چه جوری بهش بفهمونم دوسش دارم
سلام
من کارمندم ، در آمد خوبی دارم ، 24 سالمه و ساکن شهرستانم ، از یه دختر فامیل خوشم اومده ، شخصیتم طوری نیست که بخوام دوست دختر داشته باشم ، دوست دارم باهاش ازدواج کنم . اون دختر 17 سالشه ، به مادرم می گم برو واسم خواستگاری ، میگه زوده ، بعدش مادرم می گه تو اول نظر دختر رو بدون ، اگه مثبت بود خودم می رم خواستگاریش .
اون دختره موبایل نداره ، من می خوام نظرش و بدونم ؛ شاید قبولم کنه . چه جوری بهش بفهمونم ؟ ما سالی یه بار همدیگر رو می بینیم .
RE: چه جوری بهش بفهمونم دوسش دارم
سلام دوست عزیز
به نظر من بهتره با خانواده و رسمی جلو بری این که جداگانه بخای نظرشو بدونی راه درستی نیست
بعد خواستگاری هم سعی کن دوره شناخت منطقی و کاملی داشته باشی
برای شما دوست عزیز بهترین ها رو آرزومندم
سلام دوست عزیزم:
پیشنهاد من به شما این است که با خانوادات صحبت کنید تا از خانوداه دختر نظر دخترشون رو جویا بشن و اگر مثبت بود رسما به خواستگاریشون بروید ودر صورتی که دو خانواده این عقیده رو دارن که حالا زوده قرار بذارید که اگر نظرشون مثبته یه مدت رفت و امد کنید تا هم با اخلاق وروحیات هم اشنا بشید وهم امادگی بیشتری برای ازدواج پیدا کنید :43:
به نظر من هم بذارين خانواده ها مطرح كنن
اينجوري خيلي بهتره
بعضي وقتا دختر براي اينكه سنگيني و غرور خودش رو حفظ كنه درجا رد ميكنه
ولي وقتي خانواده ها در جريان باشن فرصت فكر كردن داره
سلام
به نظر منم خودتون اصلا اقدام نکنید چرا که ممکنه خانوادش به خصوص پدرش ازین کار شما برداشت بدی بکنه و کار رو برای شما دشوارتر کنه.
با سلام،
چرا می خواهید بار سنگین زندگی مشترک و مصایبش را بر دوش یک نوجوان 17 ساله بگذارید؟