من و عشق دیوانه وار به یک خواننده ی غربی
سلام
من سالهاست که ترانه های یکی از خواننده های غربی رو گوش میدم و همیشه (از همون چند سال پیش)دوسش داشتم که الان تبدیل به جنون شده.و تمام زندگیمو تحت الشعاع قرار داده. و مدام دارم با اون زندگی میکنم و دوست دارم تمام اتاقم عکس اون باشه و تنها صدایی که میشنوم.من 25 سالمه و جالبه که این خواننده 35 سال از من بزرگترن و اینو میدونم که احتمال اینکه من ایشونو ببینم کمتر از 1% هست چه به اینکه به ایشون برسم
خودم اصلا دلم نمیخواد بهش فکر کنم اما همش تو ذهنمه حتی مدام به والدینم اصرار میکنم که اجازه بدن من به اروپا(و به کشوری که ایشون زندگی میکنن )مهاجرت کنم هر چند میدونم که ایشون خانواده ی گرمی دارن و زندگی خوبی که در اروپا و به خصوص بین هنرمندانشون کمه.
میدونم که اشتباه میکنم اما از ذهنم بیرون نمیره.افسرده شدم و به کس دیگه ای فکر نمیکنم.
لطفا کمکم کنید دارم میمیرم
RE: من و عشق دیوانه وار به یک خواننده ی غربی
سلام
یعنی میخوای یکی اینجا پیدا بشه که به تو کمک کنه که تو به اون خواننده برسی !!!؟
راستی منظورت از خواننده ی غربی چیه ؟ یعنی اون خارجیه ؟
ناز بارون جون
منو ببخش ولي منتظر چه جوابي هستي مطمئنم خودت كاملا متوجه اي كه داري چه اشتباهي مي كني
با اينكار روح و ذهن خودت رو خراب مي كني و تاثير مستقيم روي زندگي آينده ات داره
حالا يه سوال
فرض مي كنيم تو رفتي اون كشور و اتفاقا اون آقا رو ديدي اونوقت چي؟
مثلا مردي كه حدود 60 سالشه و احتمالا صد تا عاشق سينه چاك مثل تو داره مياد شيفته تو بشه و بهت بگه زنم مي شي؟
يه جايي يه مطلب در مورد كسايي كه مثل تو به واسطه صداي يه خواننده شيفته اش مي شن خوندم ولي الان دقيق يادم نيست اگه يادم اومد حتما بهت مي گم
زندگي بازي نيست كه با يه بازي خرابش كنيم
خوب چرا عصبانی میشید من فقط میخوام فراموشش کنم همین .نمی خوام منو به اون برسونید.خودم که گفتم این غیر ممکنه. من حتی تو نوجوونی هام هم از این عشفا نداشتم یه آدمه خیلی منطقی هستم ولی این بار نمی دونم چی شده که...؟
معذرت مي خوام نازبارون جون
آخه از خانم منطقي مثل تو بعيد به نظر مي رسيد
خانمي كمتر به آهنگاش گوش كن
بيشتر به كارهاي سرگرم كننده ديگه مشغول شو
دعا بخون و از خدا كمك بخواه
منم عاشق یه خواننده ی ایرانی مقیم لس آنجلسم ازم 20سال بزرگتره دارم دق میکنم قرص اعصاب میخورم احتمالش خیلی خیلی زیاده که ازنزدیک ببینمش از7سالگیم میپرستمش افسرده شدم هرروزم شده اشک وآه کمکم کنیدهرموقع میبینمش بدنم سردسرد میشه انگاردارم میمیرم به دادم برسین.
سلام خانم شکوفه.
به تالار خوش آمدید:72:
لطفاً به تاریخ آخرین پست توجه کنید. تاپیکای قدیمی رو نباید به روز کنید.
شما برای حل مشکل خودتون، در انجمن مربوطه، تاپیک جدیدی باز کنید.:72:
شکوفه عزیز این تاپیک متعلق به نازبارون هست که سه ساله سر نزدن. شما برای این که بتونید راهنمایی دریافت کنید باید به انجمن مربوطه برید و با کلیک بر روی کلید موضوع جدید در سمت راست پایین صفحه شرح مختصر و مفیدی از خودتون بدید تا هم تالاری ها کمکتون کنند .