RE: نمیدونم شوهرم فکرش کجاس؟
سلام دوست عزیز
اون خانمه درشرکت شوهرتون چه نقشی داره؟
آدم مهمیه؟که باید شوهرتون ببرش بیارش؟؟
چرا حالا فقط شوهره شما باید این کار رو انجام بده مگه کس دیگه اجازه اینکارو نداره.
یک کاری کن اون خانم رو دعوت کن برای شام منزلتون بیشتر آشنا بشید با اخلاقیاتش وخدای نکرده اگر قصدوقرضی هم داشته باشه از رفتارهاش متوجه میشی.
واحتمال زیاد شما شک بیموردی دارین.
خوب همکارند باید در تماس باشند برای مسایل کاری.
سلام دوست عزیز
بهتره که حساسیت زیادی نشون ندی و شوهرت رو هم در گیر این حساسیت نکنی....
و سعی کن بدون توقع به شوهرت محبت کنی و اون رو جلب کنی ....
من فقط یه چیزی رو متوجه نشدم که شوهر شما چرا باید اون خانوم رو ببره برسونه؟
راستش رسوندنشو منم نمیدونم اون خانم کارمند شوهرمه و جز اون و شوهرم کس دیگه ای توی شرکت نیست
دوست عزیز سلام
من حس میکنم شما با مشکل سپری کردن وقت در غیاب شوهر رو به رو هستی
اصلا هیچ شکی نکن و حساس نشو
و سر کار یا با تماس مزاحم شوهرت نشو فرصت بده که برات احساس دل تنگی کنه و بعد ساعت اداری مشتاقانه به سویت بشتابد
دوست عزیزم باور کن ما گاهی خودمون رو با این حساسیت ها و فکرای عجیب آزار میدیم
عزیز دلم خودتو آزار نده و بچسب به زندگی آروم و قشنگت:46:
شمیلا جان به نظر من شما با ملایمت با شوهرت صحبت کن و ازش بپرس دلیل اینکه همکارشو میرسونه چیه؟سعی کن جوری بگی که حساس نشه. بعد با مهربونی و بدون حساسیت ازش بخواه اینکارو نکنه و وقتشو به جای اینکه صرف رسوندن اون خانوم بکنه صرف با هم بودنتون بکنه. اگه پذیرفت چه بهتر و تو هم دیگه کشش نده. اما اگه دیدی باز تکرار کرد یه کم قاطعانه تر ازش بخواه اینکارو نکنه.
(دوستان من یه سوال برام پیش اومده.یعنی شماها اگه شوهرتون همکار خانومش رو برسونه مشکلی ندارین؟منظورم این نیست که شوهر شمیلا از این کار منظوری داره ولی کارش غلطه و کار غلط بی منظور هم نباید انجام بشه.روابط همکاری یه حد و حدودی داره که باید رعایت بشه)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shomila
راستش رسوندنشو منم نمیدونم اون خانم کارمند شوهرمه و جز اون و شوهرم کس دیگه ای توی شرکت نیست
ولی این دلیلی نمیشه برای رسوندنه اون خانوم مگر اینکه راننده اون خانوم باشه که نیست ( یعنی باید یک دلیل قانع کننده داشته باشه)
اگه ما هم گفتیم که به این قضیه حساس نشو برای اینه که حساسیت خودش منجر به مشکلاتی میشه که عواقب بدی پیدا می کنه ...
یعنی باید بیشتر روی طرز گفتارت تمرکز داشته باشی تا همسرت بیشتر متوجه ان خانوم نشه و ایشان را مورد جلب خود قرار ندهد....
بهار جان با شما موافقم ولی درسته که هیچکدام از ما خانومها نمی توانیم تحمل کنیم که همسرمان بدون دلیل بخواهد خانومی را به مقصدش برساند ولی از همه مهمتر سیاست زنانه ما است که با حساسیت بیشتر او را به سمت این مسائل سوق ندهیم!
سلام
من فکر کنم اگه به شوهرت اعتماد داری حساس نشو رو رسوندن همکارش میتونه دلیل قانع کننده داشته باشه
در یه نشست بدون اینکه حساسش کنی علت رو جویا بشو
بازم میگم رسوندن همکارش نمیتونه شک برانگیز باشه
سلام
اولین پستم رو در این تالار به فال نیک میگیرم
(بالاخره بعد یک سال خواننده خاموش بودن همت کردم و عضو شدم)
ببخشید البته جسارته در اولین پستم به جای پرسش از مشکلاتم میخوام جواب دوستمون رو بدم.
به نظر من در یک محیط دوستانه بعد از اینکه کلی از خوبی های همسرت گفتی و عشقت رو ابراز کردی و کمی هم در مورد مسائل کاریش صحبت کردین بدون هیچ حساسیتی بپرس شما مگه رئیس این خانوم نیستی چطور شده مثل راننده می رسونیش؟؟
به نظر من این کار در شان شما نیست و ارزش شما بالاتر از این حرفاست و ......
من بر اساس تجربیات خودم میگم
بهتره آدم نشونه ها رو جدی بگیره، نشونه ها هم تغییر رفتار همسر ایشون هست، مثل جواب ندادن موبایل، رها کردن دست ایشون، پشت پنجره رفتن ایشون و رساندن ایشون به منزل و .... نشونه ها می تونند حرف های زیادی برای گفتن داشته باشن مخصوصا نگاه ها
مطرح کردن این مسئله با همسر ایشون چه چیزی رو روشن میکنه؟ اگر خدایی نکرده مسئله ای هم باشه، همسر ایشون میتونه انکار کنه و یا باعث افزایش حساسیت بشه
بهتر نیست قبل از اینکه ایشون حساسیت این مسئله را برای همسرشون بیشتر از این زیاد کنه، چندین بار با حضور در شرکت به صورت اتفاقی، با کمی کنترل نا محسوس که باعث ایجاد حساسیت همسر روی این مسئله نشه، کمی اطلاعات خودشون رو بالا ببرن و بعد اقدام به کار یا حرفی مناسب کنند؟