RE: باید چکار کنم کلافه شدم
شیما جان خوش اومدی
عنوان تاپیکت مبهمه
در ارسال بعدی یه عنوان دیگه بفرست تا مدیران برات عوض کنن
شیما جان تا وارد زندگی نشدی این رابطه رو تمام کن.
شیما جان عزیزم
میشه یه کم شمرده شمرده تر بنویسی. آخه خیلی حرفات تو هم تو همه عزیزم
خانومی. این آقا ظاهرا خیال نداره از اون دختر دست بکشه.
رک بهت بگم: خودتو معطل این مرد نکن
اگر مشکل دیگه ای نداری ( عقد نکردید، رابطه جنسی نداشتید و ... ) بدون شک تمامش کن.
اگر موارد این چنینی بوده و مایلی توضیح بده تا بسته به شرایط دوستان نظرشون و دلایلشون را بگن.
شیما جان سلام
دوست عزیز اگه پسری دختری رو دوست داشته باشه در رابطه با هیچ محرکی عکس العمل نشون نمیده
انقدر که برای شما این رابطه مهم هست برای اون مهم نیست چون احساس تعهد نداره
دوست عزیزم زندگی ارزش این همه کلافگی و دو دلی نداره وارد زندگی با این همه تردید نشو
موفق باشی
شيماي گلم خواهر نازنيم! عزيزم! با قدرت هرچه تمامتر و با هر نيرويي كه در توانت داري خودتو هرچه سريعتر و با شتاب هرچه بيشتر از اين رابطه مزخرف سوهان روح بكش بيرون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
متاسفم! روزهاي تلخي رو درصورت ازدواج با اين آقا برات مي بينم! آقاي باصطلاح محترمي كه هنوز در روياي عشق قديمي اش هست و به بهانه دلسوزي هر از چندگاهي سري بهش مي زنه و مشكلاتش رو حل ميكنه!!!!!!!!!!! (واي كه چقدر مهربونه!!!) من زنگ نمي زنم اون مي زنه!!! و اونوقت با پررويي تمام جوابش رو مي ده! نفت مي ريزه روي آتيش دل اون زن(و صد البته روي روح و روان تو) و ادعا مي كنه اين وسط كاملا بي گناهه!!!!
اين آقا تكليفش از لحاظ احساسي با خودش به هيچ وجه روشن نيست! مي دوني اين وسط كسي كه اول از همه نابود ميشه كيه؟ تو!
تصور كن توي دوره عقد توي مسافرتهات يا حتي توي رختخوابت كنار همسرت اون زن زنگ مي زنه و تمام روياي شيرين زندگي تورو در يك آن خاكستر مي كنه! تحملش رو داري؟ من تا حالا زني رو نديدم كه رقيب سرسخت رو تحمل كنه و دم برنياره!
يكبار ديگه خواهرانه و عاجزانه ازت مي خوام اگر شده تمام زجرهاي عالم رو تحمل كني اينكار رو بكن اما با اين باصطلاح آقا ازدواج نكن! :302:
اگر خواستي تمومش كني نگران درد جدايي نباش. خودم هركاري از دستم بربياد براي كمك بهت دريغ نمي كنم خواهري! تو مي توني خودتو نجات بدي....
ناراحت شدم برات عزیزم. این راه رو امتحان کن بد نیست. اگه واقعا میخوایی با شوهرت ادامه بدی زنگ بزن به زنه بگو اگه دفعه دیگه با نامزد من تماس بگیری شوهرتو در جریان میزارم. ببین نتیجه چی میشه، ولی این ازدواج به صلاح تو نیست.
به نظر من اصلا شك نكن و حتما فراموشش كن
اين كه نشد
يتيم هست يا مادرش مرده بره با يكي از اعضاي فاميل يا خانوادش درد دل كنه ..بره پيش مشاور
با شوهرش حرف بزنه
ايشون هم انگار بدش نمياد كه جواب ميده
مطمئن باش اين آقا براي تو زندگي بساز نيست
به حرف اين دوستان حتما عمل كن
چون الان شما احساسي تصميم مي گيري
ولي چيزي كه اينجا دوستان دارن مي گن از روي عقل و بدون هيچ احساسي هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shima kocholo
سلام
مرسی از همه شما مخصوصا سرافراز عزیزم.
من عقد نبودم اما توی نامزدی اول صیغه محرمیت خوانده شد من نمیتونم شوهرم با کسی تقسیم کنم نمیخوام ببینم اون با کسی غیر از من حرف میزنه هرچند که بخدا شک کردم به اینکه انها همدیگر هم ندیده باشند این اقا میگه من خط ایرانسل دادم نه ثابت وقتی تو زنم شدی دیگه ان خط روشن نمیکنم این شماره که نداره اما باور نمیکنم از کجا معلوم زمانهای که من سر کار هستم و پیش هم نیستیم یک خط دیگه بخره ولی چرا اینکارا کرد تو اون زمانی که ان زنیکه هرزه داشته ازدواج میکرد این افسردگی گرفته بود من بودم من سختی ها تحمل کردم حالا فیلش یاد هندوستان کرد؟بخدا از بس عاشقش بودم از تمام خرج های نامزدیم زدم حلقه گفتم نقره میخوام و....انشاالله زنهای اینجوری خیر نبینند
شيما جان! اون خانم فقط 50% قضيه هست. وقتي اون آقا در رو باز مي ذاره خب اون خانم هم مياد تو.... مسأله اصلي خود اون آقاست كه احساسش رو به اون خانم تموم نكرده. 9 سال دوستي كم نيست. هنوز نشانه هاي وابستگي عاطفي در اين آقا ديده ميشه. يه نكته بگم؟ اصلا وظيفه تو نبود به اون آقا كمك كني درد جدايي اون خانم رو تحمل كنه. اگر جنبه اش رو داري بهت ميگم كارت كاملا اشتباه بود. حالا هم دير نشده. ميتوني از يك اشتباه بزرگتر جلوگيري كني. ايشون بايستي از لحاظ احساسي تكليف خودش رو با خودش روشن كنه و اين هم اصلا اصلا وظيفه تو نيست و تو هيچ كمكي نمي توني بكني.
من جاي تو بودم به آدمي كه در فكر كمك و ياري رساني به عشق قديمي اشه و هنوزم باهاش ارتباط داره جواب مثبت نمي دادم. هزاران هزار زن توي همين ايران وجود دارند كه از شوهرانشون كتك مي خورند و مشكل دارند. آيا اين آقا دلش واسه همشون مي سوزه؟ مسلما نه! ايشون انتخاب كرده كه دلش براي اون خانم بسوزه و همه اينها بهانه است.
تو بايد اين آقا رو رها كني تا از لحاظ احساسي بتونه با خودش كنار بياد(وظيفه تو هم نيست كه كمكش كني!). حتي اگر بگه خوب شدم(كه يكي دو روزه اتفاق نخواهد افتاد) نمي توني روي رفتارهاش اينو تشخيص بدي و اين تشخيص بعهده روانكاو هست.
بهترين راهي كه من خودم به شخصه براي آرامش روح و روانت، تباه نشدن بقيه زندگيت و جلوگيري از افسردگي و ديوانگي بهت پيشنهاد ميدم قطع كامل ارتباط با اين آقاي دمدمي هست!!