چطوری توی زندگی خوش بین باشم و اعتماد بنفس بالایی داشته باشم؟
سلام دوستان تالار.میشه لطفا بهم کمک کنین و بگین چطوری اعتماد به نفسم را بالا ببرم؟چه جوری مثل بعضی آدما از هر چیزی یه دید خوب داشته باشم .و همه چیزو به نفع خودم ببینم؟جملات و مثال هایی تو این زمینه دارین؟آیا آدمای اینجوریو میشناسین؟اگه میشناسین میشه بگین چی میگن؟اغلب چه حالی دارن؟
RE: چطوری توی زندگی خوش بین باشم و اعتماد بنفس بالایی داشته باشم؟
نقل قول:
چه جوری مثل بعضی آدما از هر چیزی یه دید خوب داشته باشم .و همه چیزو به نفع خودم ببینم؟ج
البته فکر کنم منظورت به صلاح بودنه..
اما لازمه خوب دیدن وسعت دادن افق فکر هست...این که من به جای اینکه نوک دماغمو ببینم به اینکه هر اتفاقی اولا تصادفی نیست و دوما پر ازحکمته فکر کنی کمکت میکنه...
این ما هستیم که با افکارمون رخدادهای زندگیمونو میسازیم...پس میتونیم با تمرکز روی ذهنمون روی وجودمون زندگیمونو تو دست خودمون بگیریم.
به این فکر کن دنیا چقد وسیعه و ما چقد کوچیک...پس چطور ذهن ما میتونه در ان واحد تموم حکمتهای اتفاقات رو بفهمه...گاهی نیاز به گذشت زمان هست تا بعضی حقایق برامون روشن بشه البته با تمرین و فکر کردن به درسایی که قبلا زندگی بهمون داده میشه افق دیدمونو بازتر کنیم...
چند بار تا الان شده اتفاقی بیفته اما بعدا حکمتشو درک کردی؟به اونا فکر کن
--------------------------------------------------
اما لازمه اعتماد به نفس دوست داشتن خودته
یالله زود تند سریع برای من دلایلی که میگه تو لایق دوست داشتن هستی رو برام بنویس.اولیشو خودم میگم به نظر من همه ادمها لایق دوست داشته شدن هستن چون از وجود خدا تو وجودشون هست...بقیش با تو.
هر وقت تو اینه خودتو میبینی بابت تک تک چیزایی که داری خدا رو شکر کن و خیلی راحت قربون صدقه خودت برو.
برای خودت کادو و هدیه بخر.
یه دفترچه اماده کن و هر وقت یه کار مثبت هر چند کوچیک انجام دادی ازخودت تشکر کن.
و مدام به خودت بگو من شایسته بهترینها هستم...من خودمو به خدا سپردم.
اینها همه باعث افزایش اعتماد به نفس و خوب دیدنت میشه.فقط یادت باشه اعتماد به نفس و عزت نفس با غرور کاذب فرق داره
موفق باشی