاملی که از این کار منعم میکنه شکسته شدن خونوادم بین مردمه اونا که گناهی ندارن!
بنابراین دنبال راهی میگردم که مردنم اتفاقی جلوه کنه نه خودکشی البته دنبال بهترین راه زندگی کردنم اما چون طی 15 سال گذشته زندگیم بدتر و بدتر از قبل شده به بهترین راه مردن فکر میکنم
ممنون میشم کمکم کنید
RE: می خوام زندگی کنم اما ... (به بهترین راه مردن فکر میکنم)
سلام،
عنوان تاپیک شما تغییر داده شد.
متاسفانه ما اینجا امکان مشاوره ی خصوصی برای مراجعین رو نداریم. چون این کار خیلی زمانبر هست و کارشناسان فرصتش رو ندارند که به همه مشاوره خصوصی بدهند.
شما نیاز هست که مشکلتون رو به صورت عمومی مطرح کنید. در ضمن دقت کنید که هیچ تاپیک و پستی به درخواست شما حذف نخواهد شد و برای همه قابل خواندن هست. بنابراین مطالبی که می نویسید رو طوری بنویسید که شناخته نشوید. نیاز نیست همه مشکلات خود رو بنویسید و یا داستان زندگی خود رو تعریف کنید که باعث شناخته شدن شما بشود. بلکه فقط مشکل اصلی خود رو بنویسید و بگویید که چه چیزی بیشتر از همه باعث ناراحتی شما شده و شما رو به فکر خودکشی انداخته است.
امیدواریم بتوانیم به شما کمک کنیم.
با تشکر.