RE: دوستی با پسر غیر ایرانی
وااااای مهراندیش
باور کن فکر کردم 16 سالگی از ایران رفتیو الان فوقش 25 سالته آخرش که نوشتی 30 سالته واقعا لبخند نشست رو لبام
من خیلی کوچکتر از اونم که راهنماییت کنم و اصلا هم نمیتونم موقعیتتو درک کنم
اما امیدوارم موفق و شاد باشی
در ضمن همدردی در رابطه با روابط دختر و پسر مخالفه و اگه رابطت به خواستگاری برسه میتونی اینجا مطرحش کنی
صادقانه میگم تاپیکتون کامل نخووندم خیلی طولانی بود.
شما چرا این سوالو میپرسید شمایی که از کس دیگه ضربه خوردین دیگه چرا؟
رابطه جنسی برقرار کرد و رفت....
ایرانی و غیر ایرانی هم نداره دوستی عاقبت خوشی نداره
سلام دوست عزیز
خوش اومدی به همدردی
بین نوشته هات لطفا فاصلاه بذار..چون مطلب طولانی هم هست...
وقتی متنتو خوندم انگار داشتم فیلم میدیدم...همه چیز چقدر سریع و اشتباه اتفاق افتاد و تموم شد.
من شما رو کاملا درک میکنم..چرا که خودم هم ده سال در غربت زندگی کردم...میدونم دنبال همدمی
اما دقت کن از چاله نیوفتی تو چاه
نباید به خاطر بدست اوردن همدم تن به هر رابطه ای بدی...به خصوص اینکه میدونیم چقدر اروپایی ها بی قید و بندن و آمار بیماریهای مقاربتی و خطرناک مثل ایذز و ...در کشورشون واقعا بالاست.
نکته دیگه اینکه با یه پسر همخونه شدی...واقعا فکر نمیکنی بیش از حد شجاعی؟!
کارهایی رو که نباید براش میکردی کردی...منم جاش بودم از همین محبت حالم بد میشد.
قسم خورده بودی اولین موردی که برات پیش بیاد رو قبول کنی؟شما تحصیلکرده ای؟!شما آدم پخته ای هستی؟!شما واقعا فکر میکنی با این طرز تفکر میتونی در غربت زندگی کنی؟!
دوست خوبم...در کشور خودمون کسانی که باهم دوست میشن اکثرا به ازدواج خنم نمیشه.حالا شما میخوای با یه خارجی..که معلوم نیست کیه..مذهبش چیه...ایا به عقاید شما احترام میذاره...ازدواج کنی؟
گیریم ازدواج هم کردی...واقعا به اختلاف عیدتی و فرهنگی فکر کردی؟
یه مثال برات میزنم
عموی من نزذیک 25 ساله ساکن آلمانه.همسرش آلمانی بود.دلیل جدا شدنش میدونی چی بود؟
اینکه هر بار مهمونی میرفتن همسرش با همه مردا میگفت ویخندید..میرقصید..مشروب میخورد...تازه به عموی منم میگفت تو هم همینجوری باش.
عموم هم که اعتراض میکرد میگفت این فرهنگ ماست.
و راست هم مگیفت.
مقصر عموی من بود که برای رهایی از تنهایی و غربت تن به این ازدواج داد..که البته سالهاست که جدا شده...
ضمنا من نمیفهمم علت گفتن شما از رابطه قبلیت چی بوده؟چه لزومی داشته بگی؟!
خلاصه که حواست جمع باشه.به خاطر فرار از تنهایی نیفتی در راهی که به نا کجا آباد میره...
دقت کن که آلمانی ها فاشیست هستند یعنی نزاد برتر رو انتخاب میکنن.این موضوع براشون عادیه و اکثریت قریب به اتفاقشون به این اصل پایبندن...
خارجی ها و بیگانه ها رو له میکنن...
موفق باشی
mehrandish عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
خانمی شما دچار تعارض هستی و تا این تعارضات را حل نکنی مرتب آسیب خواهی دید در زندگی . تعارض در مورد مذهب ، تعارض در سبک زندگی و .......
مثلاً اسلام را دوست داری ، ولی به اصولش پای بند نیستی . انسجام خانواده را دوست داری اما به روش غربی عمل می کنی . ازدواج را می طلبی اما راه دوستی را در پیش گرفته ای و ...... اینها تعارض است و شما را بسیار آشفته و آسیب پذیر می سازد .
از هرگونه ارتباط دوست دختر دوست پسری و همخانه شدن و رابطه عاطفی جنسی پرهیز کن و روی خودت و شخصیتت و حل تعارضها و آموختن و به کار گرفتن مهارتها ، جدی و مصمم کار کن .
لینکهای زیر را مطالعه کن :
http://www.hamdardi.net/thread-19997-post-184524.html#pid184524
http://www.hamdardi.net/thread-20001.html
http://www.hamdardi.net/thread-2407-post-21484.html#pid21484
.