اول از همه عذرخواهی می کنم از عنوان تاپیک، به فکرم نرسید چه عنوانی مناسب است!
راجع به یه موضوع مشورت می خواستم.
مجدد یادآوری می کنم که من و همسرم مشکلات فراوان باهم داشتیم (داریم)، تا جاییکه کارمون حتی به جدایی کشید ولی فعلا مسکوت مونده!
امروز شوهرم بهم گفت، من می خواهم به شوهرخواهرم بگم سند بزاره که من یه وام بگیرم، منتها قبلش می خواهم 2 میلیون قرض بدم که پسرش که تازه عقد کرده برای نامزدش طلا بگیره!
بعدش هم می گه من می خوام ماشینم رو هم بفروشم که حساب بانکیم بیشتر پول داشته باشه که بیشتر بتونم از روش وام بگیرم. تا خونه یا مغازه بخرم.
حقیقتش من از یه طرف بهش و خانواده اش اطمینان ندارم. و ممکنه که بخواد خرج عروسی پسرخواهرش رزو بده!
خواهرشوهرم که پارسال دنیای اهانت رو بهم کرد و بابت تولد پسرم هم اصلا نیومد خونه مون.
حقیقتش من اصلا دلم نمی خواد یه همچنین آدمی سندش رو رهن بزاره برای وام شوهرم. و برم زیر منتش.
از طرفی بعید می دونم که اصلا اینکار رو بکنه و می گم بزار شوهرم همه کار بکنه، وقتی رو انداخت و بهش ندادن، ادب شه. (البته نمی دونم این حدسم چقدر می تونه درست باشه)
حالا نمی دونم چی کار کنم. بهش بگم که من نمی خوام از خواهرت سند بگیری؟ (اونوقت یه عمر منت می ذاره که خواهرم می خواست سند خونه اش رو بذاره دیگه)
یا اینکه صبر کنم تا لحظه آخر ببینم ببینم می ده یا نه و اون موقع بگم نده؟
اینرو هم بگم می خواد با پسرخواهرش شریکی وام بگیره.