تازه اومدم کمکم کنید دوستان
سلام من سارا هستم
چند ماهی است که درسم تمام شده وسرگردانم ونمی دانم چه باید انجام دهم اگر می توانید کمکم کنید
گاهی پدر ومادرم انقدر به من گیر می دهند که نمی دانم چه باید کنم .
انها از اول زندگی شان هیچ وجه مشترکی نداشتند و حتی الان هم با هم دعوا می کنند هر چه به گآنها می گویم حداقل جلوی بچه هاتون این کار را نکنید گوش نمی دهند .
همیشه فکر می کردم که به خاطر من است که این گونه هستند اما حالا به این نتیجه رسیدم که خودشان مشکل دارند از بخت روزگار هم کسی نیست تا با او ازدواج کنم چون مشکل جسمی دارم و یک دست ندارم.
از دست دعواهای والدینم و شرایط و موقعیت خانه خسته ام .
RE: تازه اومدم کمکم کنید دوستان
سلام ساراجان
اين خيلي خوبه كه با پدر و مادرت طوري رفتار كني تا بتواني براي حل مشكلاتشان كمكشان كنيد
بهتر است فعاليتهاي هنري آغاز كنيد و يا سركار برويد و ساعاتي از روز را در بيرون از منزل به سر ببريد تا روحيه كسلي پيدا نكنيد و از جو خانه خسته نشويد
سمت و سويي به زندگي خود بدهيد. بدانيد كه زندگي براي يك دختر جوان فقط ازدواج نيست كه چون شرايط ازدواج ندارد، هيچ كاري انجام ندهد و هيچ هدفي نداشته باشد. البته منظورم اين نيست كه شما نمي توانيد ازدواج كنيد ،بلكه منظورم اينست كه تا زماني كه موقعيت مناسبي براي ازدواج برايتان پيش بيايد،مي توانيد قبل از آن اهدافي را براي خودتان مشخص كنيد و حتي زماني كه ازدواج هم كرديد مي توانيد آن اهداف را ادامه دهيد
سلام عزیزم
خوش اومدی
بهتره یه کم خودتو سرگرم کنی با کلاس , درس و...
اگه بخوای توی خونه بمونی حساسیتت بیشتر میشه عزیزم
سلام سارا جون خوش اومدي
چرا خودت رو ناراحت مي كني به پيشنهاد دوستان عمل كن
از توانايي هايي كه خدا بهت داده استفاده كن تا خودش برات راه گشا باشه
خدا گر ز حكمت ببندد دري
ز رحمت گشايد در ديگري
سلام به سارای گل
باید بگم اعتماد به نفس خوبی داری باور کن که خیلی ها هم هستن که هیچ مشکلی ندارن و ازدواج هم نکرده اند سعی کن که بیشتر به خدا نزدیک بشی البته کار کردن اون هم در خارج ازخانه در یک محیط امن خیلی خوبه و اینکه سعی کن مطالعه کنی و اینکه همیشه به پدر و مادرت احترام بگذار هر چند که با نظراتشون مخالف باشی البته کاملا مشخص است که دختر خیلی خوبی هستی و همین باعث پیشرفتت می شه ... موفق باشی اما فقط یه چیزی رو بدون برای فرار از بعضی از مشکلات ازدواج راه حل درستی نیست و هیچ وقت برای اینکه نمی تونی یه مشکلی را حل کنی صورت مسئله را پاک نکن ولی خودت را هم عذاب نده
موفق باشی
1 فایل پیوست
شايد يه كسي مثل خودتان باشد كه با شما ازدواج كند ولي سعي كنيد صورت مسئله را پاك نكنيد .
شما نبايد به خاطر گير هاي پدر و مادرتان به ازدواج فكر كنيد بايد راه حل را از يه مشاور مانند اقاي سنگتراشان بگيريد با تشكر.
سلام سارای عزیز:72:
اختلاف و بحث توی هر خانواده ای هست خودتو اصلا ناراحت نکن. سعی کن آرامش داشته باشی.
اما عزیزم اینکه بخوای به خاطر فرار از مشکلاتت ازدواج کنی از چاله میفتی توی چاه. هیچوقت همچین کاری نکن بذار سر فرصت که یه مورد خوب پیدا شد این کار رو بکن.
خیلی کارا می تونی بکنی که زندگیت رنگ و بوی تازه ای بگیره، ادامه تحصیل، کلاسهای مختلف، کار، .... فعلا به خودت برس و نگران چیزی نباش
امیدوارم موفق باشی:203:
:72:سلام سارای عزیزم
به نظر من بهتره خودت رو با یک کار هنری سرگرم کنی.چون اینطوری می تونی تمام احساساتتو تخلیه کنی واینو رو هم بدون که همه آدما توی زندگیشون مشکل دارند مثلا خود من می خوام از شوهرم که به جز اذیت کردن من کار دیگه ای بلد نیست جدا بشم.:72:
با سلام خدمت سارا خانوم , به نظر من سعی کن زبان یاد بگیری و فیلمهای زبان اصلیرو برای خودت ترجمه کنی منم این کارو میکنم خیلی کیف میده وقتی مفهوم حرفاشونو میفهمی و بعدش که حرفه ای شدی میتونی کارهای زیادی انجام بدی که بستگی به سلیقه خودت داره مثلا ترجمه سایتهای خارجی و قرار دادن در وبلاگ یا سایت خودتون که حتما می تونه درآمد هم داشته باشه البته این یک مثال بود کارهای زیادی میشه انجام داد این میتونه خیلی سرگرم کننده باشه برای شما و افتخاری باشه برای مادر و پدره عزیزتون من شمارو بخاطر داشتن اعتماد به نفس قویتون تحسین میکنم این چیزی هست که شما دارید و من ندارم, براتون آرزوی موفقیت میکنم .
سلام سارای عزیز. با این که تو شرایط تو نیستم ولی بدون که خیلی خوب درکت میکنم. ولی چیزی هست که باید بدونی اونم اینه که فقط به خدا فکر کن. خدا به من خیلی کمک ها کرده و من شاهد همشون بودم. من خودم زندگی پر از مشکلی دارم ولی امید به خداس که منو روی پا نگه داشته.