با این همه بحث چی کار کنم؟؟؟؟
سلام با یه مشکل تازه برگشتم.یه 10 روزی با شوهرم رفتم مسافرت اولین سفر مشترک.از اول سفر با خودم عهد کردم از دستش ناراحت نشم تحت هر شرایطی.اما اون تو این 10 روزه10 تا 12 مورد ناراحتی داشته ازم.من سریع سعی میکردم مساله ای که باعثناراحتیش شده رو حل کنم.بهش محبت کنم.سفر خیلی خوبی بود اما این بحثای دایمی یه کم تلخش کرد.یه دعوای حسابی هم داشتیم میخواست برم گردونه واسه دومین بار گفت ما به درد هم نمیخوریم و جدا شیم.این توقع زیادیه که وقتی ناراحتم ازم بپرسه چی شده؟و ازم دلجویی کنه.گفت کسی که کسی رو دوست داره واسش ناز نمیکنه.خیلی ناراحتم.به نظر شما طبیعیه این همهبحث تو اولین سفر؟؟؟؟
RE: با این همه بحث چی کار کنم؟؟؟؟
صبور باش.زمان میبره.با گذشت زمان همسرتون هم متوجه گذشت های شما میشه.البته نگفتن دلخوری ها هم از طرف شما خیلی خوب نیست.
به خدا من خیلی صبوری میکنم.بهش گفتم من مثل سنگم ازت ناراحت نمیشم.اما این ناراحتی ها از جانب تو مثل قطره های ابیه که میزه روم.در اثر گذشت زمان تحلیل میرم.تازگی ها خیلی بهم تندی میکنه.
خواهش میکنم کارشناسای تالار کمکم کند تا مشکلم از ریشه حل شه.:316:
یعنی واقعا هیچکس نیست که کمکم کنه؟؟؟؟؟؟:302::302::302:تنها امیدم بعد ز خدا این تالاره.
سلام
ببین موضوعی رو که بیان کردی یه مقدار مبهمه مثلا موردهایی که پیش اومده رو بیان نکردی ....
چرا با خودت عهدی بستی که از دستش ناراحت نشی چرا با خودت عهد نبستی که یه کاری بکنی که سفرتون بیشتر خوش بگذره .
ببین بحث همیشه توی زندگی وجود داره اسمش بحث نیست می شه گفت اختلاف نظر مثلا شما به یه چیزی موافق هستی ولی همسرتون نه . این اختلاف نظر اگه بخواهی روش مانور بدی می شه دعوا
به نظر من زن و شوهر باید در مواقعی که اینچنین موردهایی پیش می آد یکی من باشد و یکی نیم من که منجر به بحث طولانی نشه . گذشت توی زندگی خیلی خوبه
شما هم اگه از موردی ناراحت هستید براش مطرح کن و ازش بخواه که هنگامی که ناراحت هستی با شما چه رفتاری داشته باشه ( یواش یواش جا می افته )
امیدورام منظورتون رو خوب متوجه شده باشم و حرف هام بدردتون بخوره
اختلاف نظر نه ایرادگیری راجع به من.
یعنی از شما ایراد میگیره مثلا چی ؟
لطفا بیشتر از خودتان توضیح بدهید
اینکه چند سالتونه و همسرتون چند سالشه ؟
چند وقته ازدواج کردید؟
و اینکه از چه چیزهایی ایراد می گیره؟
واینکه شما چه واکنش هایی را در برابر ایرادهایش دارید؟
چیکار کردید که بهتون گفته به درد هم نمی خوریم؟
مثلا اينكه من سرم نميشه من 20 و اون 31 سالشه يه سال عقد و 7 ماهه عروسي كرديم من در مقابلش عذرخواهي و محبت ميكنم:316:
ببین عذرخواهی خوبه ولی زیادش نه احساس می کنم تو موردهایی که پیدا شده شما زیاد عذرخواهی کردی و همیشه حق رو به اون دادی و ایشون هم این حس رو نسبت به شما پیدا کرده که شما چیزی سرتون نمی شه .
در واقع خودتون به اون اجازه این کار رو دادین
شما هم نظر بدبد - مخالفت کنید
منظورم جدل کردن نیستا ... یعنی سعی کن بعضی موقع سر برخی از موارد زندگی نظر شما باشه و یواش یواش عادت بده که شما هم نظراتتون توی زندگی کارسازه و نتیجه خوبی داره و اون حسی که شوهرتون به شما پیدا کرده ( که می گه شما چیزی سرتون نمی شه ) با گذشت زمان کمرنگ بشه
روزهای خوبی براتون ارزو می کنم